Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבין שהרכבים האלה לא באותה קאטגוריהת אבל אלה שתי האופציות שבחרתי לעצמי ואני מתלבט נורא במה לבחור.

אני רגיל למכוניות אירופיאיות - ב 8 שנים אחרונות נהגתי באופל ווקטרה ובאסטרה סטיישן דיזל 2.0. האסטרה הקשישה עדיין מזנקת ועושה כל הדרך לירושלים בטורבו בלי תחושת חולשה או חוסר אונים שעושה לי פוקוס שלקחתי בעבודה וגורם לי להרגיש כאילו אני סוחב אותו על כתפיי. אני מעריך כוח, נוחות בנהיגה ובישיבה, סולידיות שמתחילה מצליל טריקת הדלת ועד איכות המושבים ועיצוב פנים, בטיחות ו.. כן האמינות.

אז ככה. בחיים לא היה לי אוטו אמריקאי. מתברר שמאליבו מציעים עיסקה מאוד טובה במחיר של פחות מ 170K - מנוע 3.5 V6 נמר שלא משתווה עם אף רכב אחר, לא מהקאטגוריה שלו ולא מקאטגוריה מעל. נוח יחסית, מאובזר היטב. החסרונות: גיר בעל 4 מצבים לאומת 6 לכל רכב נורמאלי. אומרים שהוא לא מי יודע מה נוח בנהיגה וגם בישיבה.

אני מוכן להוסיף 30 אלף ולקחת פאסאט שלא צריך להסביר את האיתרונות שלו אבל מה שבאמת מושך אותי זה חבילת האבזור שנכלל בultimate edition שעולה פחות מ200K : חנייה אוטומטית, GPS, בקרת שיוט, חיבור אלחוטי לטלפון וכו. פעם כל זה היית מקבל אך ורק בתוספת תשלום רצינית (בגירסת הייליין).

השאלה שלי: האים הבדל במחיר בין מאליבו ופאסאט אכן משתלם ואם יש חסרונות מוסתרים בשתי האופציות שאני לא מכיר, כמו למשל "מאליבו הוא זוואה בנהיגה" או "כל הגאדגיטים של VW הם מה זה לא אמינים ואתה לא תצא מהמוסך איתם"?

פורסם
אני מבין שהרכבים האלה לא באותה קאטגוריהת אבל אלה שתי האופציות שבחרתי לעצמי ואני מתלבט נורא במה לבחור.

אני רגיל למכוניות אירופיאיות - ב 8 שנים אחרונות נהגתי באופל ווקטרה ובאסטרה סטיישן דיזל 2.0. האסטרה הקשישה עדיין מזנקת ועושה כל הדרך לירושלים בטורבו בלי תחושת חולשה או חוסר אונים שעושה לי פוקוס שלקחתי בעבודה וגורם לי להרגיש כאילו אני סוחב אותו על כתפיי. אני מעריך כוח, נוחות בנהיגה ובישיבה, סולידיות שמתחילה מצליל טריקת הדלת ועד איכות המושבים ועיצוב פנים, בטיחות ו.. כן האמינות.

אז ככה. בחיים לא היה לי אוטו אמריקאי. מתברר שמאליבו מציעים עיסקה מאוד טובה במחיר של פחות מ 170K - מנוע 3.5 V6 נמר שלא משתווה עם אף רכב אחר, לא מהקאטגוריה שלו ולא מקאטגוריה מעל. נוח יחסית, מאובזר היטב. החסרונות: גיר בעל 4 מצבים לאומת 6 לכל רכב נורמאלי. אומרים שהוא לא מי יודע מה נוח בנהיגה וגם בישיבה.

אני מוכן להוסיף 30 אלף ולקחת פאסאט שלא צריך להסביר את האיתרונות שלו אבל מה שבאמת מושך אותי זה חבילת האבזור שנכלל בultimate edition שעולה פחות מ200K : חנייה אוטומטית, GPS, בקרת שיוט, חיבור אלחוטי לטלפון וכו. פעם כל זה היית מקבל אך ורק בתוספת תשלום רצינית (בגירסת הייליין).

