Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחלטתי לאטום את הדלתות,יש לי 4 יריעות של אקסטרים,זה האיטום הראישון שלי,אז אני לא יודע איך ייצא,ולא סיימתי הכול עדיין,כי ניתקלתי בכמה בעיות וצצו כמה שאלות.

אין לי מושג איך להוריד את הזפת מהדלת,נייסתי טינר ואציטון וזה לא עזר ביכלל,או שאני סתם שובר את הראש ולאטום פשוט על זה?

האים צריך לאטום גם את הקורה שהולכת לאורך כול הדלת?

טיפים,חוות דעות על האיטום יתקבלו בברכה.8)

05052008(001).jpg

05052008(004).jpg

05052008(002).jpg

05052008(003).jpg

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראה יפה ועבודה נקייה. רק תאטום את החריצים שנשארו בלי אטימה. תעשה מין תפרים כאלה עם מה שנשאר לך מהדיינמאט

לגבי הקורה כן תאטום גם.

לגבי הזפת. אתה יכול לחמם עם מכשיר פן (של השיער) או כל מכשיר חימום אחר ואז להוציא. שפכטל יעזור מאוד. אצלי הצלחתי להוציא.

פורסם

תודה,צדיק אתה.

בתמונה הראישונה מימין רואים כמה נקודות שחסר בהם חומר,זה ממש נקודות קטנות,כדאי למלות אותם גם?

בקשר לזפת,אמרו לי שאם טרמפנטין זה בטוח יורד ואפילו די בקלות,אם אני פשוט ידביק ככה על זה,יהיה פחות יעיל?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

האים אפשר לשלב את הקרוס בתוך הקלקר שנימצא בצד שמאל בתמונה?

אמרו לי שיש לו חשיבות רבה לקלקר הזה או משהו כזה ואסור לשנות את משקלו,האים זה נכון?

חשבתי לגזור מין מסגרת בתוכו ולשלב את הקרוס בפנים,כי גם ככה אני לא אוטם את החור הזה.

05052008.jpg

פורסם

תחשוב על מיקום הקרוס , אם הוא בתוך הדלת כל פעם שתרצה לשחק עם הפאזות תתצרך לפחות אותה , אצלי ברכב הקרוס ממוקם מתחת לשטיח של הרכב בנקודה קרובה לדלת .

פורסם

הדלת כבר אטומה מבפנים,כמו שרואים בתמונות הראישונות.

אין לי מה לשחק בקרוס,רק אולי ביכוונים של הטוויטר פעם ב..,והחור הזה גם ככה לא הולך להיאטם,ביגלל שאיו אפשרות לאטום שם כי גם על החיפוי יש חתיכת קלקר שיושבת ממש מול הקלקר שנימצא בתמונה.

פורסם

מתעלק על השירשור:

שאומרים יריעה איזה גודל היא [ בסמ'Xסמ' ] ? יש מידה קבועה ליריעה או שזה משתנה מחברה לחברה?

אני חושב על איטום, אני רוצה לבדוק קודם על גודל היריעות בכדי להכין את עצמי לעבודה איתם ולדעת כמה לרכוש.

לדני מה המידות של יריעה אצלך?

תודה מראש

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם
אצלי זה בבגאז'. גם שם זה מקום נוח. ואם תחליט שאתה רוצה בי אמפינג אז אתה כבר מסודר :)

לא נוח לי למשוך לבאגז,כמעט ובלתי אפשרי להחליף חיווט אצלי,וגם אין לי שום צורך,סתכל בחתימה,בי אמפינג בעוד עשור.:lol:

פורסם

נכון ביותר מה שעידן אומר פה.

ואין דבר כזה אי אפשר לחווט ברכב.

כנראה שהמתקין שלך גרוע אם הוא לא יודע להעביר חיווט.

יש רכבים שבאמת קשה להעביר ואין איפה העברתי פע חיווט דרך הגג וגם מתחת לרכב אפשרי רק שצריך לדעת איך לבודד נכון והכל.

פורסם
לפי החתימה והתמונה שלך, אתה עם 2 מגברים, בלי סאב, ואתה אומר שאתה לא עם בי אמפינג. אז למה 2 מגברים?

נכון להיום אני רק עם מגבר אחד,ויש סאב.

תודה לכולם על העזרה בנתיים,אני יעדכן בהמשך.

• תוכן חדש...