Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ללגור קרוב אין תחליף,כשאתה גר רחוק, אתה מגיע הרבה יותר עייף ללימודים ולמבחנים, ומבזבז הרבה זמן בדרכים.

בתארים כמו הנדסה זה זמן שאין לו תחליף כספי.

ואם צריך לקפוץ רגע לספרייה ? ואם אתה רוצה ללמוד ביחד עם חברים?

עם זאת, אוני' ת"א זאת לא אוני' עם חיי חברה שיש ממש מה לעשות מבחינה חברתית עם העובדה שאתה גר קרוב לאוני'.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אייל, כל מילה בסלע,

ולרעיה, אני מעדיף להחזיק את הרכב ולגור מול האוניברסיטה במעונות (אפילו בשנה ד')

לכל אחד עדיפויות משלו.

לגבי מי חוזר לאן:

אני מסיים השנה בב"ש וחוזר למרכז. כנראה שאחפש דירה בכפ"ס. יש לי הסעות לעבודה מכל מקום במרכז הארץ וחשבתי תחילה על אשדוד. (חשבתי שייצא לי יותר זול בשיקלול כולל)

לאחר שראיתי את המחירים שם (שגם עלו חזק באחרונה) אני מעדיף להוסיף עוד קצת ולגור בכפ"ס.(יותר קרוב לסביבה הטבעית שלי)

המזל שלי (או החוסר מזל) שאני קם מאוד מוקדם וב 7:00 אני כבר בעבודה, וב 4 כבר יוצאים חזרה כך שעדיין אין עומסים.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...