Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ בקניית רכב 20-25 K .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

חבר הפנה אותי לפה בשביל שתעזרו לי .

אני צריך המלצה לרכב עד 25 אלף שקל (ידני)

שיהיה אמין ,חיסכוני וכו'.

אני צריך אוטו גדול כלומר שלא יהיה צפוץ (כי אני נהג של המשפחה ,האוטו יסיעה את משפחתי)

שהחלקים לא יהיו יקרים ושלא יעשה בעיות .

בקיצר את האוטו הכי טוב שאפשר לקנות עד 25 מכל הבחינות !

תודה רבה לכולם ויום טוב !!!

פורסם

אם אתה מעוניין בעלויות החזקה נמוכות - אתה צריך ללכת על היפניות.

בתקציב הזה אפשר למצוא טויוטה קורולה 94-95, ניסן אלמרה 97-98 או מאזדה לנטיס 1.6 97-98.

הרכבים הנ"ל אמינים וזולים יחסית להחזקה. הבעיה היא שהם טיפה ישנים והבלאי עושה את שלו.

אם אתה מוכן להשקיע יותר בהחזקה, תשקול גם את סיטרואן סקסו שנת 2003 (בתוספת של כמה אלפי ש"ח בודדים).

פורסם

פגו 306 באזור שנת 2000 מנוע 1600 יהיה ממש מצויין, רכב אמין, מנוע חזק חסית וחסכוני יחסית, טיפולים דיי זולים, מרווח ונוח.

אופציות אחרות הם מאזדה 323, טויוטה קורולה בסביבות שנת 97, רכב מאוד מוצלח ואמין אם כי מעט צפוף מאחורה.

• תוכן חדש...