Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"הונדסה ותוכננה" בערך ב 2001. כל זה עדיין מותקן באוטו של אבא שלי, כל פעם שיוצא לילנהוג ברכב הזה, אני מזדעזע מחדש מהמערכת. למרות שבזמנו הייתי בטוח שזאת המערכת הכי טובה שיש, כמובן. אני מאמין כמו שהרוב פה חשבו עם המערכת הראשונה שלהם.

ר"ד: משהו ישן של קנווד שלא ידא לקרוא MP3. עם מסך כחול ותפריטים דמיקולו.

מגבר: פיוניר 4X40 RMS. שנתן ועדיין נותן עבודה.

סאב: פיוניר 10" בתיבה ג'נרית עם פורט, שקיבל 2 ערוצים מגושרים מהמגבר

רמקולים קדמיים: WAY 2 קואקסליים של פיוניר, הצהובים, אני חושב איזה 35 RMS, הוגברו ע"י ה רדיו דיסק.

טיווירים: קיבלתי מתנה מהמתקין (כלומר, המיץ של הזבל, בטח איזה 30 שקל). בטוויטרים קיבלו את האות מפיצול של האות לרמקולים הקדמיים. קומבינה מדהימה - חיבור טוויטר במקביל לערוץ הקדמי, ככה לא צריך קרוס :D

רמקולים אחוריים: 3 WAY של פיוניר, אני חושב 70 RMS - כמובן הם אלו שהוגברו ע"י הערוצים שנוספים של המגבר.

וכל זה נשמע לא רע (בזמנו). מה שכן הכל עדיין עובד מצוין, רק הר"ד דיסק הוחלף בהמשך לMP3 של פיוניר, סידרה 3 ישנה (פאנל אפור).

יואב

יואב :arrow:

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אצלי התחיל הכל ב-"אני רוצה להוסיף קצת באס למערכת"

אז בניתי סאב וופר( בלי שום מושג מה אני עושה) מוופר 10' שהיה לי בבית בלי שום פרטים עליו ושמתי באוטו

התוצאה נראתה ככה:

06102006341ot0.jpg

לא משהו יפה במיוחד...

אליו שידכתי מגבר שעד היום אני תופס ממנו מגבר קטן וטוב. 2 ערוצים BOSS C-450 מסידרת כאוס של בוס.

היה מגבר קטן וחזק, עלה לי 250 ש"ח יד שנייה. ממש בלי כסף.

אחרי קצת שמיעה עם הסאב הזה, ראיתי שהמגבר אונס את הסאב אז אמרתי "טוב נו, נחליף למשהו קצת יותר רציני"

כך הגיע אליי קיקר C12( מיד שנייה של חבר פורום)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=132321&highlight=%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA+%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%94+C12

זה הת'רד בניית תיבה התמונות מתו.

הייתי מרוצה הכל טוב ויפה.

אז היה לי BLAUPUNKT BVP -655 משהו כזה נדמה לי שהתהדר ב-26RMS לערוץ הגברה! אז כל הפיונירים היו עם 17RMS משהו כזה והוא הגביר יפה מאוד את הרמקולים.

אבל מה, עכשיו כשיש הרבה באס, חסרים לי הצלילים הגבוהים, אז לאחר המון קומבינות לחבר סתם טוויטרים לרמקולים הנוכחיים( המקוריים של האוטו שנשמעו סביר) קניתי לי מורל פולס! ( כמובן מיד שנייה גם) הם הגיעו באריזה המקורית מBUB(יבגני בפורום) במצב חדש.

אבל , חסר לי מגבר וחסר לי יציאה בר"ד.

אז קניתי מגבר לאנזר HTG 224 שמוצהר 90RMS לערוץ ופאנל BLAUPUNKKT SAN JOSE .

התקנתי את הקומפוננט בדלתות לאחר התאמה ארוכה מאוד למידות ה5X7 שלי בדלתות ולמרווח המינימאלי שלי בין הוופר עצמו לרשת של הדלת.

מהבוס הייתי מרוצה עד השמיים הוא היה מגבר נהדר, הלאנזר היה פשוט ערמה של זבל בתוך קופסאת מתכת.

לא החזיק את הקומפוננט בכלל והם נכנסו לעיוות כל כך מהר שזה היה מתסכל. לאחר איזה חודשיים, שמכרתי את שני המגברים קניתי מיחיאל את המגבר שיהיה שלו CRUNCH GP880.4 .

פה כבר התחיל להיות מעניין יותר.

הקומפוננט פתאום נשמע חזק יותר והם דפקו יפה בדלת הסאב נשמע חזק יותר והוא הרגיש כאילו אם אני אמשיך להגביר אותו אני פשוט הורס אותו, אז כמובן שהייתי צריך להחליף סאב, ולאחר המלצות בפורום ושמיעה של סאבים במפגשים, הלכתי על PHOENIX GOLD ZR12 הוא היה הטוב ביותר לתקציב ומעבר.

הוא הותקן בתיבה אטומה קטנה 29 ליטר (1CF) ונשמע יחסית מעולה. עם הזמן הבנתי שהסאב הזה יכול להשמע הרבה יותר טוב אחרי ששמעתי אותו שוב אצל אנשים אחרים ובעיקר אצל ברמונדו מהפורום.

