Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נדיר שבמרצדס מחליפים מנוע או גיר ב-600K ק"מ? אומנם מוניות מרצדס רבות מגיעות לק"מ גבוה מאוד, אבל ברוב הגדול של הרכבים הדרך לק"מ הזה היתה מלווה בהמון ביקורים במוסך. בוא רק נגיד שבתור מונית, מרצדס היא לא בדיוק דוגמא לאמינות.

BUKI, גם אני ראיתי גרנדה פונטו מונית, בראשון. שבוע שעבר ראיתי מאזדה 3 בת"א.

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני ראיתי סובארו אימפרזה מונית,

ואני יודע שזה לא נשמע אמין, זה היה באיזור קיסריה - פרדס חנה.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם
זאת היא! :-D

כמובן שלא רואים בתמונה, אבל הנהג לא בפנים והרכב מונע! המטומטם השאיר את המונית מונעת ללא אנשים בפנים והלך למכולת (מרחק של כ-10 מטר). ז''א כל ערבי יכול לקפוץ לתוכה ותוך 5 דקות הוא כבר בשטחים. על מה האידיוט הזה חושב כאשר הוא משאיר ככה 400.000 ש''ח שלא יכוסו ע''י הביטוח?? :shock: :shock:

itsik170

עוד סיבה להחזקי מרצדס כי זאת גם מונית שתחזיק יותר שנים, צאו לרחובות ותראו כמה מוניות מרצדס ישנות עוד נוסעות על הכבישים, ומוניות כמו סיטרואן ZX, קסארה, פולקוואגן ונטו, פולקסוואגן פולו, פולקסוואגן פאסאט דור 3, סקודה פליסיה, מיצובישי כריזמה שהיו מאותם שנתונים של המרצדס הישנות שעוד נעות בכביש כבר לא נוסעות וגם מי שנוסעות כבר בקושי "סוחבות".מי שיילך למזרח ירושלים יוכל לראות שעדיין נוסעות שם מוניות מרצדס לימוזינה, במיוחד באיזור העיר העתיקה, שאגב אותם החליפה הויאנו.

אסור לשכוח שמרצדסים של אז זה לא מה שהיום. פעם לכולם היו מרצדסים ואז המרצדס בארץ נפלו... כולם עברו למשהו אחר. היום מרצדס מחזיק באמת רק מי שבא לו לראות את הסמל מול העיניים כל היום. מבחינה כספית זה בור עמוק.

ferez

אני ראיתי שיש עדיין מוניות פז'ו 405.

כן, בירושלים יש עדיין סופר לאנסר מסכנה... ממש חרם עליה, לא הייתי נכנס לשם בחיים.

מכוניות ישנות כאלה זה כבר יד חמישית או שביעית של נהג מונית שכרגע נמצאת אצל אחד שהוא ממש בתחתית הליגה. זאת אומרת בן אדם שבקושי יש לו כסף ללחם וחלב. וזה לא צחוק. אם אתם רואים מונית הרוסה ברחוב, תרחמו על הבן אדם.

מי שקונה מרצדס חדשה בדרך כלל ימכור אותה לנהג מונית אחר לאחר שנה-שנתיים, ואחר כך היא תחליף כמה ידיים עד שתגיע ל-600.000 ק''מ. מי שקונה מרצדס חדשה זה מי שמרוויח ממש יפה, אבל הרוב מתחילים מאפס ולאט לאט עולים לקורדובה, בורה, אוקטביה וכד'.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

אמנם לא מרצדס אבל ראיתי באזור המרכז סוברו WRX לבנה של מורה נהיגה.

באילת יש מורה נהיגה עם מיצובישי לנסר "ספורט" מנוע 2000 גיר רגיל כמובן.

פורסם

למה דווקא מרצדס ולא BMW או AUDI או לקסוס?

בגלל ההנחה?

יש גם מוניות מונדיאו - אני מניח שאם היה מלאי היינו רואים הרבה יותר כאלה.

פורסם

יש מוניות אאודי.

יש מספר קטן של A6 ישנות.

ויש בפסגת זאב A4 דור שני.

בראשל"צ גם נצפו מוניות של ניסאן, אחת אלמרה ואחת פרימרה.

DSCF1446.jpg

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הרי התחזוקה שלהם היא ביטוח ודלק (ולמוניות יש הנחה על הדלק).

ממה שהבנתי מרצדס חדשה לא מתקלקת ונדיר שאפילו הישנות מתקלקות

לעומת המרצדס הסקודה פשוט מתקלקת ויותר קשה למכור אותה

לי אישית זה לא משנה איזה מונית, אני נכנס אם במרצדס הנסיעה יותר יקרה אני פשוט לא יסע יותר.

אני לא יבזבז יותר כסף בשביל הנסיעה במרצדס, זה לא שאני נוהג בה.

בשביל מה? חווית הנסיעה? אל תצחיקו אותי..... :lol:

מה אתם אומרים על מונית היברדית?

וד"א המורה לנהיגה לשעבר שלי היה לו בה.המ.וו m3 כמובן שמזויפת עם מנוע 2.5

מניסיוני אסור לבחור מורה לפי המכונית שלו

גי גי גי גי גי גי גיטרה!

פורסם

מצבך טוב, אני למדתי על דייהו סופר רייסר.

בכל מקרה, לגבי מוניות, למיטב ידיעתי יש לבעלים יכולת להכריז על פחת של 20% בשנה, אז מאוד לא משתלם להחזיק מונית ישנה, ומי שעושה את זה, כנראה שמצבו גרוע מאוד.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אמנם לא מרצדס אבל ראיתי באזור המרכז סוברו WRX לבנה של מורה נהיגה.

באילת יש מורה נהיגה עם מיצובישי לנסר "ספורט" מנוע 2000 גיר רגיל כמובן.

יש בנתניה מורה לנהיגה עם גולף GTI דור רביעי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
למה דווקא מרצדס ולא BMW או AUDI או לקסוס?

בירושלים יש מורה נהיגה עם BMW X5 דור שיצא

יש גם מוניות מונדיאו - אני מניח שאם היה מלאי היינו רואים הרבה יותר כאלה.

הסיבה היחידה לכך שדלק מוטורס הביאו את מונדיאו דיזל היא כדי להחדיר אותה חזק לשוק המוניות.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
חבל שאין מורי נהיגה עם מרצדסים:-)

בעיר שאני גר יש אחת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...