Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיקרון יש לי יותר לשים אבל אני מעוניין לא לעבור את ה1200 שקל לקומפוננט + מגבר (אחרי יש עוד התקנה), אין לי בעיה להביא יד שניה וזה התיכנון כי עם כמה שאני מנסה לא להוציא על העניין יותר מדיי אני גם מנסה לא לקחת את הסדרות הנמוכות ביותר שכולם מנסים להעיף אלא את הקצת יותר טובות שאני יעשה את זה פעם אחת והראש שלי יהיה שקט עם סאונד טוב .

כרגע יש לי מונובלוק JENSEN וסאב פיוניר 1200 אני מרוצה משניהם כרגע, יש לי סובארו B3 הסאב יושב לי ממש בתוך האוטו והוא מומנך ברדיו דיסק כמעט עד הסוף בגלל שאין צורך הוא ממש מפוצץ את האוטו, למרות שאני קורא פה הרבה ביקורות רעות על הסאב אני כרגע מרוצה.

אין לי העדפה מסויימת לגבי חברות אני רק צריך בבקשה רשימה של דגמים לכוון עליהם שאני מחפש .

תודה מראש לכולם .

פורסם

יש למכירה בפורום דוטק ב600 שח

ומגבר שתי יציאות יש הרבה למכירה

אומנם יד שנייה אבל אתה עולה ברמה כי דוטק יד 2 עולים טיפה יותר מפולס חדשים

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אין לצטט הודעה מעל שלא לצורך.

נראה לי שאני באמת ילך על דוטק הכי נפוץ גם שראיתי ב5.25.

מגבר אני רוצה 4 יציאות כי אני בטוח שמתישהו אני פשוט יסתכל באינטרנט ידלק יעשה שיחה ויביא עוד סט קומפוננט חח.

ראיתי מגברים של לאנזר שעל הנייר מוציאים 100RMS זה נכון ? או הדגמים של CRUNCH שהם כבר הבנתי לא מוציאים 100 אבל כמה הם באמת מוציאים ? לשם השוואה למגבירים שהנתוני נייר שלהם אמיתי.

• תוכן חדש...