בינתיים החלפתי את הBLAUPUNKT SAN JOSE לSONY CDX-7810 המכשיר שאני איתו עד היום.

ואז היתה תקופה של שקט יחסי.

שבה, אחרי חפירות בפורום, החלפתי לקלריון 646, התאכזבתי קשות מהפונקציות שלו, ורמת הצליל שהוא הפיק לא היתה כזאת שבאמת התעלתה על הSONY בFLAT ובטח שלא כאשר משחקים עם האקולייזר שלו.

אז חזרתי לסוני, והפסדתי 300 שקל:roll:.

עוד תקופה של רגיעה שבקושי כבר נכנסתי לפורום והמפגשים היו רק כשאר סגרתי שבתות בצבא.

פתאום אני סתם מסתכל בפורום, אני רואה למכירה מגבר של אודיו סיסטם F4-600III say WHAT?! מזה החברה הזאת, לא מכיר. המחיר 1700 שקל, נשמע כאילו אולי המגבר הזה שווה משהו אז התחלתי לחפור עליו ברשת, הרבה לא מצאתי אבל המון מבחנים של AUTO HIFI כן מצאתי, שהציבו את המגבר הזה עם רשימה של מגברים מאוד מכובדים של HELIX ALPINE DLS ועוד כמה שמות והוא היה שני ברשימה בתוצאות הבדיקה אחרי DLS נדמה לי A5.

הנתונים של המגבר היו גם מרשימים, נסעתי לתל אביב, נפגשתי עם הבחור, שמעתי את המגבר מחובר לרכיבים ביתיים באוטו, כיאה לכל רוסי אודיופיל מטורף וקניתי את המגבר.

שמחתי לשמוע שהוא מחליף את המגבר הזה ל2 ג'נסיסים.

התקנתי את המגבר ברכב, זה השינוי הכי גדול שעשיתי. הפולס נשמעו מדהים! דפקו בצורה מטורפת הכל היה חזק יותר, נקי יותר, חדק יותר, הבאס מהסאב פתאום היה פאנצ'י וחזק יותר, מדוייק ולא נמרח כמו שהיה עם הקראנץ' לפעמים. שינוי פשוט תהומי.

אחרי האודיו סיסטמס החלפתי את הטוויטרים של הפולס הצווחים והקרוס שלי לקרוס X-2 של XETEC וטוויטרים גם של XETEC T-26 . שוב השינוי היה מורגש מיד, הטוויטרים עשויים ממשי, וליד הפולס ו MT-22 ששמעתי הרבה, הם יותר מפורטים, וקצת גם יותר חדים, מין פוקאל מורל כזה, גוון הרץ.

לאחר מכן, התבצע איטום שפתחתי פה ת'רד עליו ועשה פה קצת בלאגן, עם חומר איטום REPA BAND.

השינוי בבאס מהפולס המסכנים ובנוסף לזה הדיוק שקיבלתי מהמיד השתפרו בכמה רמות, לפני זה בקטעים גיטרות ברוק כבד, המיד היה מתחיל להשתולל ולא ידע מה לעשות עם עצמו זה השתנה לגמר אחרי האיטום, ובנוסף לכך נעלם לי תדר מיד מעצבן בסביבות ה1KHZ ששיגע אותי.

וזהו, המערכת בחתימה זה מה ששי היום, בקרוב במקום המיד של הפולס שכבודו ממש מונח במקומו יצטרף לחגיגה ההייבריד.

תקשיב, מצטער על החפירה, ראיתי שזה מתחיל וכבר זרמתי עד הסוף:) היה חבל למחוק.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

קצת חפרת את האמת.. אבל נהנתי לקרוא..:-)

עריכה:

נ.ב.

על איזה רכב מדובר?

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

הרכב שלי הוא פורד פוקוס 2005. אבל ההקנה מדברת על פוקוס 2001 ועל ה2005 שלי זה בהמשכים. באמצע העברתי את כל המערכת רכב זה היה כאשר היה לי את הלאנזר והבוס כמגברים.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

:-D:-D:-Dוואיי איזה שרשור חזק!!!:-D:-D:-D

טוב אני התחלתי ב-96 אם רכב מסוג פיאט 127

המערכת כללה:רדיו טייפ פשוט אם יציאה לדיסקמן(כן שנראה כמו יציאת AUX לאייפוד של היום)

היה מחובר לו דיסקמן יחסית משוכלל אם 7 ערוצי אקולייזר,ולדיסקמן היה מתקן עמוד שהיה מקובע לרצפת הרכב

שבעצם היה מחזיק אותו ומונע את הויברציות שהדיסק לא יקפוץ בנסיעה.

מגבר היה : סופר סאונד 300 וואט על סאב פיוניר 400 וואט (150 נקי)

ועוד מגבר היה 150 וואט גם סופר סאונד הרמקולים היו 160 וואט 4 WAY פיוניר

הקרוס של שרווד XN1000\XT1000 או משהו כזה אם 6 כניסות ו6 יציאות.

וטיוטרים TS-S20 של פיוניר .

B.M.W 1802 1976

PUNTO GT 1996

• תוכן חדש...