Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך רכב שקל להחזיק.

חיסכוני מבחינת דלק.

חלקים לא יקרים.

אוטו לא בעייתי.

שיהיה די מרווח זאת אומרת שיהיה די נוח לשבת מאחורה ואנשים ולא הצטופפו

אין לי בעיה עם גודל הרכב העיקר שיהיה נוח לשבת מאחורה...

גיר ידני בלבד.

אוטו שיחסית נראה טוב

תודה

פורסם

מאזדה 323 לאנטיס גם ניראית לא רע, גם יש מקום מאחור (יחסית כמובן). ניתן למצוא אחת עם גיר ידני, במיוחד דגם F.

מבחינת מרווח מאחור, רחב שאנשים ששני אנשים לא יצתופפו זה מרצדס E, אבל הוא מאוד יקר יחסית או מונית לשעבר שלא זולה אף היא.

המזדה המדוברת אמינה ויש המון מוסכים שיודעים לטפל, חלקים לא חסרים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לדעתי משהו בסגנון הזה ממתאים לך בול. כמו כן במודעה יש טעות בנפח מנוע והמנוע הוא 1.6 ולא 1.5 כפי שצויין. לא ידוע לי עם שיווק 323 עם מנוע 1.5 לארץ.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

זו אחת ממכוניות האמינות (מבין מכוניות מתקדמות) ביותר שיש על כבישי הארץ, חלקים יחסית לא יקרים וקל למצוא. הרבה מוסכים שיודעים לטפל.

המאזדה המדוברת רכב מצויין למי ששם אמינות במקומות הראשונים.

עריה:

מבחינת עלות תיקונים, מכיוון שיש הרבה מוסכים ניתן למצוא את עסקת התיקון המשתלמת ביותר מבחינת עלות/איכות.

פורסם

אין לי נתון מדוייק אבל אני מניח שבסביבות 1/10 או אפילו טוב יותר עם גיר ידני. היא לא בין דלקוהוליסטיות.

פורסם

יש לי את דגם ה-4 דלתות, אכן יחסית מרווח, שלושה מבוגרים ישבו מאחורה קצת בדוחק. בגרסת ה-5 דלתות הייתי בודק מרווח ראש במושב האחורי, נראה לי שהגג מעל המושב האחורי נמוך יותר מאשר ב-4 דלתות. מבחינת אמינות הרכב אמין למדי. קשה לי להגיד משהו לגבי תצרוכת דלק, כי שלי אוטומטית. הרכב די כיפי לנהיגה, אני אישית מאוד מרוצה ממנו.

"ai motoare capul doare"

• תוכן חדש...