Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בימים אלו התחלתי בחיפושים אחר דירה להשכרה בתל-אביב וסביבתה.

הבחנתי שבחודש האחרון המחירים נסקו למעלה בצורה מדאיגה.

נאמר לי שישנה נהירה של צרפתים לת"א לתקופת הקיץ ושהם תופסים דירות בת"א במחירים מופקעים לשהות התקופה שלהם כאן בישראל.

כמובן שאחרי שהיצע הדירות בת"א קטן, המחירים מסביב (ר"ג/גבעתיים) מתרוממים גם הם.

האם מישהו שיש לו קצת ידע בנושא יכול לאשש את הדברים האלה ואולי לענות לי על השאלה האם כדאי לחכות ולחפש/להשכיר דירה לאחר חודשי הקיץ?

תודה.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה לא סוד שערך הדירות בת"א רבתי נסק וממשיך לנסוק בצורה דרסטית עקב ביקוש רב מדי (צרפתים בעיקר) וההיצע כמעט ונעלם.

אני במקומך מדרים למשל לכיוון חולון, בת-ים, שם ערך הדירות עוד לא הושפע ישירות מהתופעה.

אולי אם יתמזל מזלך תוכל למצוא דירה נורמלית באיזור ר"ג-גבעתיים-פ"ת במחיר שפוי.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

בגבעתיים קשה מאוד למצוא דירות טובות במחירים מפתיעים. יש פה ושם בעלי דירות שעדיין לא שמעו על עליית המחירים, אבל הם נדירים.

ת"א עולה כסף חביבי. שלם, או שתעבור לחולון :lol:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

האמת שהצרפתים כבר לא כלכך קונים דירות בארץ.

אלו שיכלו להרשות לעצמם כבר קנו.

מי שקונה עכשיו זה בעיקר בריטים, רוסים, אמריקאים וקצת צרפתים.

לגבי דירות לשכירות - תמיד ישנה עליית מחירים בקיץ כיוון שלאחריו מתחילות שנות הלימודים. הן בבתי הספר והן באוניברסיטאות.

לכן גם משפחות וגם סטודנטים מחפשים דירות להשכרה בעיקר בחודשי הקיץ כדי לסמן V על הנושא הזה ולדעת שעד תחילת שנת הלימודים תהיה להם כבר דירה בת"א (או בכל מקום אחר בארץ).

ככלל ישנה ירידת בעלות השכירות לאחר חודשי הקיץ.

אז הביקוש יורד (הרבה משפחות כבר לא יעברו דירה לאחר תחילת שנת הלימודים, והסטודנטים כבר מצאו לעצמם דירות), ובעלי הדירות שלא הצליחו למצוא שוכר, נכנסים למעין "פאניקה" ומוכנים לרדת במחיר.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אכן ה"שוק" הצרפתי תרם רבות למצוקת הדיור ועליית המחירים של הנדל"ן בת"א,הם רכשו המון דירות שעומדות ריקות למשך 10 חודשים בשנה או לחילופין הם משכירים דירות נופש למשך חודשיים בקיץ.

לדעתי במצב של היום זה לא שפוי להשכיר דירה בת"א (לפחות לא במרכז/צפון) אלא אם אין ברירה (ותמיד יש),החלופות של חולון/רשל"צ/ר"ג הן הרבה יותר שפויות היום לאור המצב.

בהצלחה

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

לא רק הצרפתים אשמים.

עד לפני כמה שנים אנשים העדיפו לא לגור בצפיפות של תל אביב.

פתאום התחיל הטרוף.

השינוי שהצרפתים עושים לת"א זה שאף פעם לא היו כלכך הרבה מרוקאים בת"א.

הם מסתובבים ברחובות עם מכנסיים קצרים,גופיה,קפקפים וצועקים אחד על השני כל הזמן.

אייל

פורסם
לא רק הצרפתים אשמים.

פתאום התחיל הטרוף.

תמיד תוכל לגור בנחת בגבעתיים !!!

970eretzNehederet06_wa.jpg

(כל הזכויות שמורות לYNET)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לא רק הצרפתים אשמים.

פתאום התחיל הטרוף.

אני יכול להבין למה אתה מדבר על מרוקאים? למה?!

אם אני יגיד שהרוסים הם עם חרא, שגרים בשכונת גני אביב בלוד,

וכל היום הם יושבים מחוץ לקיוסק ושותים בירות מסריחות ומדברים במבטא מגעיל,

שומעים טראנסים מציקים וחופרים, איך תרגיש?

או שאני יגיד שטוניסאים הם עם חרא כי יש להם תחת גדול.

איך תרגיש?

ולא, אני לא יודע מה העדה שלך, אבל אני מנסה לנחש.

וסליחה אם פגעתי במישהו, פשוט זה מעצבן אותי שמדברים ככה!

אם הייתי אומר "ערבי מסריח", או "רוסי מסריח" קרוב לוודאי שהייתי מקבל אזהרה ועף מהפורום.

מנהלים, אני מבקש לטפל בזה!!!

פורסם

אני פרסי ואני גאה בזה.

