Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סתם שאלה: מהו הרכב החזק בישראל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסכים עם עידן. הוא ידבר על רכב פרטי.

ובאמת מעניין אתם אומרים ללכת לראות מגזין "אוטו" אבל לי לדוגמא אין אותו אז אולי תפרסמו מי זכה במירוץ?

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מוזר- רק 85,000 ש"ח?

כנראה לא חוקי לכביש. בעצם 1,000% שהוא לא חוקי לכביש (או שמישהו מכיר אותו ויודע שהוא אכן חוקי?).

מישהו יודע כמה כוח יש לטאטרא? אני רוצה לדעת סתם לידע כללי.

פורסם

אין קשר בין טסט לבין חוקיות השינויים ושיפורים.

שמעתי שיש אנשים שתמורת 1,000 ש"ח מעבירים רכב טסט בלי לראותו אותו אפילו ובלי שהרכב מבקר במכון טסטים.

כך אפשר להעביר את F15 בתור פורד פיאסטה שנת 88.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אחת ממכוניות סדרתיות החזקות ביותר שמיואבות לארץ, היא מרצדס S600 חדשה שמצויידת במנוע V12 מפלצתי (במונחי מכוניות סדרתיות של ארצנו) בנפח 5.5 ליטר עם שני מגדשי טורבו והספק כולל 550כ"ס. מילא הספק, אבל מעל 90קג"מ מומנט זה משהו מדהים.

>>"מישהו יודע כמה כוח יש לטאטרא? אני רוצה לדעת סתם לידע כללי."

אני חושב שמדובר על מנועי V8 דומים לאלו שמותקנים באושקוש ומפיקים כ-500כ"ס.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם אתם זורקים סתם מספרים של כ"ס, אז סתם לידעת הנוגעים בדבר, ישנה אמריקאית (SS) ישנה וחמודה באיזור המרכז, עם מעל 700 כ"ס. של ס.

ועדיין היא אכלה רכבת מרכב עם 450 כ"ס .. אז מה זה משנה כמה כ"ס ?

פורסם

נו באמת, זהו ויכוח סרק, ישנם לא מעט רכבים בארץ שרובנו לא מכירים והם לא פחות חזקים (אם לא יותר) מכל מה שפורסם פה.

דוגמאות:

פורש 911 שנת 2002 טווין טורבו ששופרה בלי לחסוך בכלום מבחינה כספית ומקצועית בגרמניה (לא זוכר את השם אבל סדנא מהרציניות בעולם)

CLS בראבוס שנת 2006

M3 שנת 2004 שגודשת 1.7 באר ויכולה גם יותר לטענת הבעלים.

X5 סופר צ'ארגר V8 שנת 2005

וכו'.

פורסם

911 שעברה אצל 9ff.

לגבי הCLS - אתה בטוח שיש CLS של בראבוס בארץ? (ROCKET ?!)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...