Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ בקשר לפיאט hgt

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מעוניין לקנות פיאט כזאתי עכשיו הייתי אצל אחד ראיתי תאוטו הוא נראה יפה והכל והמחירון שלה 39 והיד ראשונה (הוא יד שניה ) עשה תאונה מאחורה ויש לו נגיעה קלה בשאסי עכשיו השאלה שלי כמה אחוז צריך להוריד ? (הוא אמר לי שהוא מבקש 36)

ועוד משו המנוע שלו ממש רועש! זה אמור ליהיות ככה בכל הפיאטים או זה בעיה אצלו? האוטו יד שניה עבר 91500 ק"מ ובכללי הוא בסדר בלי שום דבר מיוחד!

ואני מבקש ממי שהיה לו פיאט כזאתי או ממי שמבין שיענה ואם אפשר גם חוות דעת איך האוטו הזה בכללי כלומר טיפולים עלויות תחזוקה בעיות וכולי..

תודה רבה מאור.

פורסם

תודה אחי .

אבל אני יותר מדבר על התאונה.. עם הנגיעה קלה בשאסי.. כמה אחוז אמורים להוריד? והאם פגיעה קלה בשאסי מאחורה נחשבת לאסון או עם בבדיקה יגידו שזה בסדר אז אין מה לדאוג?

פורסם
תודה אחי .

אבל אני יותר מדבר על התאונה.. עם הנגיעה קלה בשאסי.. כמה אחוז אמורים להוריד? והאם פגיעה קלה בשאסי מאחורה נחשבת לאסון או עם בבדיקה יגידו שזה בסדר אז אין מה לדאוג?

כי הבחור (יד שניה) נוסע כבר עם האוטו 5 נשים ואין לו בעיה שקשורה למכה בשאסי! ומצטער על ההקפצה פשוט לא יכלתי לעשות ערוך..

פורסם
למה לך להתעסק עם רכב שנפגע בשילדה?

המכה לא גורמת לבעיות באוטו! אמרתי כבר שהבחור (יד שניה) שהאוטו שלו נוסע איתה 5 שנים ולא הוא עשה תתאונה אלה היד ראשונה עשה!

פורסם

מה הקשר מי עשה את התאונה- אם המכה לא משפיע כלל אז למה להוריד?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אחי אני מכיר את הרכב הזה....

בדקתי אותו אישית ויש לו פגיעה גם מקדימה וגם מאחור...

לא שווה יותר מ25 אלף..ותתכונן לבעיות במכירה

פורסם
אחי אני מכיר את הרכב הזה....

בדקתי אותו אישית ויש לו פגיעה גם מקדימה וגם מאחור...

לא שווה יותר מ25 אלף..ותתכונן לבעיות במכירה

אחי יש לך בפרטי..

• תוכן חדש...