Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנה מאמזון לארץ - מישהו ניסה?

Black Joker
שימו לב! השרשור הזה בן 6086 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

אני מעוניין להזמין ספרים מאמזון ישירות (הכוונה היא שהם לא מהווים גורם מתווך/שלישי) ואני מעוניין לשמוע חוויות, אם למישהו יש ניסיון איתם.

נ.ב

רק כדי להבהיר עוד אבסורד בקשר לארצנו הקטנטנה ומחיריה הגדולים: אותו ספר שנמכר בארץ ב-150 ש"ח, נמכר באמזון ב-60 ש"ח.

תודה לכולם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא בעל נסיון "עשיר" איתם.

יצא לי להזמין מהם פעם אחת, דיסק אודיו שלא ניתן להשיג בארץ עבור אשתי והכל תקתק כשורה.

הדיסק הגיע לאחר כשבוע +- ממועד ההזמנה והמערכתץ הממוחשבת שלהם דאגה לעדכן אותי באימייל על כל שלב ושלב עד למועד עזיבת המשלוח ומתן מס' למעקב.

אני מקווה שכך הם תמיד,

רפי.

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הזמנתי כמה פעמים ספרים מAMAZON. רובם בשביל חברים שפחדו להשתמש בכרטיס אשראי באינטרנט.

היה מאוד פשוט ויעיל. בערך שבועיים וזה מגיע לארץ.

אחלה ! :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הזמנתי כמה פעמים והכל היה בסדר.

רק שים לב שאם אתה מזמין דברים ב-50 דולר ומעלה תשלם עליהם מכס, ואם תזמין בפחות יש סיכוי שהמכס יתעלם מהחבילה שלך (לפחות פעם זה היה ככה).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נשמע טוב...

אני מודע למכס ואני אכן אדאג שזה יהיה פחות מ-50 דולר.

Discover,

יש לאמזון את הקטע של משלוח מהיר ללא תוספת תשלום, זה תקף גם לגבינו?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא. DOMESTIC USA ONLY.

משמע רק ל48 המדינות המקוריות בלבד - לא כולל הוואי ואלסקה שאינן מקושרות ברצף טריטוריאלי לשאר המדינות.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני הזמנתי מאמאזון (או יותר נכון ההורים שלי הזמינו בשבילי- פירוט מיד) והייתי די מאוכזב- אבל לא מאמאזון, אלא מהשירות הזוועתי של המכס בארץ!

ההורים שלי הזמינו בתור הפתעה בשבילי ספר היינס מאמאזון, עם משלוח מהיר של DHL. הם קיבלו מספר מעקב, ואבא שלי ישב ועקב אחרי הספר וההתקדמות היתה בקצב כזה:

תוך מספר שעות- הספר יצא מהמחסנים של אמאזון והגיע למרכז המקומי של DHL.

עוד מספר שעות- הספר הגיע למרכז השילוחים האזורי של DHL.

תוך יום- הספר הגיע למרכז הארצי של DHL.

תוך יומיים- הספר היה בדכו לארץ.

תוך שלושה ימים- הספר הגיע לארץ, ונעצר לבדיקה ע"י המכס. מכאן הסיפור נמשך עוד שבועיים, אבא שלי היה צריך למלא תצהיר כלשהו שבו הוא מתחייב שהוא לא הולך למכור את הספר ושהוא חוקי (או משהו כזה), והיינו צריכים לשלם דמי שחרור, דמי אחסון, ועוד איזשהו תשלום סמלי ל DHL כדי שיחררו את הספר בעצמם ושלא נצטרך לרוץ למכס ולשחרר אותו בעצמנו.

אני רוצה אגב, לציין, שאין שום בעיה עם השירות של DHL, ושהם היו מוכנים, גם ללא התשלום הנוסף, למלא את מה שהתחייבו ולשלוח את הספר מהמכס אלינו, בתנאי שנסדיר את העניינים מול המכס לבד.

שימו לב, שאם הספר לא היה נעצר במכס, הא היה, כנראה, מגיע תוך שלושה ימים, כאשר במשלוח המהיר ההתחייבות היא לשבוע.

"ai motoare capul doare"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...