Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי כמה נסיעות באוקטביה שגרמו לי כאבי גב אחרי 5 דקות (מושבים בלתי אפשריים), בהחלט אעדיף כל דבר אחר...

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אחרי כמה נסיעות באוקטביה שגרמו לי כאבי גב אחרי 5 דקות (מושבים בלתי אפשריים), בהחלט אעדיף כל דבר אחר...

גב זה אישי לכל אדם. אבל לפי דעתי המושבים של אוקטביה לגמרי בסדר. אני אומנם אוהב את הרכות האיטלקית, אבל מתוך ניסיון עם איקטביה, אין מה להתלונן על מושבים באלה. מעבר לזה, יש המון מוניות אוקטביה ונהגי מונית מעדיפים את הדור הקודם (TOUR).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

עורכי דין מתארגנים על מספר למונית ונהג.

קונים רכב בזול יחסית ומחזירים את עלות האחזקה ע"י עבודה של המונית שלא בשעות הפעילות שלהם.

מרצדס חדשה אפילו מונית שמחכה למטה עד סוף הפגישה מהווה תחליף לא רע לפריבט.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם
ד"א, שמעתי שרנו יוצאת במיזם של מגאן II לנהגי מוניות. מנוע 1.5 80 סוסים בסביבות 70K ש"ח.

לגבי המחיר אני לא יודע אבל ראיתי כבר מס' מוניות כאלו באזור ת"א.

Veni Vidi Vici

פורסם

אין S500 מונית תשכחו מהשטות הזו. זו 400CDI עם V8 טורבו דיזל. היה פעם S320 בנזין מהצורה הישנה יותר.

נהגי מוניות הם אנשים שנמצאים מרבית היום ברכב ולפיכך מחפשים רכב נוח עד כמה שניתן. האחריות של מרצדס בשנתיים שלה מכסה הכל ככה שזה לנסוע בראש שקט. אחרי שנתיים יש הרבה שמשתדרגים למרצדס מדגם חדש יותר או רכב אחר בכלל. איך הם מצליחים להחזיק אותה? המרצדס שקנינו מונית לשעבר עברה פחות מ-200K ק"מ (ב-7 שנים). איך הוא התפרנס בדיוק? עבד עם משרד עורכי דין ורוב הכסף שהוא עשה זה בהמתנות לאנשים. אני שמעתי וראיתי גם נהגי מוניות שעובדים עם מכוני ליווי. נסיעות קצרות עם המתנות ארוכות. מקומות כאלה באמת מעדיפים לעבוד עם רכבים יותר מפוארים (E או S אם יש). C קלאס לא יקרה במיוחד לנהג מונית, בגלל זה יש הרבה שמוכנים עוד טיפה ולעבור למרצדס.

פורסם
אין S500 מונית תשכחו מהשטות הזו. זו 400CDI עם V8 טורבו דיזל. היה פעם S320 בנזין מהצורה הישנה יותר.

נהגי מוניות הם אנשים שנמצאים מרבית היום ברכב ולפיכך מחפשים רכב נוח עד כמה שניתן. האחריות של מרצדס בשנתיים שלה מכסה הכל ככה שזה לנסוע בראש שקט. אחרי שנתיים יש הרבה שמשתדרגים למרצדס מדגם חדש יותר או רכב אחר בכלל. איך הם מצליחים להחזיק אותה? המרצדס שקנינו מונית לשעבר עברה פחות מ-200K ק"מ (ב-7 שנים). איך הוא התפרנס בדיוק? עבד עם משרד עורכי דין ורוב הכסף שהוא עשה זה בהמתנות לאנשים. אני שמעתי וראיתי גם נהגי מוניות שעובדים עם מכוני ליווי. נסיעות קצרות עם המתנות ארוכות. מקומות כאלה באמת מעדיפים לעבוד עם רכבים יותר מפוארים (E או S אם יש). C קלאס לא יקרה במיוחד לנהג מונית, בגלל זה יש הרבה שמוכנים עוד טיפה ולעבור למרצדס.

ההיא שאני ראיתי היתה בפירוש 500, היה רשום.

וחיפשתי את זה כי גם אני הייתי בטוח שמדובר ב 320 אבל לא - היה מדובר ב 500 אמיתית.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

אז מה אם היה רשום? רשום עליה גם AMG, אבל היא לא.

בכל מוסך של מרצדס אתה יכול להפוך מרצדס למרצדס אחרת ע"י הדבקת כיתוב.

פורסם

המונית הזאת היא S320 CDI, גם באשקלון יש S קלאס מהדור הקודם שרשום עליה S600 אבל היא ממש לא 600...

המונית הזאת היא ירושלמית, לפי מה ששמעתי היא עלתה לנהג 400K.

עוד סיבה להחזקי מרצדס כי זאת גם מונית שתחזיק יותר שנים, צאו לרחובות ותראו כמה מוניות מרצדס ישנות עוד נוסעות על הכבישים, ומוניות כמו סיטרואן ZX, קסארה, פולקוואגן ונטו, פולקסוואגן פולו, פולקסוואגן פאסאט דור 3, סקודה פליסיה, מיצובישי כריזמה שהיו מאותם שנתונים של המרצדס הישנות שעוד נעות בכביש כבר לא נוסעות וגם מי שנוסעות כבר בקושי "סוחבות".

מי שיילך למזרח ירושלים יוכל לראות שעדיין נוסעות שם מוניות מרצדס לימוזינה, במיוחד באיזור העיר העתיקה, שאגב אותם החליפה הויאנו.

ואל תשכחו שהרבה מוניות מרצדס עוברות להיות בסוף פרייבט...

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

קצת נמשוך את הדיון לכיוון הנגדי.

יש גם מונית פיאט גרנדה פונטו , ראיתי לפני כמה שבועות בתל אביב.

פורסם

נהגי המוניות מעדיפים אוטו חזק אוטו אמין.

רצוי להבין לפני הכל שנהג מונית נוסע 10000 אלף קילומטר ואפילו יש כאלה שנוסעים יותר.

לא אשקר שאגיד שמכוניות מיצרנים אחרים ב 600,000 קילומטר כרכב של מונית מחליפות גירים ומנועים וכו'

לגבי מרצדס זה נדיר שזה קורה , לגבי רכישת המרצדסים יש הנחות גדולות לנהגים כמובן שיש הבדלים במחירים

הבעיה היום היא לא לקנות את המונית הבעיה המשמעותית במכונית שהייתה מונית היא הירידת ערך שלה

האוטו נרכש ב 150 אלף ואחרי שנה נסיעה הוא יורד ב 40 אחוז.

• תוכן חדש...