Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני אישית מעדיף את האלפא 145 שציין הנסיך על פני כל קולט מקבילה לה שאיננה משופרת.

גם העיצוב החיצוני גם העיצוב הפנימי וגם הארומה הנפלאה והצליל של האלפה פשוט עולים עשרת מונים על זה של הקולט.

בהחלט אופציה מצויינת.

עידו

מחזק, גם אני בזמנו רציתי לרכוש אחת כזו, בסוף הלכנו על לאנצ'ייה אחרת.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה 'כפת לך ? :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

הייתה אוטוביאנקי (משופרת),

הייתה לאנצ'יה Y10 FIRE (משופרת),

הייתה Y10 FILA (יש כזה דבר? אני זוכר נכון?)...

היו עוד כמה איטלקיות.

עד שנוצר פילוג במשפחה, צד אחד הלך לצרפתים, צד שני ליפניות.

אני ואבא ביפניות, שני האחים אצל הצרפתים. אמא היא היחידה שנשארה באיטליה.

פורסם
אני צירפתי לינק למודעה בה מוכר הרכב דורש 45 א"ש

משום מה אני לא מוצא את הלינק שצירפת בשרשור הזה... כי בלינק שאני צירפתי, כן היה את הרכב בתקציב המדובר.

למר אלפא 164 TS , אל תשכח שגם האלפא שלך היא בעצם פיאט כרומה , לנצ'יה תמא וסאאב 9000 (טייפ 4)

גם הפיאט קופה, אלפא 155 והלנצ'יה דדרה מבוססות על הרצפה של הטיפו , SO ? זה אומר משהו?

לא שהטיפו כזאת גרועה כמו שמציגים אותה ...

תודה שהזכרת Meishar84, לא רק שלא שכחתי את העובדות האלו, גם באחד משירשורים שפתחתי על ה-164 שלי הזכרתי את זה. אבל פותח שירשור לא רוצה פיאט לפי דבריו. אני כמובן לא רואה סיבה למה להוריד יצרנים כאלה מרשימה, אבל זאת הבחירה שלו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה לכל מי שענה,

הסתכלתי על האלפא, האוטו פשוט נראה רע (דעה שלי), הוא מזכיר פיאט בראבו רק יותר מרובעת וישנה, זה עוד מילא אבל מנוע של פיאט שחולק לכל הצי האיטלקי בשמות שונים? אין בכלל על מה לדבר.

לגבי הסיויק, האצ'בק חרוש מידי, רק קופה אבל הבעיה שהיד2ים רוצים 40+ אלף שקל (משהו כמו 10-15 מעל המחירון).

RSI וכל החברים שלו (106 וכדומה) אין על מה לדבר כי זה פשוט צרפתי, סטיגמא לא סטיגמא, הצרפתים הוכיחו לי שרכב הם לא יודעים לייצר על פי 205 שיש לאמא שלי עכשיו, ועל פי 306 שהייתה לי, מה שכן לגבי הצרפתיות החדשות (306CC) היה מה לדבר אולי אם היה לי את התקציב (בכל מקרה זה לא רלוונטי).

יש למישהו עוד הצעות? גרמניות? אמריקאיות? יפניות? אני יודע שעברתי על כל מה שיכול להיות ביד2 אבל תמיד קיים שפספסתי משהו או מוכרים איזה רכב במחיר זנות כדי להתפטר כי עוזבים את הארץ ומי יודע מה.

תודה מראש ויום טוב,

אוהד.

פורסם

הסתכלתי על האלפא, האוטו פשוט נראה רע (דעה שלי), הוא מזכיר פיאט בראבו רק יותר מרובעת וישנה, זה עוד מילא אבל מנוע של פיאט שחולק לכל הצי האיטלקי בשמות שונים? אין בכלל על מה לדבר.

באיזה פיאט בראבו ראית מנוע בוקסר? :shock:

זו בדיוק דוגמא, למה אני לא מציע אלפא רומיאו לאנשים שאינם מבינים מה זה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

פולו 16v 97-98..תמאצ רק אחת שמורה, אני גם עמדתי באותה דילמה והתלבטתי בין ה16v לאיביזה, בסוף מצאתי תמגאן הזאת בפוקוס במצב טוב וידנית..

פורסם

למר אלפא 164 TS , אל תשכח שגם האלפא שלך היא בעצם פיאט כרומה , לנצ'יה תמא וסאאב 9000 (טייפ 4)

וגם קצת פיז'ו 405 בגלל שאדון פינינפארינה החליט להתחכם...

פורסם

אם כבר אתה מדבר על העיצוב, לפחות היית משווה עם ה-605 שעוצבה ע"י פינינפארינה.

אני מוכן לקבל שלקווים מסויימים יש אותו אופי לעיצוב, אבל לא יותר מזה. זה מכוניות לגמרי שונות לגמרי מבחינת פלטפורמות ומכאניקה.

פורסם
אתה יכול להצית פה מלמחה עם מה שאמרת על רכבים צרפתים, וכן מה שרשמת הן שטויות!

אני חוזר שוב חוזר על ההמלצה שלי.

מצטרף.

אין משהו טוב יותר לקנות בסכום הזה.

(האוטו בתמונה היה שלי ונמכר לפיליפ)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

עכשיו שהזכירו פה את הסיאט, איך האוטו הזה באמת?

אני יכול להתקדם בערך 5-6 שנים קדימה ולקנות איביזה 1999-2000, השאלה איך הרכב הזה?

יש סיבה מיוחדת (הסתכלתי ביד2) שכל "בני דודינו היקרים" מחזיקים כזה רכב ועושים ממנו מהיר ועצבני 12?

או שלהסתכל הפוך ולמה הרכב הזה כזה זול יחסית לשנתון? (או שאולי למה שלי כזה יקר?)

בקיצור איך הסיאטים בשנים ההם? (99-2000), זה כבר גרמני או עדיין ספרדי?

תודה,

אוהד.

• תוכן חדש...