Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש עכשיו טוויטר איכותי מאוד.

אבל יש לו כמה דרישות:

שהוא לא הצטרך בנייה (כמו הסופרימו)

שיהיה בנוי ממשי (כמו הטוויטרים של מוראל) כי אני לא אוהב טוויטר חד.

שוב,צאו מנ"ק הנחה שהתקציב לא מוגבל.

בקשה אחרונה:להתיחס לתר'ד הזה ברצינות.(אליקו:wink:)

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שמישהו יעצור אותו! :-P

שמע - זה עניין של טעם אישי, יש המון טוויטרים טובים.

כל הטוויטרים הטובים שאני אהבתי - נראים כמו הסופרימו למעט הטוויטרים הכי יקרים שETON מייצרים שהם גם מעולים וגם הטוויטרים של הרץ מילה 3 - למרות שהם טיפ טיפה חדים ממה שאני אוהב, אבל אפשר לכוון אותם טוב בתנאי שהם חלק ממערכת 3 חלקים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

רועי מה אתה אומר על RS4 קבריולט ? נראה לי יותר מתאים לך =)))

לא יודע אם הייתי מחליף מהמורל סופרימו על הרכות הזאת , והקטע הנעים הזה ...

קיצר בהצלחה :)

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

תוצאות ??:

יוצא לך לראות את המגנט של הטוויטר לא ?:] לא יודע זה מחייב :]

כמו שעופר אמר לך סט 3 חלקים ושלום על ישראל

לאגטייה 3 חלקים עם הטוויטר פרו יעשו לך רק טוב (אם טוב בשבילך זה לנצח תחרויות SQ) :]

פורסם

עכשיו אני באמת מבולבל אני רוצה להזמין את האלמנטים כבר השבוע אבל אולי באמת אני צריך לחשוב על 3 WAY?

אני צריך איזה פרוססור לא כדי להוסיף עוד אלמנט למערכת שלי בבי אמפ?

איך הוא נקרא יש המלצות? אולי אני כבר יזמין את זה במקום לשבור את הראש....

פורסם

בשביל לעבוד פאסיבי אתה לא צריך פרוססור.

בשביל לעבוד אקטיבית אתה צריך עוד פרוססור על מנת שיהיו לך מספיק יציאות ברדיודיסק. אני עבור הסט אפ שלי הזמנתי את הפרוססור של אלפיין H701 שלדעתי הוא הפרוססור הכי משתלם . יש עוד מעבדים מן הסתם.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אני בכלל לא בטוח שיש טעם לבחור לשלם את הסכום שעולה ה 900 .. מדובר במעבד סופר יקר שאלא אם כן יש לך רכב שהוא היי-אנד מההתחלה ועד הסוף המעבד הזה הוא אובר קיל ויש השקעות הגיוניות יותר.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
בשביל לעבוד פאסיבי אתה לא צריך פרוססור.

בשביל לעבוד אקטיבית אתה צריך עוד פרוססור על מנת שיהיו לך מספיק יציאות ברדיודיסק. אני עבור הסט אפ שלי הזמנתי את הפרוססור של אלפיין H701 שלדעתי הוא הפרוססור הכי משתלם . יש עוד מעבדים מן הסתם.

מה מחירו?

פורסם

המעבד עצמו + המסך שליטה עליו צריכים לעלות בארצות הברית באיזור 600-650 דולר.

אבל שוב , קצת חשיבה ותכנון , אם אתה הולך על סט שיש לו קרוס פאסיבי אז אתה בכלל לא חייב את המעבד ואתה יכול לעבוד גם ללא הפרוססור . אם הסט אקטיבי אז אתה חייב מעבד כזה או אחר.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אני ראיתי שהתקציב לא מוגבל....

ה900 תומך 3WAY מקדימה ועוד המון דברים

ה701 תומך 2WAY מקדיםה אבל אפשר לבטל את אחוריים ולחתוך את המיד דרך ארוץ אחורי.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

זה לא ברור.

סט אפ אקטיבי יתן לך פוטנציאל למיצוי הסט בצורה הכי טובה שיכולה להיות. אבל פוטנציאל צריך לדעת לממש בעזרת כיוונים ומציאת נקודות החיתוך ושיפוע החיתוכים האידיאלי.

סט אפ פאסיבי אומנם לא מאפשר לך להתאים את הסט לרכב שלך ולאקטסטיקה הספציפית שלך באוטו אבל מבטיח לך איכות טובה מאוד ללא עבודה קשה של כיוונים.

0ZiRo0

לא משנה איך תקרא לזה , ה 701 בודאות תומך 4 וואי אקטיבי לחלוטין. זה מן הסתם לא משנה אם אתה קורא לערוך של המידבאסים front rear או סאדם חוסיין.. מה שמשנה זה איזה שליטה יש להם , ויש להם את כל מה שצריך.

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...