Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה אחלה. החום לא ממש הפריע, לי בכ"א. שמחתי לפגוש אנשים, וגם לעלות על המסלול בפעם הראשונה- מה לעשות, כשאתה כל היום על הכביש- אין זמן למסלולים. סבבה של אירוע, תודה לכל המארגנים!8):-D:twisted:

מישהו צילם את הלנסר המסכן שלי?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תמונות יפות, בהחלט ניראה שנהנתם.

מקווה להגיע בפעם הבאה שיהיה אירוע בסגנון(כמובן אם אני יוזמן:wink:)

פורסם

דרך אגב, חאפרים, המסורת אומרת שאחרי מפגש כזה המשתתפים בד"כ מעדכנים את הסמלון.

מבט אחד בסימלון שלך מרמז על הפעם האחרונה שאתה היית במפגש...

:-P

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

איפה פורסם היום הזה? אני לא שמעתי שום דבר על זה עד עכשיו...חבל.

עריכה: עכשיו הבנתי שזה היה למוזמנים בלבד. טוב, נו, אולי פעם הבאה.

"ai motoare capul doare"

פורסם

מצטער שנאלצתי להבריז .... בפעם הבאה מקווה להיות נוכח.

שיחקתם אותה, נראה כמו אחלה מפגש... כולל טעימה מהמסלול.

דווקא העובדה שלא נמדדו זמנים משנה לחלוטין את האופי של המפגש, למפגש חברי וכיפי - אהבתי את הרעיון.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

קצת מהמסלול עצמו...

th_CFnachshonim.jpg

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
מישהו צילם את הלנסר המסכן שלי?

לנסרליסינג? יש כמה תמונות בעמודים הקודמים.

פורסם

תודה רבה לכולם על יום באמת נפלא :)

את אלו שהכרתי שמחתי לראות ואת אלו שלא - היה נעים להכיר.

תודה רבה לשלומי על הארגון, ולאיציק על התמונות.

אגב - בוריס, בסוף אני אתפוס אותך וארביץ לך חזק חזק. לפחות גם לי יש תלת אופן! :D

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

מממ, תגידו זה פורסם בפורום או הזמנות בלבד ? - לא נראה לי שאני מפספס הרבה תגובות בפורום ובטח שלא הייתי מפספס דבר כזה :roll:

בכל מקרה אחלה תמונות :)

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
אגב - בוריס, בסוף אני אתפוס אותך וארביץ לך חזק חזק.

נראה אותך .

בוריס בחור חזק . בצבא הוא היה בשייטת מטכל !

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

תשמע - ברגל אני לא אתפוס אותו - זה בטוח. בשביל זה אני צריכה לגדוש.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
עריכה: עכשיו הבנתי שזה היה למוזמנים בלבד. טוב, נו, אולי פעם הבאה.

אם אכן כך אז אני, אישית, לא חושב שזה ראוי. :-(

פורום ציבורי, הרבה משתתפים, למה לעשות "למוזמנים בלבד"? ועוד לפרסם את זה בפורום הציבורי?

("תראו תמונות, היה אחלה, לא הוזמנתם זבשכ"ם") :roll:

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ראוי או לא, דברים מהעבר מלמדים על הבעיה באירוע שפתוח לידיעת כל חברי הפורום.

גם לי אף אחד לא הודיע, ואני לא בוכה על זה בכלל, אני מבין את זה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
אם אכן כך אז אני, אישית, לא חושב שזה ראוי. :-(

פורום ציבורי, הרבה משתתפים, למה לעשות "למוזמנים בלבד"? ועוד לפרסם את זה בפורום הציבורי?

("תראו תמונות, היה אחלה, לא הוזמנתם זבשכ"ם") :roll:

מהסיבה הזאת הרבה זמן כבר לא היה אירוע של CF.

CF מאגד בתוכו כמות גדולה של אנשים, וכל אירוע כללי כרוך בהפקה גדולה למדי שלא בהכרח אפשרית עם המתקנים הזמינים היום בארץ.

האירוע הקודם היה באשדוד שנסגר, המסלול בנחשונים ומתחם מסלולים בראש העין עדיין אינם יכולים לקלוט כמות כזו של אנשים.

אם במקום, נוצרה עבור הנהלת CF הזדמנות פז במסלול של נחשונים. כאמור, האירוע אתמול הוא הראשון בסדרה של מספר אירועים ואנשים נוספים יזכו לקבל הזמנה.

פורסם

אם פורומים בחו"ל מצליחים לארגן טיול באמסטרדם למשתתפים מכל העולם, כדוגמה, גם כאן היה אפשר לשאול, למשל, מי מעוניין (והרי היו שהוזמנו ולא יכלו להגיע בכלל) ולחלק לשני מפגשים וכו'.

לא משנה. whatever.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...