השאלה שלי: האים הבדל במחיר בין מאליבו ופאסאט אכן משתלם ואם יש חסרונות מוסתרים בשתי האופציות שאני לא מכיר, כמו למשל "מאליבו הוא זוואה בנהיגה" או "כל הגאדגיטים של VW הם מה זה לא אמינים ואתה לא תצא מהמוסך איתם"?

המאליבו רכב חלומי לך על זה,בהצלחה !

פורסם

לא הייתי בוחר במונדאו מכיוון שהיא איננה חזקה כמו שתי הרכבים שציינת.

אני התלבטתי גם כן אבל סוף לקחתי את המאליבו. ההנדסת חומרים לא קרובה לפאסאט אבל המנוע של המאליבו גם לא מתקרב לפאסאט (הרבה מעבר).

דעתי הייתה, עד כמה שזה נשמע מוזר, הכוח של המאליבו מפצה על הרבה דברים ואחד מהם זה הפלסטיקה בחלל הפנימי.

החלל הפנימי של המאליבו גדול בהרבה משל הפאסאט.

פורסם

כבר כתבתי בפורום זה יותר מפעם בעניינן של תקלות רבות(מדי) שמדווחות ע"י רבים ממכרי ועמיתי לעבודה בעשור האחרון בכל הנוגע לפאסאט(דור קודם ודור נוכחי) ואף אני אופן אישי למדתי בדרך הקשה כמה דברים על הקורלאציה החלקית משהו לעיתים בין: "שֶם", "מותג" ו"אמינות"(לא תמיד משתלבים יחד, גם לא כשמדובר בתוצרת גרמנית).

כך או כך, אני נוהג במאליבו מהדור הקודם כשנתיים ועד כה אפס תקלות. החדשה עולה על קודמתה בכל היבט אפשרי והביקורות שלה טובות מאוד. השמועה המבוססת אומרת שבקרוב תיתכן הבאתה של המאליבו LTZ שמוסיפה הרבה סיבות לרכוש אותה ע"פ מתחרות אחרות ולא רק משום שתתומחר כנראה על סף 190000 ש"ח בלבד(מנוע 3.6 של קדילאק עם 265 כ"ס ואינסוף גדג'טים בתא הנהג).

ירידת הערך גבוהה משל המתחרות האחרות אבל ביטוחה זול ותוך 5 שנים(בדקתי!) יוצא שהחסכון בביטוח מכפר על ירידת הערך(בתוספת בונוס). גם זאת דרך לשקלל את הנתונים.

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

בקשר לפסאט מעבר לתקלות, הרכב קופצני בצורה מזעזעת. לפחות זו התחושה שקיבלתי ממנו. כל בור והאוטו קופץ, הגה מנסה לצאת מידיים. מנוע TDI 2 ליטר חזק, אבל פעם בזמן נסיעה על מונית כזאת, הרכב נתקע ולא הניע. זו מונית יחידה שנסעתי בה ונתקעה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

פאסאט TDI, מנוע 2 ליטר 140 כ"ס, שמשום מה בדיזל זה נותן הרגשה של הרבה יותר, גיר DSG מדהים , עם מחירי הדלק המאמירים זה הרכב שלדעתי נותן את התמורה בין הטובות בקבוצה בסכום של 200K.

לגבי המאליבו, באופן אישי אני לא חובב אמריקאיות, לי הם פשוט לא עושות את זה, משום מה אני תמיד רואה את הפורד F150 בכול פעם שמדברים איתי על אמריקאיות.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
ממליץ לך ליבדוק לגבי הפורד מונדאו דגם טיטניום, רכב ברמה מאוד גבוהה.

OK איך מונדיאו מול מאליבו?

