Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבדיקה הכי טובה לדעתי ... זה האוזן שלך

תכוון אותו לפי סגנון המוסיקה שלך ולפי איך שאתה אוהב את עוצמת הבאס

פורסם

אני מצטרף לשאלה

שאתם אומרים לפי האוזן לדוגמא אני יכול לכוון את זה ממש חזק כי אני אוהב באס

אבל זה יכול להרוס את הסאב עם הזמן לא ? בגדול איך אני יודע שאני מגיע למצב מסוכן לסאב

פורסם

אתה מכוון את הסאב על מינינום(במגבר) לאט עולה עד שאתה שומע עיווט קל ואז אתה מוריד נגיעה בגיין וזהו.

חשוב להגיד שהפאנל חייב להיות על 3\4 מהעוצמה המירבית שלו נגיד יש לך 30 דרגות עוצמה. שהיי מכוון על 22

זה כיוון רק כדי לא לשרוף את הסאב.

לא כדי לכוון שישמעו טוב ובניית במה.:wink:

פורסם

אולי תעשה חיפוש אולי תמצא משהו.

עם לא אני בטוח שיש פה הרבה אנשים שיש להם את הדיסק בדיקה, אבל זה לא נחוץ.

אתה יכול להשמיע טרנס עם מקצב של הרבה בס, ואז לכוון אבל שוב תלוי מה אתה שומע, אולי הכי טוב שתכוון לפי מה שאתה אוהב לשמוע.:wink:

בהצלחה.

פורסם

בהתחלה אתה צריך לשמוע רק את הסאב זו בדיקה כדי לא לשרוף

אחר כך אתה שומע הכו יחד.

(אחר כך אתה יכול רק להוריד את העוצמה של הסאב כדי לא לשרף אותו. כמו שאתה זוכר בבדיקה הראשונה הגברנו אותו עד קצה היכולת שלו...) כדי להגיע לרמת השמיעה הרצויה\מצויה:wink::wink:

פורסם

כן יש קובץ דיסק כולשהו שעשיתי והוא יכול לעזור לך .

כך, דף אחרון בדיון הזה בהודעה שלי .

יש שם להורדה דיסק עם המון באס , אבל בעיקרון כיוון עושים לפי השירים שאתה אוהב ובדר"כ שומע .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• תוכן חדש...