Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

"אני מקווה שזה יתן לי קצת שקט... לחודש חודשיים".:wink:

רועי את המישפט הזה כבר אמרת פעם אני מקווה בשבילך שבאמת יהיה לך קצת שקט אפילו ליותר מחודשיים, ניראה לי שמגיע לך השקט הזה שתהנה סופסוף מהמערכת שלך.

בהצלחה

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

רועי.

אתה כול המזמן מחפש מגברים רמקולים וכו.

יש לך מתקין תותח על! (תרתי משמע)

ואתה קונה בידוד רפה בנד.

לא בונים מערכת כמו שלך. עם ויתורים כאלו.

משקיעים בבידוד איכותי. .

בכבלים לרמקולים איכותיים.

במערכת חשמל טובה ויציבה!!

ואת כל השאר אני סומך על יוסי שיוציא את המקסימום בהתקנה מהציוד.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

יש לי רפאבנד (4 שכבות) בכול דלת רק בצד הפנימי.יש לכול דלת עוד סגירה אטומה ע"י דנמייט אקסטרים, והפלסטיקה אטומה היטב ע"י סקין פרו.

מבחינת הכבלים: יש לי כבלים לרמקולים איכותים מאוד (מכסף כמובן) פשוט שכחתי את החברה אבל זה משהו גרמני.

בקשר לRCA יש לי כבלים של סטינגר אקספרט(הכי גבוהה שלהם)

ועוד 2 כבלים של מנסטר הסידרה הכי גבוהה שלהם לרכב.

קיצור יש ציוד טוב.

אז למה סתם ללכלך לי על המערכת??:wink:

פורסם

הייתי הולך על ה6000 , ממה ששמעתי האוף אקסיס שלו טיפה יותר טוב (אבל אני חייב לומר שזה מזכרון ולא בדקתי את הגרף לאחרונה ) , והוא לא עולה מחיר של "פלצנים"

במחשבה שניה אולי אם תשלם מחיר של "פלצנים" תרגיש שקיבלת סוף הדרך אז לך עליו :lol:

בברכה יהודה

פורסם

אני חושב שאתה ממהר.

הפיקולו אמור להיות אחד מהטוויטרים הטובים שקיימים (לא שמעתי אותו אז אני לא יכול להגיד בטוח).

לי יש בבית את ה 9900 והוא מעולה - אני לא מרגיש צורך להחליף אותו, והפיקולו נחשב לפחות ברמה הזו.

לדעתי לא ברור אם הסאונד שאתה מחפש באמת דורש שידרוג של הטוויטרים.

יכול להיות שזה עניין של מיקום, כיוונון, שידרוג של הקרוסים (ז"א ה 9887 האקטיבי) וכו'.

כמוכן, תיקח בחשבון שה 18W שהזמנת דורשים תיבה רצינית (וחזקה) כדי להישמע כמו שצריך.

פורסם
יש לי רפאבנד (4 שכבות) בכול דלת רק בצד הפנימי.יש לכול דלת עוד סגירה אטומה ע"י דנמייט אקסטרים, והפלסטיקה אטומה היטב ע"י סקין פרו.

מבחינת הכבלים: יש לי כבלים לרמקולים איכותים מאוד (מכסף כמובן) פשוט שכחתי את החברה אבל זה משהו גרמני.

בקשר לRCA יש לי כבלים של סטינגר אקספרט(הכי גבוהה שלהם)

ועוד 2 כבלים של מנסטר הסידרה הכי גבוהה שלהם לרכב.

קיצור יש ציוד טוב.

אז למה סתם ללכלך לי על המערכת??:wink:

מה עם חשמל, יציבות?

פורסם

איך הגעת למסקנה שיש לסיוויק מערכת חשמל לא טובה?

אתה באמת מאמין שהונדה או כל יצרן אחר היו מוציאים לשוק רכב עם בעיות חשמל?

כל זמן שהאלטרנטור, המצבר והכבלים תקינים אין שום סיבה לבעיות, לא באוטו מודל 08 ולא במודל 45.

איתמר (שהאלטרנטור 45 אמפר שלו הצליח להחזיק 3 מגברי רוקפורד בלי הבהובי אורות)

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בסיווק למערכת רכב ולמערכת סאונד פשוטה לא צריך הרבה חשמל, ואם רוצים מערכות אחרות נדרש לשפור החשמל (מצבר קטן :(). כמו שה על פי כמות צריכה נדרשים כבל חשמל שונה.

כחול שאין צריכת חשמל גבוע מרגיל, כך מצבר ואלטרנטור חיים יותר טוב (במקרה שהם מקורים).

אני חושב שמערכת חשמל זה א-ב, ואז מתחילים לעבוד. בכול זות העוצמה והאיכות בתם לחשמל. אם היה מספיק חשמל ברכב היינו עובדים עם איתנגדויות אחרים, למשל 8 HOM. יש מגברים לרכב שכן עובדים עם רכיבים של 8 HOM, אבל בההספקים ממש נמוחים.

גם עם אורות לא מהובבים, זה לא אומר שאנחנו חוריגים מרגיל. כול דבר ניתן לבדוק ולחשב, ולכן שלוש מגברים של רוקפורד זה לא מדד, גם אם כבל חשמל היה מעביר 200A כדי לספק את מגברים אלו, זה לא אומר שזה לתווך ארוך.

לדעתי לכול מגבר צריך קבל חיצוני, וספק חשמל קצת יותר ממשה נדרש (כבל חשמל, מצבר+אלטרנטור), וזה לא משנה איזה מגבר רוקפורד או ג'נסיס או מ.א. ואז ניתן להשווה של מגברים וכול רכיבים אחרים.

• תוכן חדש...