Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נגמרה תקופת אודיסון בפורום?

לאנוס פורס - ממש צדיק בסדום.

אני רק יכול להגיד, שוב, שאני ממש מקנא בכמה מאנשי הפורום המכובד ששומעים במימדים של צבע, חום, לחות וכל מיני. אולי יום יבוא ואני אבין איך אתם עושים את זה.

היו פה פעם כמה צדיקים בפורום שנעלמו להם, זה דור השרדות וכוכב נולד, אין טעם להלחם בו.

קר = בהיר מידי ומפורט מידי

חם = בהיר עד שמן ומפורט

אלו בד"כ תכונות של רמקולים ולא של מגברים

במגברים מדברים על צליל חם של מנורות וצליל קר של SS (בד"כ למרות שיש מגברים SS שצלילם הוא חם ומנורות עם צליל קר יחסית )

אני לא חושב שהוא ישמע צליל של מגבר ברכב (אלא אם כן זה הרכב של אלי (SOUNDMAN) ) , אבל זה העסק שלו

ומתן, טריאנגל עם נאד זה דבר מאוד בהיר אבל לא הייתי קורה לו אגרסיבי .

בברכה יהודה

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דבר ראשון, מאחר והתקנתי את הוופר הזה בדלת אני חייב להגיד לפני הכל (ואין לי מושג אם עשית זאת או לא), שאתה חייב לאטום את הדלת בצורה מאסיבית. אצלי ישנם 2 שכבות וזה ממש אבל ממש לא מספיק!

בנוגע להגברה, ג'נסיס, זטק , או כל דבר אחר ברמות הללו הינו אפשרות מעולה. אני אישית הייתי הולך על ההספק פה אם אתה מתכון לחתוך אותו באזור ה-50.

פורסם

טוב אז אני הזמנתי כבר את המידבאסים ועכשיו אני מחפש שידוך מתאים. אני מחפש טויטר איכותי מאוד יש הצעות?

חשוב שהוא יהיה סופר איכותי ושיעבוד טוב באוף אקסיס.(לכיוון השמשה.)

תודה לעוזרים.

פורסם

אני לא רואה שום מותג אחר, חוץ ממוראל. לארץ זה מותג מעולה כי:

1.שירות טוב ומהיר

2.מוצרים ברמב ואיכות מספיק גבוה

3.יש מבחר ענק

4.יש מספיק אנשים עם ניסיון במותג זה

זה דברים ממש חשובים, וחוץ מזה אוף אקסיס זה לא אחי אידיאלי, לכן לא הייתי ממליץ.

פורסם

אי אפשר לקבוע מה הכי אידיאלי בלי לשמוע. הלוואי והיה אפשר. זה תלוי בכל כך הרבה גורמים שהם בעצמם תלויים אחד בשני כך שאי אפשר לקבוע מראש אם on/off axis זה המצב המומלץ.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

הדבר היחיד שהייתי שוקל במחיר הנ"ל (800-1000$ לטוויטרים) זה את ההורנים של אימייג' ה- CD2

עד היום אני מאוהב בהם עופר!

במיוחד עם אתה לא מוסיף לוופר המסיבי הנ"ל מידריינג', לדעתי הורן או רק טוויטר שמסוגל לנגן נמוך (1KHZ) וחזק! בקיצור? הורן!

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

רועי כפרה , קח אוויר ... נראה לי כבר יותר מידי פזיז , אין צורך למהר .

כרגע מותקן לך ברכב טוויטרים ברמה גבוה ואני בטוח שאני לא מחדש לך את זה .

לפי מה שאני זוכר שאתה אוהב את הרכות של הטווטרים האלו והם מפרוטים יחסית , תבדוק איך הם בשידוך עם הוופרים החדשים שלך...

תכיוון, תתעסק, תשחק לא תיהיה מרוצה תחליף ... בקצב הזה רק זוג סאבים 8" IDMAX בדלתות יספקו אותך , תבדוק איפה הבעיה כאן .

בהצלחה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

שמע ישראל זה לא נורמאלי .

הבנאדם השקיע על 2WAY כבר סכום של אבסולוט 3WAY

רועי שלא תבין לא נכון , אני גם החלפתי 2WAY כמה פעמים עד שהבנתי שזה לא זה .

אבל לא ברמה הזאת . בהתחלה הייבריד אחכ וופר דוטק אחכ K2P וזהו התייאשתי מ2WAY.

מה גם שהרביולטור לא בטוח בכללללל שהוא יהיה מידבאס טוב , הוא יותר לכיוון וופר

פורסם

את המידבאס כבר הזמנתי הוא יהיה אצלי יום ראשון.

עכשיו שמעתי פה משהו על טוויטר של הונים או משהו כזה על מה מדובר ומה יותר טוב?

הסקין ספיק או ההורנים הזה?:|

בקשר ל3 WAY אני קונה רכיבים מעולים ועם אני יראה שזה לא זה אז אני יוסיף מידרינ'ג.

לא כזה סיפור.

העיקר שאני במגמת עלייה.

• תוכן חדש...