Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעונין להתקין בדלתות מאחורה{טויוטה קורולה2003} קומפוננט{6.5} רציתי לדעת איפה כדי לשים את הטויטר?

bmw-530i 3.0L

פורסם

כי הבמה ברכב היא מקדימה לא מאחור בדיוק כמו במערכת הסטריאו בבית הרמקולים צריכים להיות מקדימה.האחוריים זה סתם גיבוי שלדעתי לא צריך בכלל וחבל להשקיע בו כסף במיוחד לא קומפוננט.

אם כבר להשקיע את הסכום הזה בלקנות רמקולים קדמיים טובים יותר ולקנות משהו פשוט לאחוריים אם אתה כול כך לחוץ לאחוריים.

פורסם

אם כבר אתה רוצה לשים טויטרים מאחורה, למרות הכל.

שים אותם או שבדלתות מאחורה או על המגש אבל ממש ממש רחוק...

לא נראה לי שמישהו ירצה לשבת מאחורה, ומאחוריי האוזן שלו יושב טויטר שחופר בראש.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

אני מרכיב קומפוננט מאחורה מכיוון שזה אוטו משפחתי מה שאומר שבהרבה נסיעות יושבים מאחורה,

ומנסיון אישי שלי זה ממש לא כיף לשבת מאחורה לשמוע רק בום בום מהסאב.

bmw-530i 3.0L

פורסם

לא כולם מחפשים סאונד סטייג' יש כאלה שמחפשים סאונד היקפי לכל הרכב, המלצה שלי על המגש מאחור תקבל תוצאה טובה יותר מאשר בדלתות.

פורסם

אם כבר הוא שם טוויטרים מאחורה אז בטח שבמגש האחורי אבל לכיוון השמשה האחורית בכדי שכשאר הסאונד יחזור הוא יהיה רך יותר ולא יחתוך ליושבים מאחורה את האוזניים.

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

תשים את זה רחוק, זה צלילים גבוהים וחזקים, ככה שגם ממקום מרוחק יחסית ישמעו אותם חזק.

העיקר אל תשים אותם קרוב על האוזן כי אז אנשים ירגישו כאילו בא זגג לעשות חלונות.

פורסם

אז אם זה העניין...

אני הייתי משחק עם הטוויטר במגוון פוזיציות ומוצא את הכי טוב בישבילי ובישביל הנוסעים.

פורסם

המליצו לי לשים אותם על הקורה האמצעית לכייון של הנוסעים עים בתופסן הזה שמגיע גם בקומפוננט,

איך זה נשמע?

bmw-530i 3.0L

• תוכן חדש...