למה אתה כזה עצבני:roflmao:

תהיה גאה בזה שמרוקאים כלכך הצליחו בצרפת.

בקשר לצרפתים\מרוקאים.

הרי הם כולם לא באמת צרפתית,רוב יהודי צרפת הם מרוקאים במקור(רוב יהודי צרפת הם ספרדים ולא אשכנזים)

אייל,לא מצאת תמונה מהפרק של אתמול עם בר?

צינזרתי את עצמי

אייל

פורסם

בוא אני יגיד לך משהו, אני כועס כי פעם גם אני צחקתי וקיבלתי אזהרה על שטות.

אבל סבבה, ביטלתי מה שהיה. צחקנו, היה מצחיק. תישאר! יש קוסם.

אגב, כרגע אני מול המחשב עם סיגריה, גופיה, שורט וכפכפים.

אל תעצבן אותי. :)

פורסם

אני במקומך מדרים למשל לכיוון חולון, בת-ים, שם ערך הדירות עוד לא הושפע ישירות מהתופעה.

.

טעות בידך ידידי,אתה כנראה לא מעודכן בכמה קפצו מחירי הדירות\שכירות בבת ים, המחירים נסקו בשנתיים האחרונות בעשרות אחוזים, הודות לראש עיר שדאג לפתח את בת ים כמו שצריך בשילוב עם נהירה לא מובנת של הרבה אנשים מאיזור השרון אל העיר וכמובן ה"עלייה הצרפתית".

אני יכול להגיד לומר לך שהדירה של הוריי שהיתה שווה לפני שנתיים וחצי 180K$ קפצה והיום המחיר הריאלי למכירה מהירה של הדירה הזאת הוא 260K$,וזה על פי הערכת שמאי,שעוד טרח לציין בפני הוריי שאם יש להם סבלנות אז הם יוכלו לקבל גם 280K$.

התופעה שמתרחשת בתל אביב מתרחשת היום בכל הערים צמודות הים,קרי ת"א-יפו,בת ים,אשדוד,נתניה וכו', כל הערים שנושקות לקו המים נהנות היום מנסיקת מחירים חדה בנדל"ן,וערים שעברו מהפך קיצוני כמו בת ים (ומי שביקר לפני 4 שנים בבת ים וביקר עכשיו שוב יוכל להעיד) בכלל נהנות מנסיקת מחירים משמעותית.

אגב, אנשים שמתעסקים בנדל"ן מדברים על זה שהיום בת ים הפכה להיות השקעה מאוד טובה,כי בעוד כמה שנים פותחים את הרכבת הפרברית,ויש תחנה שכמעט מוכנה כבר בכניסה לבת ים,ברגע שהרכבת תתחיל לפעול המחירים שוב יקפצו, כי פתאום תוכלו להגיע מבת ים לתל אביב באיזה 7 דקות בלי פקקים ובלי לשבור את הראש איפה להחנות את הרכב.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
טעות בידך ידידי,אתה כנראה לא מעודכן בכמה קפצו מחירי הדירות\שכירות בבת ים, המחירים נסקו בשנתיים האחרונות בעשרות אחוזים, הודות לראש עיר שדאג לפתח את בת ים כמו שצריך בשילוב עם נהירה לא מובנת של הרבה אנשים מאיזור השרון אל העיר וכמובן ה"עלייה הצרפתית".

אני יכול להגיד לומר לך שהדירה של הוריי שהיתה שווה לפני שנתיים וחצי 180K$ קפצה והיום המחיר הריאלי למכירה מהירה של הדירה הזאת הוא 260K$,וזה על פי הערכת שמאי,שעוד טרח לציין בפני הוריי שאם יש להם סבלנות אז הם יוכלו לקבל גם 280K$.

התופעה שמתרחשת בתל אביב מתרחשת היום בכל הערים צמודות הים,קרי ת"א-יפו,בת ים,אשדוד,נתניה וכו', כל הערים שנושקות לקו המים נהנות היום מנסיקת מחירים חדה בנדל"ן,וערים שעברו מהפך קיצוני כמו בת ים (ומי שביקר לפני 4 שנים בבת ים וביקר עכשיו שוב יוכל להעיד) בכלל נהנות מנסיקת מחירים משמעותית.

אגב, אנשים שמתעסקים בנדל"ן מדברים על זה שהיום בת ים הפכה להיות השקעה מאוד טובה,כי בעוד כמה שנים פותחים את הרכבת הפרברית,ויש תחנה שכמעט מוכנה כבר בכניסה לבת ים,ברגע שהרכבת תתחיל לפעול המחירים שוב יקפצו, כי פתאום תוכלו להגיע מבת ים לתל אביב באיזה 7 דקות בלי פקקים ובלי לשבור את הראש איפה להחנות את הרכב.

260K$ ריאלי אתה יודע למי תמכור...

חבר קנה דירה 3 חדרים בצפון תל אביב בבניין חדש ובאיזור מצויין ,ב270K $.

אז מה עדיף? בת ים?

אם המחירים של בת ים עולים לרמה של ת"א / ת"א צפון / הרצליה , אז למה בכלל לשקול לקנות שם?

בחייך.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...