Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ RO 80

rho
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב בהחלט היה עתידני, העיצוב היה מודרני מאוד לשנות ה70 וקצת הקדים את זמנו ומנוע הוואנקל העתידני עשה הדים בעולם הרכב. הרכב נמכר בכמויות מדהימות, מה שגם הביא בסוף לנפילתה של NSU עקב כשלים טכניים במנוע הואנקל.

אני זוכר שבתחילת שנות ה90 היה בירחון אוטו מדור שנקרא "אוטוזבל" בגליון סופשנה שתיעד רכבים עתידניים ש"נפלו" בגדול כמו הדה-לוריאן המפורסם וגם הRO80 כיכבה שם על בסיס קבוע.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא מדוייק- בגיליון "אוטו" הראשון לשנת 2000, שהיה גיליון מיוחד, הייתה כתבה שנקראה אוטוזבל, שכללה את האוסטין אלגרו, פורד אדסל, הדלוריאן ואת ה NSU RO80

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לא מדוייק- בגיליון "אוטו" הראשון לשנת 2000, שהיה גיליון מיוחד, הייתה כתבה שנקראה אוטוזבל, שכללה את האוסטין אלגרו, פורד אדסל, הדלוריאן ואת ה NSU RO80

שביט,

סחתיין על התמונה בסימלון שלך.

קצת הסבר...

כרמל טוכמן

NSU CLUB ISRAEL

פורסם

התמונה צולמה בשנת 71 ולידה עומדת סבתי. הNSU נקנתה חדשה (לא יודע באיזו שנה) והחליפה NSU 4 בצבע ירוק.

מבין שתי אלה, וסובארו GL, דודג' דארט ואופל מנטה שבאו אחריהן, סבי אומר שזו הייתה המכונית האהובה עליו ביותר, עד כדי כך שבתור הלצה היה אומר שראשי התיבות NSU הן "נחמיאס שלמה ומשפחתו" :-P

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אני זוכר את הכתבה הנ"ל יותר מפעם אחת וכיכבו בה עוד מספר רכבים כמו הפורד-פינטו-מכונית-תופת-בפונטציה ועוד כמה שאני כבר לא זוכר.

פורסם

לכל המעונין להציל רכב נדיר שנדון פה

ברשות יוסי שטיין הוא הבעלים של מוסך אלעד באילת

פולקסווגן K-70 עומדת במצב בר שיקום

הבנאדם חובב קלאסיות אמיתי ואם תצטרפו אליו

לבירה בשישי בצהריים במוסך מובטחת לכם חוויה מלמדת ומענינת

בהצלחה למעונינים ,

גרצמן

"אלה שרוקדים נראים משוגעים בעיני אלה שלא שומעים את המוזיקה" :turn-l: תבקרו..הסיפור של רכב האספנות הראשון שלי... VW BUS 1978 [url]http://www.wix.com/omergart/nirvw/page-1#!__page-1/my-car[/url]

פורסם
לכל המעונין להציל רכב נדיר שנדון פה

ברשות יוסי שטיין הוא הבעלים של מוסך אלעד באילת

פולקסווגן K-70 עומדת במצב בר שיקום

הבנאדם חובב קלאסיות אמיתי ואם תצטרפו אליו

לבירה בשישי בצהריים במוסך מובטחת לכם חוויה מלמדת ומענינת

בהצלחה למעונינים ,

גרצמן

הייתי אצל הבן אדם לפני כשנתיים, אולי שלוש, הוא מחזיק K70 וחושב שמחזיק אוצר בלום בידו.

הוא אומר שהיה אצלו חובב מגרמניה ואמר לו שהאוטו שווה הון, אז הוא רוצה משהו כמו 40K, כמובן שהאוטו לא שבה אפילו חצי מזה (במקרה הטוב), מה עוד שהוא כלל לא משופץ.

גם החוויה היתה מפוקפקת, אבל אתם מוזמנים ללכת לראות את האוטו.

• תוכן חדש...