Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 30000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!!!

אני מחפשת רכב עד 30000 ש"ח. שיהיה רכב אמין שלא רואה מוסכים, אחזקה זולה, וצריכת דלק נמוכה

תודה....:lol:

פורסם

משפחתי או סופר מיני?

עם גיר אוטומטי או ידני?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני מחפשת רכב קטן, לא כל כך חשוב לי ידני או אוטומטי.

אני רוב הזמן נוסעת בתוך העיר ממוצע 45-50 קמ"ש ביום.

הבנתי שהיפאניות טובות ואמינות. אך, אני לא מוצאת רכב שיהיה בשנה יחסית גבוהה (2000) ומנוע 1400

פיג'ו 206 נראות יפות ואותן אני יכולה למצוא 2001-2002 וקילומטרג' נמוך, אך אני חוששת שהם אינם אמינות מספיק.

:roll:

פורסם

ערב טוב וחג שמח.

יש לך שני כיוונים:

1- רכב יפני קטן ( דייהטסו שרייד,סוזוקי סוויפט,טויוטה סטארלט) לא נוח, לא בטיחותי, יחסית ישן אבל נחשב לאמין.

2- רכב אירופאי ( רנו קליאו, פיאט פונטו, פיג'ו 206, פולו) יותר חדש, יותר נוח , יותר בטיחותי, יותר מהנה לנהיגה אבל נחשב לפחות אמין, אוטומטי במיוחד.

אני הייתי במקומך מתמקד רק בגיר ידני (יותר זול לקניה,אחזקה,יותר חיסכוני,יותר מהנה למי שאוהב לנהוג, פחות סיכוי "ליפול" על תיקון גיר יקר).

ומתוך הרשימה של הרכבים מאירופה הייתי מחפש בלי חיפזון מכונית שמורה, מפרטי, שלא נסעה הרבה, עם תיעוד של הטיפולים מסודר.

גם רכב יפני לא נהיה יותר משובח עם השנים ולכן גם לו אין תיעודת ביטוח שלא יתקלקל.

לכל רכב יש בלאי טבעי ומסיבה זאת הדרישה לרכב שלא יראה מוסך לא ממש אפשרית, בתקציב שציינת במיוחד.

בהצלחה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
שלום רב!!!

אני מחפשת רכב עד 30000 ש"ח. שיהיה רכב אמין שלא רואה מוסכים, אחזקה זולה, וצריכת דלק נמוכה

תודה....:lol:

לא אכפת לאנשים מבטיחות..?

פונטו ספייס תענה לך פחות או יותר על הצרכים + בונוס קטן (ענק) של 4 כוכבי ריסוק.

205 94' 1.4, שלוש דלתות אדומות, שני פגושים שחורים והזרקה אחת, מצחיק איך שהאהבה עיוורת... :inlove:

205 1.4 94' 3 דלתות לפניות. :twisted:

KLE 500 2004 לשיוט בקו ישר. :cool:

פורסם

אופל קורסה - קטנה, חסכונית, אחזקה לא יקרה, כנ"ל גם לגבי תיקונים וטיפולים במוסך.

החלפתי את האוטו מיונדאי גטס, האוטו לא שותה דלק , אחזקה של האוטו זולה בשבילי מכל אוטו אחר שאני החזקתי הקורסה משתלמת יותר .

פורסם

תודה רבה!!! לכולם על התגובות!!

שמעתי שאופל קורסה לא משהו...

לגבי הפולו האם הטיפולים שלו לא יקרים?

על הפונטו המליצו לי. אך אני שייכת לקבוצת נפגעי פיאט:lol:

יש למישהו מושג לגבי מזדה 121?

• תוכן חדש...