פורסם
כבר כתבתי בפורום זה יותר מפעם בעניינן של תקלות רבות(מדי) שמדווחות ע"י רבים ממכרי ועמיתי לעבודה בעשור האחרון בכל הנוגע לפאסאט(דור קודם ודור נוכחי) ואף אני אופן אישי למדתי בדרך הקשה כמה דברים על הקורלאציה החלקית משהו לעיתים בין: "שֶם", "מותג" ו"אמינות"(לא תמיד משתלבים יחד, גם לא כשמדובר בתוצרת גרמנית).

כך או כך, אני נוהג במאליבו מהדור הקודם כשנתיים ועד כה אפס תקלות. החדשה עולה על קודמתה בכל היבט אפשרי והביקורות שלה טובות מאוד. השמועה המבוססת אומרת שבקרוב תיתכן הבאתה של המאליבו LTZ שמוסיפה הרבה סיבות לרכוש אותה ע"פ מתחרות אחרות ולא רק משום שתתומחר כנראה על סף 190000 ש"ח בלבד(מנוע 3.6 של קדילאק עם 265 כ"ס ואינסוף גדג'טים בתא הנהג).

ירידת הערך גבוהה משל המתחרות האחרות אבל ביטוחה זול ותוך 5 שנים(בדקתי!) יוצא שהחסכון בביטוח מכפר על ירידת הערך(בתוספת בונוס). גם זאת דרך לשקלל את הנתונים.

תודה. נשמע משכנוע. ההבדל בביטוח הוא די משמעותי. בדקתי אתמול אצל הסוכן. התברר שהסוכן עצמו נוהג כבר חמש שנים במאליבו ולא מזמן שידרג אותה לחדשה. התמכרות?

בכול זאת בתור מישהו שמכיר את הרכב. איך מאליבו בהיגוי, אחיזת הכביש, התנהגות בנהיגה דינאמית? הייתה כתבה גרועה ב ynet על מאליבוhttp://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2994543,00.html

.אני עדיין תחת הרושם מהכתבה למרות שכבר שמעתי דברים אחרים, יותר טובים.

פורסם

אני נוהג על המאליבו מהדור הקודם שנת 2006, אני אישית מאוד אוהב את האוטו, ואומרים שהחדש עוד מהווה שיפור משמעותי לעמות הדור הקודם. לדעתי בתמורה למחיר שמשלמים, מקבלים איבזור שלא מקבלים באף רכב באותו מחיר, ומעל לכול מנוע, שבאמת עושה כיף ומעפיל על איכות ההרכבה הלקויה. משנת 2006 לא היו תקלות ברכב.

פורסם

לא הייתי בוחר במונדאו מכיוון שהיא איננה חזקה כמו שתי הרכבים שציינת.

אני התלבטתי גם כן אבל סוף לקחתי את המאליבו. ההנדסת חומרים לא קרובה לפאסאט אבל המנוע של המאליבו גם לא מתקרב לפאסאט (הרבה מעבר).

דעתי הייתה, עד כמה שזה נשמע מוזר, הכוח של המאליבו מפצה על הרבה דברים ואחד מהם זה הפלסטיקה בחלל הפנימי.

החלל הפנימי של המאליבו גדול בהרבה משל הפאסאט.

לגבי המונדאו לעומת המאליבו ,כמו thewiz ציין הוא העדיף את הכוח של המאליבו על פני הנוחות והגימור של המונדאו!!

אתה צריך לקחת את שני הרכבים לנסיעת מיבחן.http://www.motocar.co.il/tests/test.aspx?VQ=KMLhttp://www.motocar.co.il/tests/test.aspx?VQ=LGL

פורסם

אני לא יודע על מה אתם מדברים.

אני נוהג בפאסאט 2.0 FSI משנת 2008 עברתי כבר 32,000 ק"מ, 0 תקלות. אוטו זריז ומהיר, גדול ומפנק. לא קופצני והגה לא מנסה לברוח. מנסיון נהיגה במספר מכוניות ביניהם הפורד מונדיאו, הפאסאט ליגה מעל. התנהגות, עוצמה, נוחות גז ברקס והגה. שלא נדבר על איכות הרכב מבפנים ומרחב הפנים הגדול במיוחד.

• תוכן חדש...