Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנחת חג 35 אג' בדור אלון ראשל"צ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה, בימים האלה שהדלק רק עולה ועולה חשוב לדעת על מקומות עם תדלוק מוזל.

תחנת "דור אלון" באזור התעשיה בראשל"צ (יציאה מהעיר לכוון בית דגן) נותנת הנחה של 35 אג' לליטר בתדלוק עצמי (עד כה ההנחה בתחנה הייתה 15 אג'.) יאללה סעו ותדלקו כל עוד זול שם :-D

פורסם

גם ב-סדש עמק שרה בבאר שבע הדלק הכי זול במדינה ! , לבאר שבעים כדאי לנסוע ל-א.ת עמק שרה ולתדלק שם בשירות עצמי !

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

אני לא מסכים, הדלק הכי זול במדינה( אם או בלי "הנחת חג") הוא באילת

מה גם שביציאה הצפונית מאשדוד יש תחנת סדש שאפשר לתדלק ב35 אג' הנחה בדרך קבע

פורסם

זו הנחה מיוחדת לחג?

בעכו אני מתדלק תמיד ב35 אגורות פחות לליטר,בלי קשר לחגים.

חג שמח.

אם מישהו יימצא הנחה של חצי שקל ומעלה באזור הקריות/חיפה/עכו אשמח לשמוע.זו הנחה אמיתית.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם
זו הנחה מיוחדת לחג?

בעכו אני מתדלק תמיד ב35 אגורות פחות לליטר,בלי קשר לחגים.

זה ידוע שבצפון ישנן הנחות הרבה יותר משמעויות על דלק מאשר במרכז. מעניין באמת למה?

(בראש פינה, תחנת דלק ten, ותחנת דלק פז, 33 אג' הנחה - קבוע.)

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם
לא לפתוח ת'רדים עוד שבוע למה הרכב לא סוחב !

מסכים ל-100%.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
לא כל תחנה שנותנת הנחה גם מוהלת

זה אומנם נכון. אבל משום מה גיליתי, בתחנות בהן דלק ללא הנחה אוטו סוחב יותר טוב ומנוע עובד יציב. יכול להיות שאצלי זה סובייקטיבי ו/או פסיכולוגי, אבל בקשר למכוניות, כל עוד יהיה לי ספק בטיב חלקים/נוזלים שנכנסים לאוטו שלי, אני לא יהיה רגוע.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לאו דווקא נכון. הרבה מהתחנות שנמצאו מוהלות(לפחות בתקופה שעקבתי) לא נתנו הנחות משמעותיות.

ד"א, אני מתדלק בסד"ש נתניה באזור התעשיה הישן כבר שנה ובינתיים(טפו טפו טפו) אין בעיות. הרכבים שאותם תדלקתי היו עם קילומטראז של 75K ו 144K, אז לא יודע עד כמה אמורים להרגיש את זה בנסיעה רגילה.

ההנחה היא 35 אג.

במיצובישי צ'אמפ עם 400K הרגשנו הבדלים רציניים בין דלק מהול(כנראה) ודלק יותר טוב. כשהיינו מתדלקים בתחנה מסויימת, המנוע היה מרגיש הרבה יותר חלש ונחנק יותר בקלות מאשר בתחנה אחרת. ובאותה תחנה שהייתה נראת כבעייתית, הייתה הנחה רגילה של 12/15 אג.

פורסם

הנה המיקום:

http://www.d.co.il/?city=%F0%FA%F0%E9%E4&custId=66264510&custX=188165&custY=691986&esi=e8910b11004122c8841f4ad67853c970&headingCode=12350&houseNum=2&language=HEB&page=Business-Features-Map&previousPage=Business-Customer&sessionId=18611208685838&street=%E4%EE%F1%E2%F8

לפעמים כשאני פותח את הקישור, הנקודה נמצאת במקום הלא נכון. זה צריך להיות על רחוב המסגר צמוד לצומת מסגר/אורזים

• תוכן חדש...