Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'נטים 14 יד שניה - חו"ד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם אומרים שווה לרכוש? (1500 ש"ח)

המוכר טוען כי הן כחדשים וללא סדקים עיקומים ומכות למיהם.

מגיע עם צמיגים 8 חודשים על הכביש

מידה 185/55/14

עבור 106 לבנה.

מישהו מכיר את החברה הזאת? או שזה סתם משהו סיני?

http://img295.imageshack.us/img295/8342/p1010329tr4.jpg

תודה!!

פורסם

זה בערך המחיר של ג'נטים חדשים כאלה בחנות, רק ללא צמיגים. אותו דגם, רק לגלגלים 15" הציעו לי חדשים ב-1600ש"ח.

מבחינת צמיגים שהמוכר מביא לך. אם אלו צמיגים מחברה טובה והג'נטים באמת במצב חדש אולי אתה מרוויח פה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
זה בערך המחיר של ג'נטים חדשים כאלה בחנות, רק ללא צמיגים. אותו דגם, רק לגלגלים 15" הציעו לי חדשים ב-1600ש"ח.

מבחינת צמיגים שהמוכר מביא לך. אם אלו צמיגים מחברה טובה והג'נטים באמת במצב חדש אולי אתה מרוויח פה.

מה זאת החברה הזאת?

היא נחשבת טובה?

איפה קיבלת הצעת מחיר?

מעבר לזה, לגבי הפאן האסטטי, נראה לכם שלבן יהיה יפה לרכב לבן?

כי ראיתי פעם וזה היה נראה כאילו הג'נט תמיד מלוכלך..

תודה רבה!

פורסם

לא זוכר מאיזו חברה היה הג'נט, אבל זו הייתה אחת המוכרות. את ההצעה קיבלתי בסדנא לשיפור רכב.

לבן על אוטו לבן, זה ניראה ממש יפה, אבל הג'נט מתלכלך מהר מאוד מפיח של בלמים. אצלי, ג'נטים מקוריים, כמעט כל שבוע אני נאלץ לנקות אותם.

עריכה:

יכול להיות שמחיר הג'נטים היה טיפה יותר מ-1600, אני כבר לא בדיוק זוכר - עבר הרבה זמן, אבל מדובר על 15/195.

במקרה שלך, אני חושב שבמחיר של כ-1500-1600ש"ח אתה יכול לקבל ג'נטים חדשים.

בנוסף, ראוי לציין, שאם בתמונה שהבאת אלא הג'נטים שהציעו לך (לא רק דגם), אז הם ממש במצב טוב.

וכמובן, קח בחשבון שכל שבוע שבועיים יהיה צריך לנקות אותם עם חומר מיוחד כדי להסיר פיח.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

סתם התייעצות באותו הנושא .

זה לא שיש לי כסף לקנות ג'אנטים כאלה אבל חשבתי לקנות בעתיד ג'אנטים לאונו ועכשיו שאני רואה את הג'אנטים הלבנים האם זה יתלבש יפה על אונו בצבע בורדו מטאלי?? כי סתם ככה בדמיון זה נראה לי פצצה.

פורסם

לפי דעתי, ג'נט כזה ישב לך יפה עם האוטו. בורדו וג'אנט לבן, זה ניראה לי אחלה.

פורסם

תודה על התגובה

ומה בעניין המידות איך זה הולך ?? כי אין לי שמץ של מושג בדברים האלה (שוב זאת רק התעניינות לקנייה בעתיד הרחוק , מקווה בקרוב 8))

• תוכן חדש...