Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מודה לכולכם,האמת חיזקתם אותי.

כמה שהוא היה מציאה,אמצא לי משהוא אמין יותר מכול הבחינות.

סבלנות הרי זה כלי אדיר.

הממ אתם חושבים שאני צריך לפרסם את הרכב ולתת את ממצאי הבדיקה שלי ולהזהיר מהמוכרים או שזה דיבה ולשון הרע וכול החרטא (לא בעניני נקמה חלילה פשוט לרכב הייתה בעייה קטנה גדולה שכדאי לדעת עלייה -שאני הייתי מוכן לפסוח עלייה).

תודה.

צחוקים עכשיו נזכרתי בעוד משהוא.

האבא מראה לי את מה שהחליפו (חשבונית של המוסך) באוטו אחרי התאונה שהייתה לא הייתה.

הוא עושה לי אתה רואה אין פגיעת שילדה ירידת ערך...

אני:"זה קבלה על מה שרכשתם מהם ועל שירות שניתן לכם. לא דו"ח שמאי!".

:shock:

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מניח שהיה כתוב שהרכב נדיר.

כמו שאמרו קודמי, עדיף שתוציא עשרות שקלים ,מאשר עשרות אלפי שקלים על כאבי ראש אח"כ

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

המוכר לפעמים לא פחות חשוב מהרכב עצמו.

אם הוא אחראי על הרכב והתחזוקה שלו (אני משער שהבת שלו לא), זה אומר שסביר להניח שהוא מתנהג ככה גם למכונאי ואומר לו מה לעשות.

אנשים כאלו ש"יודעים הכל" והולכים עם הראש בקיר הם אנשים שלא לוקחים אנשים אחרים ברצינות, וסביר להניח שלרכב (לפי התאור שלך) הוא לא בדיוק בדק הכל תמיד וסביר להניח שהתחזוקה הייתה קצת פחות מ"סבירה" במקרה הטוב.

אם אתה חושב שהתעללו ברכב/שיקרו לך/לא תחזקו אותו בצורה טובה/אחר, תרים טלפון כבר עכשיו ותגיד לו שאתה לא מגיע לקנות את הרכב.

בתור מישהו שקנה ומכר כמה וכמה רכבים בחיים, אני ממליץ לך למצוא רכב אחר שימצא חן בעיניך, ושהמוכר לא יהיה שמוק.

לא כל כך קשה למצוא מיצובישי כיום.

המלצה שאני נותן בחינם לכל מי שקונה רכב חדש: "תשאיר תקציב רציני ליישור קו. אם לא, תידפק יותר מאוחר".

פורסם
נשמע לי קצת הזוי הקטע עם ה 4 ימים אם אתה מוכר אוטו ופירסמת אותו אז זה אומר שאתה מוכן שבאותו הרגע מישהו יבוא ויקח אותו ממך, זה לא נהוג בטח לא במכירת רכב.

שמע, זה לא מדוייק.

כשרכשתי את הרכב שלי המוכר אמר לי: "לפני כמה שעות פרסמתי את המודעה, והאמת שעדיין לא התארגנתי כ"כ על רכב אחר. תבוא, תראה את הרכב, תחתום על זכרון דברים ועוד שבוע תיקח אותו".

אני תיכף שנתיים עם הרכב, ומרוצה מכל רגע.

פורסם

על איזה רכב מדובר שנה סוג וכמה הם רצו עליו

אני לפני חודשיים חיפשית בטירוף סופר לנסר עד שכמעט סגרתי עם מישהו כבר באתי לתת לו כסף הכל הוא התחרט

שעתיים לאחר מכן מצאתי תרכב שיש לי היום כולל מערכת SONY ועוד תוספות ותאמין לי שמורה יותר

עזוב אותך אל תיקח ללב ההזדנמות שלך תבוא ואתה תמצא אוטו הרבה יותר טוב אל תשפיל תצמך בשבילם הם לא שווים את זה

בהצלחה בקנייה..

"עדיף לאבד רגע מהחיים,מאשר את החיים ברגע" :scatter:

פורסם

לא קראתי את כל התגובות שנכתבו, אבל אתה ממש תמים ואנוכי אם בכלל חשבת על לקנות את הרכב לאחר שלל ההטעיות, וה"סיבונים" שהמוכר עשה עליך.

