Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אם דעתו של ROMA, זה גם מה שקראתי בפורומים ברוסיה, כמו כן במבחנים של המגברים.

4 CHANEL ,

STEREO 60\100

והפרופייל

כולם מאופיינים בבאס "מוקל"(תרגום מרוסית).

ל DUAL MONO כמו שכתוב שם, אין באס עמוק, והמתחרים שלו הם QM 310.2STEG ו AUDISON VRX.

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מאוד מוזר לי הדברים שאתם כותבים פה לגבי הדעות מפורומים רוסים.

יש לי ניסיון לא קטן עם כל המגברים שציינת ובכולם לא היה רושם כזה .

אבל איש איש באמונתו יחיה.. אני רק ממליץ לכם לשמוע בעצמכם את הדברים ..

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
בתור בעל P2 הוא יזיז לך כל וופר כמו מטורף .

.

מגבר לא צריך להיות "מטורף"...

הוא גם לא אמור להרביץ,ולהפגיז.

הוא צריך לספק לך שמיע נעימה,לא מעייפת גם בווליום, מוזיקאלית = אמיתית.

סאונד צלול וחופשי.כאילו הוא בכלל לא מתאמץ...

HU - Alpine 9815 / front amp - Genesis Dual Mono

component - Xtant Slim xcs2.25 5.25

sub amp - Genesis profile sub / subwoofer - Genesis Audiophile 25.01

פורסם

נראה טו-אוב.:wink:

אבל אני מעדיף ללכת על משהו שכמה אנשים כבר שמעו, ואומרים לי שאין וויכח הוא מידבאס מעולה.

אז אני לא רוצה לקנות חתול בשק.

פורסם

כשאתה ניגש למגברים בכזאת רמה, ההבדלים הם קטנים מאוד, בחלק מהמקרים מזעריים אם בכלל תוכל להרגיש הבדל או להבדיל בין המגברים.

אני לא בטוח שכדאי לך כבר להשקיע כל כך הרבה מאמצים אם הגעת כבר לרמת מכשור שכזאת.

זה לא שתהיה לך כאן קפיצת מדרגה, יהיה לך שינוי לפה או לפה וזה כבר נהיה רק עניין של טעם מה גם שבעזרת כוונים של המערכת אתה תוכל להשיג כמעט את אותה התוצאה בין סט אפ אחד למשנהו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
מי שאני מכיר שומע קלאסית עם טריאנגל בבית

אם איזו הגברה ? כי הטריאנגל הם נוטים לבהיר יחסית , ואם הוא שומע עם הגברת מנורות למשל , אז הוא לא ממש "אגרסיבי"

בברכה יהודה

פורסם

נגמרה תקופת אודיסון בפורום?

לאנוס פורס - ממש צדיק בסדום.

רבים מהמומחים שאני מכיר בעולם האודיו לרכב מודים שהם לא מצליחים לשמוע באוזן הבדל בין מגברים ברמות האלה תחת עומס נורמלי (בתחום הלינארי של המגבר). האנשים האלה עובדים ברמות הכי גבוהות יום-יום ודואגים ללמד להקשיב, זה המקצוע שלהם ולא בכדי הם נחשבים למומחים.

אני רק יכול להגיד, שוב, שאני ממש מקנא בכמה מאנשי הפורום המכובד ששומעים במימדים של צבע, חום, לחות וכל מיני. אולי יום יבוא ואני אבין איך אתם עושים את זה.

היו פה פעם כמה צדיקים בפורום שנעלמו להם, זה דור השרדות וכוכב נולד, אין טעם להלחם בו.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

לדעתי גם מגבר של ג'נסיס וגם של זאטק הם ממש טובים, אבל לא תרגישו אבדלים משמעותים בשינוי מגבר, אולי רק בספקים שלהם.

מגבר חייב ליות חזק, לא מתחמם מהר, עם קונקטורים איכותים (כניסות ויציאות) מזהב או פלטינה ולעביר כול התדרים שנכנסים בלי לפגעה בהם ולא לשנות את אופי הצליל, ומגבר שלא משנה את אופי הצליל ורק מגביר, הוא מגבר אידיאלי.

ברור שרצוי שמותג יהיה אמין, ושה מוצר ישרת אותך לעורך זמן, ולכן כול שמות סתם לתחרות גדולה באנף הזה.:wink:

• תוכן חדש...