Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Microsoft Windows Vista Service Pack 1

LotusElise
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו מחכים לקראק אקטיבציה. כן, ברור שקניתי/הולך לקנות, פשוט לא בא לי להירשם אצל מייקרוסופט. בינתיים יש XP שעובד עם דואלקור

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם כבר העליתם את הנושא אולי תוכלו לעזור לי בבקשה.

HD של 80GB יספיק לויסטה או שעדיף להישאר עם XP (לפי דברי חברים שלי).

תודה

רן

פורסם

התקנה נקיה (ללא תוכנות) של 64 ULTIMATE לקחה כמעט שליש ממחיצה בגודל 40GB. את המסקנות תסיק לבד.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

התקנתי את העדכון.

הVISTA קרס לחלוטין אחרי האיתחול , והוא נמצא במצב שבו חייבים להתקין אותו מחדש. מסך שחור DOS עם שגיאות והודעה שאומרת שצריך להתקין את ה VISTA מחדש כי היא לא מצליחה להיטען יותר.

בקיצור : חבל שנגעתי.

אבל אם כבר מתקינים מחדש, אז כבר הולכים על בטוח : עכשיו אני על XP SP2 media edition.

אין לי כח לאכול חצץ שוב מVISTA.

דרך אגב, הויסטה שלי היא גרסת BUSINESS חוקית למהדרין....

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ויסטה מוגדרת ככישלון.

הרבה שטויות וזבל. מערכת הפעלה כבדה שמאיטה יותר מדי את המחשב, וגוזלת ממנו משאבים.

לא פלא שכבר עכשיו מפתחים במיקרוסופו מערכת הפעלה חדשה המכונה "7"

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

ימח שימם DELL.

דחפו לי VISTA ואי אפשר להתקין XP.

נבלות.

התקנתי את ה SP1 הזה.

אם לפני כן המערכת לקחה 750 מגה בניוטראל - עכשיו זה כבר ב 950.

בטח.

מרגיז שאי אפשר להתקין XP

מזל שיש לי 4 גיגה זיכרון.

פורסם

אתה מתכוון באיידל.

אף פעם לא הבנתי וינדוס לוקחת משאבים באיידל באופן יחסי מכמות הזיכרון ולא סכום קבוע. מישהו יודע?

פורסם
מה זה ומה היתרונות שלו (וחסרונות, אם יש) ביחס ל-SP2 הרגיל?

תודה.

זה כמו שהיה PEUGEOT 206 MUSIC EDITION :lol::lol:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
מה זה ומה היתרונות שלו (וחסרונות, אם יש) ביחס ל-SP2 הרגיל?

תודה.

מותקנת עליו תוכנה כבדה ומסורבלת בשם MEDIA CENTER, עם ממשק משתמש בלתי אפשרי לשימוש. חסרונות - אי אפשר להעיף אותה בדרך כשרה. יתרונות - אפשר למחוק ולשים XP PRO.

אגב, בגירסת XP PRO SP2 X86 האחרונה יש תמיכה במעבדי DUALCORE

פורסם

טווב.

החלטתי סופית.

הויסטה זבל.

אתמול רציתי לקחת קובץ וידאו מהטלפון ( 3GP ) ולהפוך אותו לקובץ FLV בסגנון YOUTUBE.

לא מצאתי תוכנות לעשות את זה שעובדות בויסטה.

מזל שהמחשב עם ה XP עדיין קצת עובד.

אייל

• תוכן חדש...