Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, רציתי לדעת אם יש גאנטים של 15 אינץ של BBS בארץ. ומה יהיה טווח המחיר שלהם בארץ?

לאחרונה קניתי אקורד 2008 בגרסת קומפורט הכוללת צמיגים של 15 אינץ כך שאני מעוניין במידה הזאת ספציפית.

פורסם

אני יודע שמידת הצמיג שלי היא 195/65/R15. הבנתי שהחישוק הכי מתאים למידה זו הוא ברוחב 6 אך בקטלוג האתר של BBS ניתן למצוא רק חישוקים בגודל 15 אינץ' עם רוחב שהוא מינימום 6.5. האם מידה זו תתאים או רצוי שלא?

פורסם

כמה דברים:

- בארץ יש רק רפליקות של BBS

- אם תצליח להשיג מקוריים הם יעלו המון.

- במידה כמו 15" יש דגמים מאוד בודדים של BBS והם לא הכי יפים.

- רוחב 6.5 יתאים לצמיג 195 אבל תצטרך לבדוק בקשר למרווח ברגים.

שורה תחתונה - גם קשה להשיג וגם לא כדאי כי הג'אנט לא יראה טוב בגודל 15 עם חתך כזה גבוה.

אם כבר תשאף ל-17" שיראה הרבה יותר טוב וגם יעלה בהתאם. (צריך לבדוק אם אפשר לאשר 17 לאוטו שלך ואם כן באיזו מידה)

פורסם

הבנתי ש- pit stop שנמצאת ברחוב המסגר תל אביב היא היבואנית הרשמית של BBS. האם גם היא אינה מוכרת את החישוקים המקוריים??? ומהו טווח רוחב החישוק שאני יכול להשים לצמיג שברשותי? כי ישנם גם חישוקים ברוחב 7 של BBS

אם אני אחרוג מרוחב 6.5 האם זה יפגע בצמיג?

בשביל 17 אינץ אני אצטרך גם לקנות צמיגים חדשים אז נראה לי שאני אוותר כי זה יצא הרבה יותר יקר.

פורסם

אנסה לענות על כל התשובות שלך:

1) PIT STOP יבואנית של BBS. לפנות אליהם לפרטים נוספים. החישוקים מקוריים לפי מיטב ידיעתי.

2) ג'אנט 15 יגיע ברוחב 6.5"-7" (לרוב 6.5"). שניהם מתאימים לצמיג 195.

3) ג'אנט 17" יגיע ברוחב 7". הבעיה טמונה בצמיגים שלא מגיעים ברוחב נמוך מ-205.

לדעתי: תבדוק אם מאושר לך 16" באוטו-דאטה. אני בספק אם לא הגיעו גרסאות עם 16".

• תוכן חדש...