Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין מה המהומה בכלל?? יש פה ממש לא מעט אנשים ששופכים סכומים ממש ממש לא הגיוניים על מערכות לרכב ופתאום 400 דולר על אייפון נשמע לכם הזוי?? כמה אנשים פה שפכו באיזור ה- 1000- 2000 ש"ח על איטום? או מעל 2500 ש"ח על HU איכותי? או סכומים הרבה יותר מהממוצע על כבלי RCA וכדומה?

אז אני שואל שוב - פתאום 400 דולר על אייפון (שהוא מכשיר ממש מדהים אגב) נשמע לכם הזוי ומוגזם?

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

לא מבין ממה אתה נגנב תכלס, סבבה, האייפון מכשיר מתקדם, אבל הוא לא מדהים.

האיכות סאונד שלו פגועה בדיוק כמו של האייפוד

400 דולר על האייפון ממש לא מוגזם והזוי, יחסית לרדיודיסק טוב , ממש לא.

אבל אם תסתכל על זה, ה400 דולר, פלוס מתאמים, פלוס רדיודיסק [שמן הסתם צריך להיות טוב] פלוס ופלוס ופלוס:)

כמה הגענו?

בתור מכשיר בודד, אני מסכים איתך, הוא טוב.

בתור מכשיר לרכב? קשה להתמודד איתו

במיוחד שיש לך היום מכשירים ברמת ה JVC 33 שמקבלים שיחות, עונים, מקבלים מידע מהפלאפון [כולל הרשימת מספרים] , כולל חיוג קולי

תומכים USB\DIVX\אלוהים יודע מה

אתה באמת תשתמש בדפדפן של האייפון ברכב?

במסך כזה? ברכב? הוא יצטרך להיות במרחק מה ממך [אלא אם כן אתה מהמתאבדים שמדביקים הכל על השמשה הקדמית מול העיניים]

תתחיל להתעסק עם הנקודות נגיעה הקטנות שיש עליו.

לא עסק לרכב.

אבל האייפון בעצמו, סבבה:) יחסית לטלפון.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

ל9887 יש אופציה שאתה שולט עליו מלא דרך הפאנל.

וחוץ מזה אני לא קונה אותו רק לרכב. אני רוצה להחליף את המכשיר הארור שיש לי מוטורולה מסכן.

וזה סתם תירוץ לאייפון.

אני יודע עד כמה המכשיר הזה הוא טוב.

פורסם

ברור!! לזה התכוונתי מלכתחילה! לרגע לא אמרתי או חשבתי על האייפון כמקור להשמעת שירים ברכב...

הכוונה הייתה על האייפון כמכשיר סלולרי. בטח שלא בתור HU.

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

בקטע של לדבר על האייפון כמכשיר טלפון בפני עצמו - זה כבר לפורום אופטופיק.

לגביי - המכשיר הפרטי שלי הוא עדיין V50 של מוטורולה ואני לא חושב שעד היום היה לי מכשיר יותר מוצלח מהסטארטק - פשוט, טוב, נוח ועושה את המטרה לשמה הוא נועד - סנד, אנד ביי ביי.

למרות שמה הטעם לאמר ביי ביי אחרי שלחצתי אנד?

בכל מקרה לגבי מידבאסים של מילה ומידבאסים של סופרימו או אילייט, המילה מאוד אגרסיבים אבל גם מאוד מדוייקים וחסרי ליטוף, בשבילי לפחות. אני מעדיף את צוויון הצליל של מורל שהוא הרבה יותר עמוק ורך לעומת המילה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אין שום בעיה עם זה. זה כמו ששאני יכתוב שעד היום אני עם רמקולים מקוריים של הרכב ורדיוטייפ שהולך איתי כבר 20 שנה. וזה מספיק לי.

בכול תחום בחיים יש את הפשוט והקל ויש את המשוכלל והמתקדם - כול אחד עם מה שמתאים לו. זה מה שיפה בזה.

• תוכן חדש...