Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטו אמין ככל האפשר (5K-6K)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה היא בשביל חבר.

בתקציב הנ"ל הוא מחפש אוטו, לא משנה איזה סוג שיהיה אמין עד כמה שאפר. מה הם האפשרויות?

תודה מראש לעונים :]

יש חלום חדש...

פורסם

אין מצב לקטנוע. מחיר הביטוח שלו יהיה עצום.

בתקציב שלך אפשר למצוא כמה דברים אבל זה דורש חיפוש ארוך ואינטנסיבי.

תנסה לחפש פורד פיאסטה משנים 87-92.

פורסם

במחיר כזה אפשר למצוא פיאט אונו במצב סביר. כמובן כל רכב ישן במחיר כזה כניראה ידרוש יישור קו ותיקונים - קח את זה בחשבון.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אפשר למצוא הרבה דברים, לא טובים.. אבל יש

סוברו גאסטי אפשר למצוא ישנה במחיר הזה

פיג'ו במספרים של הדגמים הישנים אני לא עוקס

פורד פיאסטה גם אחלה, יש לי חבר שקנה פיאסטה טובה ב 1500, מחיק מצחיק על גבול העצוב אבל נוסעת עד היום (שלושה חודשים שלמים) בלי בעיות.

אממ, יש מכוניות, השאלה עם כדאי לקנות אותן.

יוסי,

mazda 323 glx 1997

פורסם

ככל שאני זוכר יש חבר בפורום שמוכר פייבוריט, האוטו שלו ניראה מאוד שמור. מחיר אני לא יודע.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אפשר למצוא פיאט אונו92 93 במצב סביר, בסביבות 3 אלפים שקל,את השאר לשים על דברים שדרושים טיפול,כל זאת בהנחה שכל הסכום הוא לרכישת הרכב,ולביטוחים ושאר שטויות יש לו תקציב נוסף. אחרי הישור קו החבר שלך ישמור על תחזוקה ולא בחפיף יהיה לו אוטו אמין,כל זה מנסיון עם אם האונו לשעבר שלי.

עריכה: שכחתי לציין,ללכת על מנועי הפייר של אונו,1000 ו 1100 סמ"ק,הרבה יותר אמינים מה1400.

פורסם

סיטרואן zx 1.4 מתוך ניסיון אצלנו במשפחה, היתה אמינה מאוד,לא נעמדה אף פעם בצד הדרך וכו'... מתי שכן היה צריך להחליף משהו אפשר היה לעשות זאת בחנייה בבית.

עם תוכל למצוא אחת במצב סביר זה יהיה רכב מאוד אמין ונוח (לפחות אצלנו הוא היה).

פורסם

לדעתי - תדבר עם יוסי פרנקוס.

הוא השבוע מכר את הג'אסטי שלו למגרש בחיפה.

האוטו שלו היה מטופל ממש טוב, עם מנוע חדש, ושלל דברים שהוא סידר, ונסע כמו שצריך בלי שום בעיות.

במחיר הזה - אני לא יכול לחשוב על אופצייה יותר טובה מזו.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

סליחה על ההקפצה המאוחרת, אבל עשיתי סקר שוק קטן ומה שמצאתי לטעמי הוא:

1) סקודה פליסיה (1600 סמ"ק משנת 95-96)

2) פורד פיאסטה (1300 סמ"ק שנת 95-96)

מה אתם אומרים על דגמים אלו?

יש חלום חדש...

• תוכן חדש...