Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא יודע - צריך לבדוק את האופציה

תאחלס יכול להיות מעניין שילוב של HU וCAR-PC, זה אומנם מאוד יקר שניהם ביחד אבל מבחינת עבודה זה מאוד נוח, שאתה רק רוצה קצת מוזיקה וכו' אתה יכול לשמוע דרך הHU ושאתה רוצה דברים יותר רציניים אתה עובד לPC

פורסם

זה מה שיפה, כרטיס קול בכמה מאות שקלים יתן לך ביצועים שלא רואים שום פרוססור גם לא את הצעצוע החמוד של רוקפורד,

באלפיים שקל אתה כבר תקבל ביצועים של אולפן בקלטות זעיר,

פורסם
בטוח ?

Audigy 2 NXוCreative יש לך את הכרטיס הזה, שתמורת 500\600 שקל נותן לך איכות מעולה, שאני בטוח שלא יורדת משום HU (אגב, אצלי המערכת היתה עם 9855 במשך כמה שנים, והיום אני עם כרטיס דומה רק גירסת PCI ואני יכול להגיד לך בוודאות שהאיכות לא נפגמה אפילו לא בקצת)

ואם אתה רוצה איכות יותר רצינית אז יש לך את הכרטיס הזה

שזה כבר אולפן הקלטות זעיר ב1400 שקל

פורסם

כל כרטיס קול מגיע עם דרייבר+תוכנה שמנהלת אותו ואת הפונקציות שלו, לקריאטיב יש גם דרייבר קוד פתוח שבן אדם פרטי כתב, שמאפשר לך לעשות דברים מדהימים בDSP שלו, 8 ערוצים, קרוס אובר באנד פס לכולם, אקולייזר נפרד לכולם, טיים קורקשיין ובקיצור מה שבא לך

פורסם

ואם אתה רוצה איכות יותר רצינית אז יש לך את הכרטיס הזה

שזה כבר אולפן הקלטות זעיר ב1400 שקל

אם כבר אז כבר ..

מצטרף להמלצה על הכרטיסים של M-AUDIO , יש להם איכות מצויינת. אני עובד עם ה audiophile usb שלהם ואני מאוד מרוצה ממנו.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

זה לא קטע של אם כבר, קריאטיב בסדרת audigy לא רעים בכלל

ובקשר לכרטיס שברשותך, דווקא USB בהחלט לא בחירה טובה לסאונד איכותי, היות וUSB לא נועד לספק סטרימינג שותף, כרטיס PCI זה מצויין כל עוד הוא לא סופח רעשים (המון מזל - אצלי אין אפילו טיפה רעש), אבל אם חייבים\רוצים חיצוני אז פיירוואייר זה הבחירה הנכונה

למרות שגם USB עושה את העבודה אבל יותר קשה לבצע איתו דברים מורכבים כי שוב, הוא לא בנוי לסטרימינג

פורסם

אם כבר מדברים על כרטיסי קול

למה לא להשקיע 1000 שקל ולהביא כרטיס של אוזנטק AUZENTECH שמשתמש במעבד של ה X-FI רק עם שדרוגים הרבה יותר משמעותיים:)

ויציאות אופטיות

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לא טענתי שעדיף USB על PCI . בעצם הצטרפתי להמלצה על המוצרים של M-AUDIO וזה אחרי כמה וכמה השוואות שעשיתי למוצרים. לגבי ה USB - אם הייתי עובד עם נייח כמובן שהייתי הולך על PCI-E אבל אני עם נייד.

בכל מקרה מהניסיון האישי שלי ולשימוש של השמעת אודיו בלבד לא נתקלתי בהבדלים בין USB לבין PCI ברמת השמיעה.

מתן - ממה שהבנתי עם אלי הוא רוצה לחבר את היציאה האופטית לפרוססור ולא למגבר .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...