Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום.

אני צריך ליקנות את הכבל Ip-Bus לפיונייר - אני לא מדבר על המתאם ל AUX אלא על הכבל המקורי שבא ממתאם ה IPOD לHU, איפה אני קונה אותו (אני מאשקלון)?

תודה מראש. יבגני.

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

אמור להיות ברוב חנויות מערכות לרכב בארץ. אל תבקש כבל IP BUS. תשאל אם יש מתאם IPOD של פיוניר. ואם אתה באמת לא מוצא אז תזמין באינטרנט!

פורסם
אמור להיות ברוב חנויות מערכות לרכב בארץ. אל תבקש כבל IP BUS. תשאל אם יש מתאם IPOD של פיוניר. ואם אתה באמת לא מוצא אז תזמין באינטרנט!

שאלתי גם.. בעוזי רדיו מבקשים על הכבל הזה (שתואם לחיבור צ'יינצ'ר של פיונייר ) 250 ש"ח ...

אה וקשה להשיג אותו בכל חנות..

הכבל לחיבור איפוד שנותנים לך הוא IP-BUS שמתפצל ל זוג RCA (ימין ושמאל ) , שזה מעין עוד סוג של AUX . וזה לא הסוג שאתה צריך (אגב עלותו נמוכה יותר 150 ש"ח )

• תוכן חדש...