Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

זקוק לעצתכם ועזרתכם בדחיפות.

ברשותי פורד פוקוס 2001 58000 ק"מ.

לפני כשבועיים נדלקה נורית אזהרה צהובה של תיבת ההילוכים בזמן נסיעה. במקביל ההילוך נתקע וגם הספידומטר.

עצרתי לכמה דקות ולאחר מכן המשכתי לנסוע והנורית כבתה והרכב נסע כרגיל.

אתמול שוב התופעה חזרה על עצמה. זה מתחיל במעין דפיקה/מכה במעבר מהילוך ראשון לשני ואז נתקע ההילוך והסיפור מתחיל.

כשאני יורד ממצב D בתיבת ההילוכים ונוסע רק על הילוך שני אז הכל פיקס.

מה דעתכם? האם נתקלתם בתופעה דומה?

לגבי מוסך: האם כדאי לנסוע למוסך או לבקש גרירה?

ודבר אחרון אבקש את המלצתכם למוסך אמין ובעל נסיון בתחום. אני גר באיזור קרית אונו...

חשבתי על מוסך עד רעננה שהוא מורשה פורד שעל פי האתר שלו והמלצות גולשים עושה רושם של מוסך מקצועי ואמין?

עד כה טיפלתי במוסך פרי בפ"ת אבל לא הייתי כל כך מרוצה מהטיפול האחרון (זה לא הזמן לפרט...)

המון תודה,

שי

פורסם

תודה דניסאן וSlava_RC על תגובתכם.

אני מאד מקווה ומתפלל שהבעיה היא בכיוון שתיארתם ולא מדובר בבעיה בגיר עצמו.

אם אכן מדובר על בעיה בחיישן/מחשב מה לדעתכם סדר גודל מחיר שצפוי לתיקון?

אשמח להמלצות על מוסך פרי מוטורס בפ"ת. אני מתכוון לקחת לשם את האוטו כי זה במרחק נסיעה סביר.

שוב תודה :-o

שי

• תוכן חדש...