אני קניתי רכב לפני בערך חצי שנה מיד 2, ואני חייב להודות שהייתי ממש עיקש ופדנט לגבי כל הבדיקות וההיסטוריה של הרכב,

אתה זה שמשלם את הכסף, כל מוכר שקצת גימגם לי ולא ידע לענות על שאלות בסיסיות, כמו תאונות, מכות וכ'ו.. ישר חתכתי מבלי לחשוב פעמיים.

בחיים אל תתפשר, סבלנות היא מילת המפתח!

אל תחזור אל אותו בנאדם, תשמור קצת על הכבוד שלך, חוץ מזה.. לפי איך שהצגת את הבנאדם נראה שמדובר באדם ממש לא אמין.

שיהיה בהצלחה!

פורסם

לפותח השרשור , אני מבין שלא חתמת על כלום..

עזוב את הרכב ותחפש אחר , יש המון כאלה בשוק ואני מבטיח לך שתמצא אחרת במצב יותר טוב ללא בעיות!

סיפור מהצד השני.

מתי שאני קניתי את הדדרה ,

הדדרה נלקחה לבדיקה ,מהבדיקה נסעה לאבחון במוסך על הריג'קטים + בדיקת מע' חשמל.

מאותו רגע עד לרכישה היא לא זזה מילימטר !!!

ביום שעשיתי העברה בעלות הבעלים אמר לי שבגלל שאני רוכש את הלנצ'יה אין שום סיבה בעולם שהיא תזוז , כי למעשה היא שלי.

כל זה נעשה עוד לפני שחתמתי על החוזה שנחתם ביום העברת הבעלות (5 ימים מיום הבדיקה).

כמוכן יש לציין שקיבלתי את הדדרה מתודלקת פול טנק, 63 ליטר 95 :)

יש גם אנשים שהם ישרים ובסדר גמור , הכול תלוי במוכר!

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

אוקי אני יורד מהרכב אז הינה לפניכם:

הסיפור המלא (מוזיקה דרמתית).

אוקיי האמת היא שלא התכוונתי לקנות קולט אני רוצה מאזדה 323 לאנטיס F 2001 (לפני כן רציתי קליאו B sport אבל ההחזקה מפחידה אותי).

בהשוואה למאzדה.

(הדלתות לא פרקטיות לקניות,היא באלף יקרה יותר במחירון,ביטוח יקר יותר,חלפים יקרים יותר,חלשה יותר ב25 כ"ס)

היתרון היחיד מבחינתי היה שהיא יפה יותר.

למאזדה יש סאן רוף,איי בי אס,4 חלונות חשמל (למיצובישי 2),4 כריות אויר (למיצובישי 2) ומניעת הנעה (למיצובישי גורנישט).

אז ירדתי מהקולט רק מה: נכנסתי לאתר וראיתי שכבר יום וחצי שלם מפורסמת שם קולט 2001 יד 1 מבחורה עם 84k! אמרתי טוב זו כבר מציאה,אולי שווה לארגן את סדר העדיפויות!

דיברתי עם הבחורה (מחירון בסיסי 46. עם ק"מ נמוך 49) והיא שלא מבינה בכלל בסחר (אני לא יורד עלייה היא אמרה זו בעצמה וגם היא השאירה אותי לבד עם הרכב פתוח בזמן שהיא הלכה להביא את מסמכי הרכב מהבית) פלטה במהירות "אני לא יורדת מ 46" ישר ששאלתי כמה היא מבקשת עבור הרכב למרות שהיה רשום 49K.

שמחתי.

אמרתי קצת מוזר שהרכב לא נחטף ביממה האחרונה.

מה התגלה בבדיקה:

שריטות בצבע ירוק,שחור לבן.

מעט חלודה אוכלת את מכסה מנוע.

חלודה על הדיסקיות.

שמן (בכמות נדיבה מפוזר על המנוע).

