Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי טויוטה קורולה 2003 עם 91000 ק"מ. להפתעתי וצערי "קפצה" רצועת הטיימינג ונגרם כנראה בעקבות כך נזק אדיר למנוע (הערכה ראשונית של המוסך- כ- 10,000 ש"ח !!!!!) . האם מישהו נתקל בבעייה שרצועת טיימינג ( תזמון ) ברכבי קורולה יוצאות ממקומן טרם הגיע זמנן? ( הטיפול הראשון ברצועה הינו ב- 105,000 ק"מ, וכאמור הרכב הגיע רק ל-91K ק"מ)

יש לציין שהרכב שנת 2003 ולפי מה שאנשים אמרו לי וכן באינטרנט צויין שידוע שדגם שנה זו הורכב בטורקיה וידוע שהוחלפו מנועים לא מעטים עקב בעיות בשנה זו.

מה עלי לעשות ? האם מישהו יכול לעזור לי בעצה מתאימה? האם החברה אמורה לקחת אחריות (לדעתי כמובן שכן, אך האם יש לי סיכוי לכך, ובאם כן- למי לפנות ומה מעשית לעשות)

תודה מראש.

פורסם

אני יד שנייה. הרכב טופל עד 60,000 ק"מ במוסך מרכזי (נעשה אז טיפול מתוגבר, גדול מהרגיל), טיפול 75,000 במוסך לא מרכזי וכך גם הטיפול האחרון של 90,000 שנעשה ממש לאחרונה.

פורסם

בקורולה 2003 אין רצועת תזמון.

יש שרשרת ואין טיפול מיוחד לשרשרת.

ולא ידוע לי על אף מיקרה שהשרשרת קפצה מי מקומה.

בקשר למנועים שגמרו חייהם מוקדם, יש בפורום זה כמה שרשורים, כנראה בגלל בעיות של סתימת תעלות מעבר שמן ע"י שמן שמתקלקל באופן מוקדם וחריג בגלל איזהשהו בעיה תכנון במנוע שתוקן בשנים מאוחרות יותר.

גם היו מיקרים של קטליזטורים שגמרו חייהם מוקדם בגלל בעיה תכנון ניהול המנוע ע"י המחשב: במיקרים האלה (ובאחראיות עד 5 שנים למכוניות שטופלו במוסכים מורשים ע"י היבואן) הוחלפו קטליזטור ומחשב.

(חפש שרשורים בנושא)

פורסם

אכן סליחה טעיתי במינוח- מדובר על רצועת תיזמון (ממש כמו שרשרת של אופניים-מתכתית)

בכל מקרה לא הגיוני לדעתי שהרצועה תקפוץ ממקומה במנוע יחסית חדש וטרם מועד הטיפול (וכן-יש התייחסות לטיפול\החלפה ב- 105K בספר הטיפולים) . האם יש מושג כיצד ולמי פונים ומהי האסטרטגיה הטובה ביותר לטיפול מול היבואן?

פורסם

1. חבל על הזמן שתשקיע מול הייבואן מכיוון שעברו 5 שנים ואתה יד שנייה על הרכב.

2. ברכב שלך קיימת שרשרת תזמון ולכן הסיכוי קטן מאוד שהשרשרת קפצה שן.

כנס למוסך נוסף לשם איבחון הבעיה.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...