Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דרכים לשיפור האנגלית שלי...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום! אז ככה: אני מעוניין מאוד לשפר את האנגלית שלי ולדעת לדבר אנגלית ברמה סבירה.

ואני בטוח שיש פה אנשים שיוכלו להציע לי דרכים ללמוד (חוץ מלקרוא ספרים או לראות טלוויזיה).

נ.ב. אני רוצה ללמוד באופן עצמאי ויש לי הרבה זמן להקדיש לזה גם בנסיעות...

בתודה מראש!

פורסם

אם אתה באמת רוצה לשפר אתה האנגלית תקרא המון ותראה סרטים/סדרות ללא תירגום.

לא תאמין כמה זה משפר את אוצר המלים והדיקדוק.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

מצטרפת להמלצה על סרטים ללא תרגום.

אתה יכול לנהל שיחה עם חברים או עם ההורים באנגלית, שיחות קצרות מדי יום.

ותנסה בכל זאת לקרוא ספר באנגלית,אם אכן תחליט לקרוא באנגלית אז תעשה את זה בקול.

נ.ב. ממליצה לך גם על ספר ללמידת דקדוק באנגלית, ספר מאוד ידידותי של ליה קירשנברג, היא הוציא כמה ספרים בכל מיני רמות.

פורסם

בהחלט סרטים באנגלית בהתחלה שאתה כבר מכיר ואפילו מכיר משם משפטים , לא תאמין כמה אתה מתחיל להבין את השפה .

אבא שלי היה באותו מצב של מת לדעת את השפה האנגלית לפני כ 5 שנים , הוא קנה דיסק שמלמד אנגלית - היום אני יכול להגיד לך שהוא יודע הרבה יותר טוב ממני (תלמיד כיתה יב 5 מסיים השנה 5 יח') , ועדיין ממשיך לקנות דיסקים למחשב וללמוד מהם , פשוט גאוני הדיסקים האלה .

אח שלו לאומת זאת גם רצה לדעת את השפה האנגלית אך לא היה לו כ"כ הרבה זמן לשבת מול המחשב עקב היותו איש עסקים , והוא מוולה הרבה ברכב , אז אבא שלי קנה לו סידרה של דיסקים לרכב , שבו יש קריאן והוא מקריא את המילה באנגלית , את התרגום בעיברית ומשפט פשוט איך משתמשים בה , ואתה פשוט חוזר אחריו . היום לאחר כשנה האנגלית של דוד שלי השטפרה בהרבה לאומת מה שידע פעם (כמו הלו,בננה, להגיד את האותיות ABC , וביי לא יותר מזה) .

פשוט זה עניין של רצון , תרצה תשקיע ויש 1001 דרכים ללמוד .

בהצלחה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אתה יכול לחפש בGOOGLE נושאים שמעניינים אותך ותרשום את המילות חיפוש באנגלית

ובזמן שתקרא את המאמר בטוח שלא תבין את כל המילים אבל אז תוכל לקשר את המילה הלא מובנת במשפט

וככה תשפר את האנגלית שלך בתחום מסויים , לדוגמה אם אתה אוהב מיחשוב אז תקרא מאמר באנגלית על זה באנטרנט וככה תלמד אוצר מילים חדש שקשרו לתחום הזה.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אם אתה לא רוצה סרטים, סדרות וספרים באנגלית - טוס למדינה דוברת אנגלית לתקופה ארוכה ואתה תראה איך פתאום אתה מתחיל לדבר אנגלית שוטף :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לטוס זו בודאות הדרך הטובה ביותר, אבל זה קצת בעייתי בשבילי עכשיו כי אני עדיין בצבא...

ובקשר לסרטים וסדרות ללא תרגום: אני חושב שזה קצת גדול עלי, כי אני לא מבין כל מה שאומרים וגם לא תמיד אני מצליח להבין מההקשר.

פורסם

לגבי סרטים וסדרות, לוקח זמן להתרגל, אבל תוך כמה שעות עד כמה ימים אתה תשים לב שאתה מבין את הרוב בלי לחשוב על זה בכלל.

אם אתה גר באזור ת"א, במקום לטוס, לך למייקס פלייס, או תתמקם בלובי של אחת האכסניות ותתחיל לדבר עם אנשים. ככה תוכל גם לשפר את האנגלית, וגם, אם יש מזל, להרוויח חברה ללילה :)

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

גם בירושליים בדר"כ באים למייקס פלייס חברה שלא מהארץ , תמיד מומלץ =) הרבה בלונדיות .

בקשר לדיסיקים , בכל חנות דיסקים רגילה שמכבדת את עצמה , כמו בקניון מלחה בקומה התחתונה (אם אתה גר באזור ירושליים) .

תבקש עזרה הם יעזרו לך יופי :)

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

כן, גם אני מירושלים.

ואולי באמת אני אתחיל לשים סרטים על הנגן שלי...

פורנו באנגלית.

בשום סרט אחר לא תנסה להבין מה אומרים.

או תתחיל עם תיירות דוברות אנגלית.

רק בשביל סקס תנסה לדבר אנגלית.

:ladysman:

הרגת אותי עכשיו!:biggrin2:

פורסם

הדרך הכי טובה לשיפור/לימוד אנגלית, ובכלל, כל שפה אחרת, זה לדבר.

כל שפה שלומדים במכללות ובאוניברסיטה ברמה גבוהה, לומדים רק על ידי דיבור!

לקריאת ספרים אין סוף.

סרטים ללא תרגום טובים לאנשים שמדברים אנגלית ורוצים לרענן/לשמר את הידע שלהם, לא למצב שלך.

Xbox12341

פורסם

מחזק את אקסבוקס,

כדי באמת לדעת לדבר שפה כלשהיא, חייבים......לדבר אותה, והרבה!

מה גם שיש הבדלים בניבים בין שפה מדוברת לשפה ספרותית ולדעתי השפה המדובת היא החשובה מבין השניים.

לא תמיד מדברים לפי הכללים שכתובים בספרי הדיקדוק ולכן אין טעם לחרוש עליהם.

• תוכן חדש...