צמיגים החלפה=1K

ספוילר גנוב שבור=מינימום 1k

טסט עוד חודש וחצי=1k

טיפול טיימינג לא נעשה מעולם (7שנים!) והרצועות קצת צורחות בהתנעה.

מכות קטנות בפח היכן שתלשו את הספויילר.

אה כן וקצה שלדה ראיתי,זה קטן,זה לא מסוכן זה עילה להורדה.

ברם המוסכניק שאני סומך עליו אמר לי שחוץ מהללו הרכב בונבוניירה ולסכם על מחיר.

סגרתי עם האבא (האנטי-קרייסט) על 44.5k.

מעשה באדם.

מה שמעניין זה היה אדם לפני באותו בוקר שבדק תרכב (שלפי מה שהיא אמרה לי) פשוט התעצבן שהם לא סיפרו לו על התאונה (גילה אחרי ששילם 450ש"ח בדיקה) והלך.

עכשיו לי הבדיקה לא עלתה כסף (חיברתי אחד ועוד אחד:אם האדם שילם 450 ולא סגר עסקה למרות עצביו: כנראה שישנם דברים בגו עד כדי כך שגרמו לו ללכת,מי יודע אולי הוא גילה דברים נוספים שאני לא גיליתי,לעולם לא אדע).

אפילוג

זהו,האמת אם הם מתקשרים אלי אני אומר להם שירדו עוד 2.5k מהמחיר שסוכם ושאני עושה עסקים רק עם האמא או הבת לא עם נסיך השאול).

משום מה יש לי תחושת הקלה כנראה זה לא היה צריך לקרות ואני למוד כבר אז אני יודע סבלנות סבלנות סבלנות(יש לי יונדאי אקסנט שלקח לי 4 חודשים למצוא!!!-שתמכר בקרוב מאוד איך שאמצא רכב חדש).

פורסם

נניח שהם מסכימים לרדת ב- 2.5K מהמחיר, אז הדבר מקובל עלייך?

אני חושב שזאת החלטה לא נכונה.

מחישוב פשוט אתה מבין שיש לך הרבה מאוד כסף להוציא(להערכתי מעל 6K ), ליישור קו כללי ותיקון הליקויים.

כל אלו בלי לקחת בחשבון את ניזקי התאונה, שירידת הערך(לפחות המסחרית), הם תוספת של עד כמה אלפיים.

תוסיף לכל זה שמדובר במוכרים לא אמינים במיוחד, תקבל סלט מקולקל.

עזוב, חבל על האנרגיה , הכסף והעצבים שלך.

תשאיר את הסיפור הזה כאפיזודה חולפת, תמשיך לנסוע באקסנט בכיף, במקביל תחפש באיזי רכב אחר.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם
נניח שהם מסכימים לרדת ב- 2.5K מהמחיר, אז הדבר מקובל עלייך?

אני חושב שזאת החלטה לא נכונה.

מחישוב פשוט אתה מבין שיש לך הרבה מאוד כסף להוציא(להערכתי מעל 6K ), ליישור קו כללי ותיקון הליקויים.

כל אלו בלי לקחת בחשבון את ניזקי התאונה, שירידת הערך(לפחות המסחרית), הם תוספת של עד כמה אלפיים.

תוסיף לכל זה שמדובר במוכרים לא אמינים במיוחד, תקבל סלט מקולקל.

עזוב, חבל על האנרגיה , הכסף והעצבים שלך.

תשאיר את הסיפור הזה כאפיזודה חולפת, תמשיך לנסוע באקסנט בכיף, במקביל תחפש באיזי רכב אחר.

אתה יודע מה,גם נכון יש דברים שלא שווים את כול ההנחות שבעולם,זה קן צרעות.

פורסם

נסיך השאול, האנטי-קרייסט; אני מרגיש ממש בסיפור פנטזיה :-)

לפותח השרשור - גם אני הייתי מתרחק, אם כי כעת שאתה מודע למצב הרכב, אם תסגור מחיר שנראה לך, אז מה לעשות, חארות יש בכל מקום.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

תאמין לי תעבור את מה שעברתי אתה תהיה בדיוק כמוני נוסע כול הדרך הבייתה ואומר:

יכול להיות שזה קרה כרגע?

• תוכן חדש...