Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול החלפתי את הרדיאטור ברכב, במהלך ההחלפה נאלצתי לפתוח את שני צינורות הטורבו ולהוציא גם את בית המצבר ואת בית מסנן האויר. (צרפתים מחורבנים..).

לאחר ההרכבה הרכב לא סוחב בכלל. עד כמה שאני זוכר הרכבתי את הכל למקום ואפילו לא נשארו ברגים מיותרים..:lol:.

לדעתי הטורבו פשוט לא עובד - איפה כדאי להתחיל לחפש את הבעיה?

אשמח לכל עזרה,

אלעד.

בריאות לכולם!

פורסם

אין דליפות.

עכשיו נכנסתי הביתה לאחר פירוק הצנרת שפורקה אתמול ובדיקתה, הכל תקין, בנוסף יש דחיפת אויר מצד אחד של הצנרת ובצנרת השנייה יש יניקה מצויינת.

האוטו פשוט לא סוחב. בעליות הביתה נסעתי על 50-60 לא יותר. פדיחות.

בריאות לכולם!

פורסם

היום נפתרה הבעיה במוסך מורשה לאחר חיפוש ובדיקות שנערכו במשך כמה שעות.

מסתבר שהיה פה צירוף מקרים מדהים, אני לא גרמתי לבעיה והרכבת הרדיאטור היתה תקינה כולל הרכבת כל הצינורות והמחברים שנגעתי בהם.

יש לטרבו מין מדף שנפתח ונסגר, נמצא איפשהו ליד השבלול (לא ממש דחפתי את הראש כדי לראות), כנראה שהשגם של הציר עף והמדף יצא ממקומו מה שגרם לחוסר בלחץ אויר.

שוב אני רוצה לשבח את עבודת מוסך מונזה שבפעם השלישית לא איכזבו ועשו עבודה טובה ולשביעות רצוני.

אפילו המחיר היה סביר למרות שעבדו על הרכב כארבע שעות וביצעו הרבה בדיקות כולל חיבור למחשב.

אלעד.

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...