Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לפניי מספר ימים שמתי לב לתופעה ברכב שלי שכאמור הוא שברולט קוואליר 95 ,מנורת הABS שלו נדלקת זמן קצר לאחר הנסיעה ושמתי לב שבדיוק שומעים מעין רעש של קליק או משהו דומה לזה מהמנוע (רעש דומה לזה כשהABS נכנסים לפעולה בזמן הדלקת הסוויץ') ואז המנורה נדלקת, כשאני מדומם מנוע ומדליק מחדש שוב המנורה כבויה ורק לאחר מספר דקות נסיעה נדלקת לי שוב, מה יכולה להיות הסיבה? האם הבעיה בכל מערכת ABS? היכן להתמקד בטיפול בבעיה?

אודה לכם על תשובתכם.

אגב לראשונה אני פה ואני חייב לציין כי האתר והפורום פשוט מדהים

יישר כח ובהצלחה .

פורסם

כנראה הוא מנסה להתריע לך על בעיה במערכת ה-ABS. לפי מיטה ידיעתי יש לך רק שני ABS. גש למוסך UMI לאיבחון התקלה. לעיתים זה נגרם ממחשב ABS בסוף חייו, או ביחידת ABS בסוף ימיה כחלק מהרכב. או שזו סתם בעיה של חוט פיקוד או משהו כזה.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם
מה זה שתי ABS ?

שני ABS, זה אומר שיש לו על שני גלגלים קדמיים בלבד.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

שלום,

יש לי אותה בעיה באוטו

כשאני מתניע הנורה כבויה...לאחר מספר דקות של נסיעה הנורית נדלת

הייתי במוסך ואמרו לי שיש בעיה בפלאג שהולך ללוח מחוונים...וכאשר הוא קצת מתחמם הנורית נדלקת.

מדובר ב BMW 316 שנת 94

חיית הלילה שלי:

BMW 316I '94

פורסם

יש לו באוטו 4 ABS, אני מכיר את הרכב

ה ABS שם פשוט זוועה, נכנס לפעולה הרבה לפני נעילת הגלגלים, תקתוקים בפרקי זמן מאוד ארוכים, מקצר משמעותית מרחק בלימה.

אם זה תיקון מעט יקר הייתי שוקל לבטל ברכב הזה את ה ABS, המקרים שהוא עוזר פחותים מהפגיעה שלו בעוצמת הבלימה.

פורסם

אני חי עם הבעיה הזו כבר שנים בקוואליר, אותם מאפיינים בדיוק כמו שציין פותח השרשור.

מבדיקת הרכב במוסכים, מדובת ביחידת ABS שצריכה החלפה.

אבל אסתייג ואומר, דרושה חוו"ד של מוסך.

שים לב!! עם החמרת הבעיה, ייתכנו מצבים בו תאבד את הבלמים (תחושה של פעולת ABS, רעידות וחוסר יכולת בלימה אפקטיבי).

טפל בבעיה, או נטרל את מערכת הABS.

עזוב, לך למוסך הכי בטוח.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
יש לו באוטו 4 ABS, אני מכיר את הרכב

ה ABS שם פשוט זוועה, נכנס לפעולה הרבה לפני נעילת הגלגלים, תקתוקים בפרקי זמן מאוד ארוכים, מקצר משמעותית מרחק בלימה.

אם זה תיקון מעט יקר הייתי שוקל לבטל ברכב הזה את ה ABS, המקרים שהוא עוזר פחותים מהפגיעה שלו בעוצמת הבלימה.

זה לא בדיוק ה ABS הזוועתי,אלא זה יותר רכב חסר אחיזה.

סמוך עליי קשה להרגיש מתי קאוואליר מאבדת אחיזה באמת זה לא שהרכב משדר הרבה לנהג.

ה ABS באמת זוועתי,ואם כבר הוא מאריך את מרחק הבלימה מנסיוני,יכול מאוד אגב ליהיות שזהו אחד הסימנים לאלטרנטור גוסס...

נורות בלוח שעונים.... וכן הלאה.

מנסיון עם קאוואליר,בדוק גם את האלטרנטור אתה לא רוצה להתקע.

• תוכן חדש...