Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצלחתי לשכנע את אשתי לוותר על קניית מזנון, כי אני אוהב את המראה הנקי של טלוויזיה שתלויה על הקיר, בלי חוטים וכו'.

את ה DVD (ובעתיד את הממיר, מגבר וכו', כרגע עוד אין לנו מערכת קולנוע ביתי ולא כבלים/YES) אני שם בשטח המת שנוצר בפינה בין הספות (שמסודרות בצורת ר') ומשיג בכך חסכון מצויין במקום. נכון שאת שלט ה DVD צריך להפנות הצידה ולא לכיוון הטלוויזיה, אבל מתרגלים.

חשבתי לרכוש משהו אלחוטי, כך שה DVD ישדר לטלוויזיה, אבל נאמר לי שהאיכות של הדברים האלה עדיין אינה טובה.

אני אפתור את זה כך:

אקדח חור מאחורי הטלוויזיה, כך שהכבל של ה DVD (ובעתיד של הממיר, רמקולים וכ'ו) יעבור בחדר שמאחורי הטלוויזיה.

הכבל יחזור חזרה לסלון בפינה, אבל זה יהיה צמוד לפנלים.

עכשיו נותרה לי רק בעייה אחת בדרך לקיר החלק: שקע החשמל ממוקם כ10 ס"מ מתחת לטלוויזיה.

חוץ מלהנמיך את הטלוויזיה כך שתסתיר את השקע, או להזמין חשמלאי שיזיז את השקע מאחורי הטלוויזיה (ואז צריך גם סתימת חור וסיוד) - מה אפשר לעשות כדי להסתיר את השקע וחוט החשמל של הטלוויזיה? האם יש חיפויי פלסטיק אסתטיים לזה?

פורסם

גם אני בדעה של אמיר שעבודת גבס ע"י איש מקצוע טוב(או אתה אם אתה יודע להתעסק עם גבס) יחסוך לך המון כאב ראש של חציבות בקיר והעברת נקודות ממקום למקום,ע"י קונסטרוקציה עדינה שתבלוט מעט מהקיר(שיהיה גם ניתן לשחק שם עם צבעים)אתה תפתור את כל הבעיות.

פורסם

איך אתה חושב להעביר כמה כבלים דרך חור אחד בקר?

תחשוב שתצטרך להעביר כבל של הממיר (אם זה סקארט זה בכלל בעיה),כבל אודיו, כבל DVD, ואם אתה תעקש אז גם הכבל חשמל של הטלויזיה. בטוח שבא לך לעשות קדיחה בגודל של כוס בקיר?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
בניית גבס והכל בפנים, כולל ה-TV.

לדעתי זה הפתרון הנכון.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

שקע החשמל הוא הבעיה הקטנה שלך.

אל תשכח שכבל סקארט אי אפשר למתוח לאורך גדול מדי, ככה שאתה בכל זאת צריך לדאוג שהDVD והממיר יהיו קרובים יחסית לטלוויזיה.

מצטרף להמלצה על גבס. ראיתי עבודות יפות מאוד שנעשו בגבס, ועם קצת רצון וקצת יכולת בגבס אפשר לעשות דברים מדהימים, כולל את מה שאתה רוצה.

אגב, כדאי לבדוק את נושא איוורר המסך. אני חושב שמסכי פלאזמה וLDC זקוקים למרווח מינימי לצורך זרימה של אוויר לקירור.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לפני כחודש סיימנו שיפוץ בבית.

עשינו בנייה מאד יפה של גבס על קיר גדול.

הטלויזיה יושבת בתוך הגבס ויצרנו גם תא לDVD ממיר והכל.

נראה פשוט חלומי בלי חוט אחד גלוי, אני יכול לצלם ולהעלות אם תרצה.

פורסם

12052008497os4.th.jpg

12052008497bh1.th.jpg

--------------------------

12052008503qx7.th.jpg

12052008502lc4.th.jpg

בתמונות הנ"ל תראו את החוטים בגלל שעוד לא סיימנו עם החלק הזה.

בעיקרון בתחתית של הטלויזיה אמור לבוא פאנל ככה שלא יראו את החוטים, הפאנל יגיע ממש עד להתחלה של הטלויזיה.

ובחלק התחתון, בעקבות בניה לקויה תוכלו לראות שהDVD בולט ולכן החלטנו לקנות DVD קטן יותר (-_-') ואז נעשה מן דלת כזאת לחלק הזה מזכוכית חלבית שתיפתח כלפי מטה.

תוכלו לראות גם הבדלי צבעים, זה בגלל שאבא שלי עיוור צבעים ולצערי או יותר נכון לצער אמא שלי יש 2 גוונים של אפרסק, אבל גם זה יסודר בקרוב.

בסט תמונות השני תוכלו לראות שממש בנינו יחידה "מרחפת" והטלויזיה בתוכה , אני משאר שזה יותר בכיוון של מה שרצית.

נבנה מהרלסים של הגבס הבאנו כמה עבים במיוחד תקענו אותם בקיר והטלויזיה תלויה על המסגרת החזקה ככה שהכל יציב.

ובכלל כל הקומה הזאת לא היתה פה עד לפני חודש בנינו קומה חדשה.

ואיפה שהסלון הקטן היה פעם חדר והיה שם קיר שברנו הכל.

פורסם

איתן, נהוג לעבות את הקיר בכ-14 ס"מ, ולהשאיר נישה למסך שמידותיה גדולות ממידת המסך ב-6 ס"מ לכל כיוון.

את ריכוז מכשירי אודיו וידאו אפשר למקם במקום אחר, לא תחת המסך, וליד המסך למקם עינית שקוראת את השלטים (אנשים רגילים לכוון שלט רחוק אל המסך).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...