Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי DLSK6 6.5

אני צריך עזרה

יש למשהו מוסג איך מפרקים את הידיות בשברולט אופטרה מור?

את שאר הברגים שתופסים את הכיסויים כבר פרקתי גם את הכיסוי הפלסטי שכאילו מתאים לטויטר והבורג שמאחוריו

נשאר רק הידית

תודה

פורסם

לך למתקין מקצועי. גם למתקין שלי לקח כמה דקות ותהיות עד שהצליח לפרק את הדלת.

תעדכן אם הרמקולים האלה נכנסו בלי בעיות בדלתות....

פורסם

אז ככה:

דרבנת אותי והצלחתי לפרק מבלי לגרום לנזק.

עומק הרמקולים K6 דומים לעומק הרמקולים שבאים עם האופטרה אבל, הם לא נכנסים להגבהה המקורית בגלל הקונוס.לכן צריך להכין הגבהות מMDF או משהו דומה.

להגבהות המקוריות יש הגנה מפני מים וצריך לחשוב איך להכין משהו דומה.

כמו כן על הרמקול המקורי יש ספוג מקדימה אבל זה לא נראה כמו בעיה

אני מעריך שמתקינים היו "שוחתים" את ההגבהה המקורית .אני מעוניין להשאיר אותם שלמים בארון.

פורסם

שמע, הרמקולים שבחרת מצויינים וישמעו טוב בלי מגבר ומצויין עם מגבר. אני חושב שגירסת ה 5 ורבע שלהם לא פחות טובה והם יכנסו לך בקלות בדלתות. שווה אולי לבדוק אם אתה יכול עדיין להחליף את מה שקנית...

• תוכן חדש...