Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אטימת נזילת מים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רציתי לדעת האם קיים נוזל שמכניסים אותו לתוך מערכת הקירור(המים) באוטו ובמצב של נזילה בצינור הוא אוטם את החור במגע איתו.

תודה.

פורסם

שלום לחבר,

קיימים בשוק מספר חומרים אשר מתיימרים לסתום נזילות במערכת הקירור אבל לא מומלץ להשתמש איתם (החומרים מבוססים על נחושת נוזלית).

לא קיים חומר אשר מכניסים למערכת הקירור לסתימת נזילה מצינור.

החלף את הצינור בחדש.

איזה כייף לי :)

פורסם

עם הצינוא הוא גומי והוא מש יקר תמיד אפשר לתווך הזמן המיידי בלבד במקרה חירום להשים בידוד מתכווץ ולחמם או ברנר טוב טוב... אבל רק במקרה חירום ...

לעולם אל יתבייש אדם להודות בטעותו.הוא רק אומר בכך שהיום הוא חכם יותר משהיה אתמול.

פורסם

אני יודע שלא הסברתי את עצמי טוב.

אז ככה... יש לי פורד פיאסטה 2002. לפני כחודש בערך היתה לי נזילת מים רצינית. הגעתי למוסך מורשה של מזדה-פורד ושם החליפו לי את האטם(שמחבר את הצינור מים לסעפת - אני לא מבין בזה יותר מידי, אני מודה). הנזילה אכן נפסקה אבל לאחר שבוע אני שם לב שהמיכל מים ריק לגמרי ואני צריך למלא מים פעם בשבוע. הלכתי כמובן שוב פעם למוסך והם ביצעו לי בדיקה בלחץ ולא מצאו דבר. האוטו אפילו נשאר שם כל היום כדי שיבדקו אותו. בסופו של דבר לא מצאו כלום ואמרו לי ששמו חומר מיוחד במערכת הקירור שבמגע עם אוויר הוא סותם את החור.

שורה תחתונה... אין לי שמץ של מושג מה היה לי אבל הבעיה לעת עתה נפתרה.

מה זה היה יכול להיות זה מה שמסקרן אותי.

• תוכן חדש...