Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק בדף הראשון של פורום מכירה אפשר לראות שלל ראלי וGTIים בנוסף לעוד כמה פגו אחרות.

כמובן שבלוחות רכב ראיתי עוד יחידות רבות מעל הממוצע

זה לא שכולם עוברים לגיפים בקיץ

אף פעם לא ראיתי כזו כמות של מכירה של פריטים שנחשבים אצל אנשי PSI לחלומות.

יש הסבר לתופעה או שזה במקרה ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 134
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בדיוק גם אני שמתי לב לזה.

אחח אם רק היה לי את הסכום הדרוש היייתי קופץ על איזו 106GTI

Toyota Yaris TS

פורסם
אני שם לב שגם אין לרכבים האלה שוק כמו שהיה פעם, ה306GTI עומדת למכירה המון זמן למשל.

בעיקר בגלל שאנשים ממשיכים לבקש את המחיר של פעם

פורסם

בד"כ אחרי שנים של השקעה, אין מחיר שהוא הגיוני גם לקונה וגם למוכר. מישהו בסופו של דבר ייאלץ להתפשר.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

Blue Jay(יוליה?), נכון, אבל אני לא צריך לשלם על תוספות שהוא שם.

נכון, אם הרכב שמור, יד נמוכה, קילומטרג' נמוך אז זה נכון שצריך לשלם טיפה יותר.

אבל לא 15k או יותר מעל המחירון על רכב גמור, יד 10, 280k קילומטר וכו' וכו'.

אלעד. :)

פורסם
אני לא צריך לשלם על תוספות שהוא שם.

נכון, אם הרכב שמור, יד נמוכה, קילומטרג' נמוך אז זה נכון שצריך לשלם טיפה יותר.

אבל לא 15k או יותר מעל המחירון על רכב גמור, יד 10, 280k קילומטר וכו' וכו'.

אלעד. :)

אם מצב הרכב טוב לשנתון ומתוחזק היטב ובעל קילמטרז נמוך לשנתון (רכב בן 12 עם 250K זה סביר במיוחד אם הוא ספורטיבי)

אז עם תוספת קטנה על התוספות + תוספת קטנה על מצב הרכב אפשר בקלות לקבל על הרכב 10-15K מעל המחירון

אני מכרתי רכב בן 11 עם 220K + תוספות כשהם חדשות הם עלו 10K (ברר שצמיגים וג'אנטים איבדו את ערכם)

מחירון הרכב היה 24K ומכרתי אותו ב 35K לאדם הראשון שבא ליראות אותו , שזה 11K מעל המחירון וגם מעל שווי התוספות)

בטלפון ביקשתי 40 וישר היו מנתקים, זה שלא ניתק ונישמע רציני, כבר בטלפון אמרתי לו שהוא גמיש וכשהגיע דיברתי איתו על 37.

אני לא יודע מה מחירוני הפיזו אבל אם מחירון של ראלי הוא 15 והרכב מושקע בתוספות "גדולות בשווי של 10 ומצב הרכב טוב מאוד עם עבר סביר אז אין סיבה לא לקבל עליו 10K מעל המחירון לא בגלל התוספות

אבל נושע האשכול לא עושק בלמה מבקשים פי 2 ממחיר הרכב אלא למה כולם מוכרים עכשיו רכבים מאודד מושקעים/נדירים/מבוקשים יחסית

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

המכוניות מזדקנות - זה מה יש. ככל שהזמן עובר יהיו פחות אקזמפלרים בשוק (כי חלק יגמרו את חייהם בצורה זו או אחרת) וכך גם פחות אקזמפלרים טובים. תחושה שלי - תוך כמה שנים הן מקבלות מעמד של 205 GTI, שעדיין יש יחידות ממנה שנמכרות במחירים גבוהים של סביב ה-30K. שאר הרכבים פשוט יגיעו למגרשי הגרוטאות כי אף אחד לא ישלם כסף על מכונית בת 10-15 עם פגיעות שלדה או סתם במצב מוזנח מאוד, כשהמחירון שלה הוא סביב ה-10K.

לא יודע מה איתכם - אבל למרות שזה צפוי וידוע - לי קצת עצוב. המוות של המכוניות הללו מבשר את בוא הקץ על הקטנות-הקלות-המתנהגות. כל מה שנשאר אחרי זה אלו יחידות בודדות של 206 GTI, כמה עשרות קליאו ספורט ושלל איביזות משופרות (שמה לעשות - הן פחות טובות).

1. נגמר הכסף

2. אנשים מתבגרים

3. פיג'ו (ועוד יותר סיטרואן) זה חרא של אוטו

1. מה הקשר.

2. שיהיה.

3. קשקוש מוחלט.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אלעד - אף אחד לא חייב למכור לך במחיר שאתה נוקב. מוכר רכב רשאי לבקש כל סכום שהוא (קיקיוני או לא) וזכותך להחליט אם אתה מוותר על הרכב או שמנסה להוריד אותו במחיר.

בקיצור - המוכר לא חייב לך כלום, ולכן ה-"דרישה" למחיר נמוך יותר פשוט מצחיקה אותי. זה כמו שאני אמכור את האופל שלי ב-7.5K ע"פ המחירון העכשווי של יצחק לוי (רמז - הרכב במצב מצויין ואין סיכוי שאני אמכור בסכום כ"כ נמוך רק בגלל גחמה של יצחק לוי).

בקיצור - צריך שניים לטנגו, מוכר וקונה. אם אין הסכמה ביניהם על המחיר - לא יוצאים לרקוד והולכים לחפש פרטנר אחר למשא ומתן.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...