Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לבודד את הדלתות הקדמיות ואת תא המטען.

האם בלוק אחד באורך 10 מטר ורוחב של 30 סנטימר יספיקו לי?

אני בנאדם שאוהב לעבוד על הרכב ויש לי ידיים טובות אז רציתי לעשות את האיטום בעצמי ולא ללכת למתקין,

יש לכם כמה כללים לעבודה עם רפה בנד או טיפים שאני צריך לדעת לפני שאני עושה טעויות שאי אפשר לתקן?

אני צריך לאטום את הדלתות גם מבפנים גם מבחוץ וגם את החלק הפנימי של הפלסטיקה?

לפי מה שהבנתי זה לא מה שיוריד לי את רעשי הפלסטיקה אלא יוריד לי את רעשי הפח,

אם זה נכון אז איך אני מטפל ברעשי פלסטיקה?

למישהו יש ניסיון עם הספרי איטום הזה:

http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=CASCADA&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=188#

אם כן הוא עוזר בכלל או שזה סתם עוד דרך לגרום לצרכן הישראלי להעביר את כספו לחשבון בנק אחר?

המערכת למכירה בקישור למטה:

http://www.carsforum.co.il

/vb/showthread.php?p=1810490#post1810490

פורסם

יש גם ספרי ביותר זול.

סה"כ נראה לי שיספיק לך אלה אם כן אתה מתכוון לעשות 2 שכבות ואז המצב יותר על הקו.

3 שכבות לא יספיקו לך (כולל תא מטען)

פורסם

אתה רוצה לאטום קורולה.

לרכב יש דלתות לא קטנות אבל לא ענקיות.

אני מעריך שאתה צריך לכל דלת כ 4 מטר! לאיטום של 2 שכבות על החלק החיצוני. + חתיכות למקומות קטנים.

לא כולל את החלק הפנימי של הדלת!

לבג'ז. מה אתה רוצה לאטום שם? את הבסיס? קירות.? מכסה תא מטען?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אני גם עשיתי איטום עם החומר הנ"ל והוא טוב רק עם אתה שם 3 שכבות אני שמתי ברכב הונדה סיוויק רק על שתי דלתות קדמיות גליל שלם של החומר. וזה רק מבפנים ,את הצד החיצוני של הדלת אני אטמתי באקסטרים. שדרך אגב הוא אחלה של חומר.

אז קיצור עם אתה נכנס לרפהבנד אתה חייב להשים לפחות שני שכבות על כל דלת.

ולא זה לא יספיק לך גם לבג'ז.

בהצלחה.

פורסם

לבג'ז. מה אתה רוצה לאטום שם? את הבסיס? קירות.? מכסה תא מטען?

אלי הכוונה היא לאטום את כל הבאגז' , או שיש איטום בתא מטען שהוא יחסוך לו קצת מהחומר , לדומ' לאטום רק את הקירות והבסיס לא כ"כ חשוב (אני לא באמת אומר ככה אני רק מראה דוגמא לא להתנפל) או משהו בסגנון, טיפים כאלו .

ד"א אני גם מצטרף לשאלה של דודשלי , רק הפעם לרכב שלי אני בונה על אותו גליל , האם הוא יספיק לאטום יונדאי אלנטרה 5 דל' 2/3 שכבות ?

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אם מישהו שעבד כבר עם החומר הזה יכול לתת לי טיפים ועצות בתור התחלה זה יעזור לי מאוד.

אלי צדקת אכן הרכב הוא קורולה שנת 98,

2 גלילים יספיקו לי לבגאז (רק החלק שנפתח)+דלתות קדמיות(כולל פנימי חיצוני ופלסטיקה)?

לגבי הספריי איטום, יש למישהו נסיון איתו? הוא עוזר במשהו בכלל?

פורסם

תשמע.

תמדוד עם מטר. את החלקים שאתה רוצה לבודד.

תכפיל ב 2 או 3 לפי מספר השכבות שאתה רוצה. ותוסיף בין 10% ל 20% לפי התוצאה.

עם יצאה לך לדוגמא 25 מטר. וזה ל 3 שכבות ואתה רואה שיש לך יחסית הרבה ספייר. כי יש פינות. ויש חורים וכו. אז תוסיף 10% (עוד 2.5 מטר שיהיה לך ספייר.)

אבל עם יוצא לך 25 מטר. ואתה רואה שאין הרבה ספייר. כי יש הרבה פח. תוסיף 15 או 20%. (עוד כ 4 או 5 מטר.)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם

תודה רבה, היום אני יעלה וימדוד כל מה שצריך.

לגבי שאר השאלות:

אם מישהו שעבד כבר עם החומר הזה יכול לתת לי טיפים ועצות בתור התחלה זה יעזור לי מאוד.

לגבי הספריי איטום, יש למישהו נסיון איתו? הוא עוזר במשהו בכלל?

פורסם

זה כמו לעבוד עם כל שאר החומרים.

עדיף לעבוד כשחם. צריך כוח. + גלגלת / מברג / פטיש / כל דבר שאפשר להדק איתו טוב את החומר לפח.

• תוכן חדש...