Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בורג שמסרב להכנס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי להחליף תושבות גיר בחיפושית שלי. התושבות מחוברות ל"מזלג" של השילדה באמצעות שני ברגים מסיביים למדי (נדרשת בוקסה של 21 מילימטר) ובבורג יש חלק עבה ללא הברגה שאמור להכנס לתוך ה"מזלג". אחד הברגים הלך קצת קשה בהתחלה, ועכשיו כשאני מנסה לסגור הוא לא נכנס.

הברגים בסדר וההברגה בסדר (בדקתי בצד השני), הבעיה היא שמשום מה ההברגה יושבת עקום, בהתחלה הבורג נכנס אליה, אבל כשהחלק העבה מגיע עד המזלג הוא נתקע (כי הבורג נכנס עקום). הבורג יושב אצלי בערך קצת פחות מס"מ בחוץ.

אשמח אם יש לכם עצות לגבי מה לעשות. מצד אחד אני לא רוצה להשתמש בכח. מצד שני אני יודע שאם האוטו היה במוסך המכונאי כנראה היה לוקח פטיש ומתחיל לדפוק בבורג בשילוב עם פטיש אוויר :)

דיי ביאס אותי הקטע, כי רציתי לסדר את כל הדברים הקטנים שהפריעו לי באוטו, ואז מתגלה בעיה רצינית שתוקעת הכל ומשאירה את החיפושית מושבטת...

פורסם

לי זה גם קרה או שתוסיף שיבה עבה או בוקסה 21 ופטיש אוויר

אכלתי פעם חצץ מיזה

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

בסוף שני אנשים וידית לפתיחת גלגלים עשו את העבודה (כמעט, נשאר רווח ל מילימטר או שניים), מרוב מומנט על הבורג הידית מתחילה להתעקם...

פורסם

ומה הדרך הנכונה לדעתך?

ההברגה תקינה, הבורג תקין. אבל נוצר עיוות כלשהוא במזלג. לשים שיות בעובי של כמעט סנטימטר זה לא בריא, ויעמיס את הבורג בכפיפה (לא טוב)- החלק העבה חייב להיות בתוך המזלג. לא יצא לי לראות שום הסבר לגבי איך לגשת לתיקון הבעיה. חוצמזה שגם ככה צריך לסגור את הבורג עם לא מעט מומנט (23 קילוגרם מטר).

פורסם

צריך לעבור על ההברגה עם מברז כמו שאמרו פה. הרבה שימון ועדיף גם בורג חדש אם הישן התעקם.

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

• תוכן חדש...