Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי יש לי את הHU אלפיין 9887 השאלה שלי היא עם אני יכול לחבר איי פון לHU?

יש לי את הכבל של האייפוד, ואני שומע עכשיו במערכת ברכב את האייפוד.

השאלה שלי היא עם מישהו הצליח\ניסה\לשמוע דרך האייפון?

כי יש להם אותו חיבור בדיוק.

פורסם

אני דיי בטוח שראיתי פה מישהו שפעם השתמש בזה אבל לא נראה לי באלפיין .

לפי מה שאני יודע על האיפון הוא מבוסס על אותו הדבר כמו האייפוד , ככה שלפי הנתונים על הנייר הוא צריך לעבוד בלי הרבה בעיות.

למישהו יש אייפון בכלל ?

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

מישהו פה התקין HU של אלפיין עם אייפון/אייפוד אטצ' (צורה של אייפון אבל זה אייפוד).

הוא חיבר עם כבל מאחורה (AUX כנראה) ושולט עליו דרך ה-HU.

תעשה חיפוש.

יעקב, למה שלא יהיה אייפון? לחבר שלי יש אייפון.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

הים לכל אחד כבר יש אייפון למה מה זה?

קיצור אני יודע שאפשר לשמוע באייפוד וגם באייטצ' אבל אני לא חושב שזה עובד באייפון.:-(

פורסם

היום לכל אחד יש אייפון? אני מעדיף בסכום כסף כזה לבלות שבוע ברודוס.

או לשדרג את האפניים או אולי לשים בצד לזמנים קשים ומכאן והלאה הרשימה ארוכה - זה נשמע כאילו שהגישה שלך לכסף היא שהוא גודל על עצים או משהו כזה.

קצת חבל, קצת כואב לראות אותך משתגע עם כל השדרוגים וכו' וכו' אבל אם המצב שלך הוא שאתה יכול להרשות לעצמך אז לפחות זה קצת יותר כואב כשאני חושב על זה מנקודת המבט שלי.

לגבי האייפון - ניסית להרים טלפון לאפריל טקליין?

ניסיתי לשלוח להם מייל דרך אתר הבית שלהם? (אני מדבר על אלפיין החברה העולמית).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני יעשה את זה ודרך אגב אני ממש ממש לא מה שאתה חושב אני מעריך כל שקל שיש לי אני עובד מאוד קשה כדי להרווח את הכסף הזה אני פשוט אוהב את החיים.

אז אני משתדל לקנות את כל מה שאני רוצה\יכול.

אני בחור שאוהב להישתדרג.

פורסם

תיזהר עם זה - זה כמו השמנה ברגע שאתה מתחיל קשה להפסיק.

גם אם זאת התמכרות אל תמהר לשדרג רכיבים לפני שמיצתה מהם את היכולת.

JL עם מורל לא טוב! פתרון - קונים ג'נסיס :-P

אייפוד לא מספיק מצ'וקלל - פתרון - קונים אייפון :-P

אילייט לא מספיק טוב - פתרון - קונים סופרימו 8)

מה עם ההונדה היפנית שלך לא מספיק טובה - אני חושש לגורלך :lol:

שלא נשמע בעיתונים על מישהו שלקח משכנתא בשביל לקנות A8 זה יהיה תקדים בארצנו הקטנה לפי מה שאני יודע. (בארה"ב דרך אגב יש אנשים שעושים את זה לוקחים הלוואות ענק כאילו שאין מחר רק בשביל לקיים חיים חומרניים).

אם מתברר שזה אפשרי - לפחות תעדכן אותנו שנדע.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא האייפוד ולא האייפון משחזרים את האמפי3 אפילו קמצוץ ממה שהוא אמור להיות

חשבת אולי שהמידבסים וכל המערכת שלך נשמעת חנוקה רק בגלל שאתה שומע שירים מהאייפוד?

שומדבר לא יכול לשנות את זה

שים דיסק מקורי

אתה מוזמן לקפוץ אלי לחולון, לשמוע מה הסופרימו יכולים לעשות

ולהשוות עם שלך.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אלי,

הוא כבר שמע מה אילייט (עם טוויטר MT22 למען האמת) יכולים לעשות על 37 RMS.

ואתה גם שמעת מה הם עושים על קרוב ל100 RMS.

הסופרימו לוקחים את האילייט עוד דרגה אחת למעלה בכל מובן, דיוק, כוח, פירוט ותמונה.

רצוי שהוא קודם יסדר את הבעיה הנוכחית לפני שהוא רץ לקנות סופרימו רק בשביל להתקל באותה הבעיה.

Pioneer TS-X150

פורסם

אני חייב לתקן אותכם.

קניתי מילי של הרץ.

קיצור יש לי טוויטרים של סופרימו ומידבאס של מילי שהיו מותקנים אני מקווה השבוע.

עם כבר בסופרימו עסקינן מה נחשב למידבאס יותר עמוק,חזק הסופרימו או המיליי(1600)

אני שואל סתם לידע.ממש לא כדי ללכת לקנות.

אז תפסיק לרדת עלי.:wink:

פורסם

השאלה היא האם הבעיה שלו נובעת מזה שהוא שומע שירים דרך האייפוד שגם ככה משחזר את השירים לא משהו בכלל.

אז מה הבעיה הנוכחית?

האייפוד\פון.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לא זה לא קשור לאייפוד, אני שומע גרוע גם עם דיסק מקורי וגם עם דיסק בדיקה שיוסי(אלפיין ) הביא לי.

אני חייב לחזור ליוסי כדי שיסדר את זה.

אני כמעט בטוח שזה הכיוונים...לפחות אני מקווה כך.:|

אבל מה אתם אומרים על המילי?

פורסם

כדי לשמוע אייפון בתקע של אייפוד יש צורך לעשות שינוי בתקע (במצב רגיל יש רק טעינה בלי סאונד) לגבי מכשירים שולטים (דוגמאת אלפיין וכו') אני כרגע לא יודע, ברגע שיהיה לי את המידע הרלוונטי כיצד משנים ומישהו יהיה מעוניין אז אני יפרסם.

פורסם

ברגע שהמערכת הזאת תהיה מכוונת כמו שצריך - אני רוצה השמעה, שילוב מאוד מעניין.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...