Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז נקרע לי הקבל של הצופר ועכשיו אני לא יודע מאיפה הוא נקרא משהו אמר לי שהוא אמור להיות מחובר

ליד החותים של הידית איתות. זה הגיוני?

ואם זה שגיאה, אז מאיפה באמת יוצא הקבל צפצפה?

פורסם
בכל מכונית זה שונה כך שאם תכתוב באיזה מכונית ושנת ייצור מדובר אז אולי ניתן יהיה לענות לך.

היכן ראית שנותק החוט?.

בברכה - רפי לין :-)

מדובר בהונדה סיויק שנת 95 והוא נקרע בלי שראיתי לאן הוא היה מחובר , פתאום נשאר אצלי ביד חוט באורט 10 ס"מ לבן.

פורסם

אצלי בפאסאט יש מגע על היחידה של האיתות וההגה נוגע במע הזה , זה כמו פח אלומינים קפיצי .

יחידת האיתות יחד עם מפסק החירום ויחד עם הידית . זה יחידה אחת ,

יכול להיות שגם אצלך זה כך.

בדקת פיוזים ?

הרגשתי צרפתיה

והייתי עם איטלקיה זמן מה

ניסיתי גם יפנית, ואפילו קוריאנית .

אבל לבסוף התאהבתי בגרמניה!

פורסם

אז ככה למי שלא מבין איך נקרע הכבל של הצפצפה.

התקנתי ברכב הגה ספורט וחיברתי את הצפמפה ישירות בלי שום מתאם לבדיקה

סיבבתי את ההגה שמאלה והקבל הסתובב עם ההגה עוד ועוד ועוד עד שנתלש. ועכשיו אני לא יודע מאיפה

אז פיוזים זה לא, ולגבי הידית איתות אני לא בטוח עם ככה זה בסיויק

פורסם
אם בהגה המקורי יש כרית אויר אז מה שנקרע זה ה"סליל שעון" שמתחת לגלגל ההגה ושבו יש חוטים להעברת חשמל לכרית האויר ומלחצני הצופר בהגה להפעלת הצופר.

בברכה - רפי לין :-)

או קי אז יש כרית אוויר.

לפי הדברים שלך כבל כרית האוויר לא ניקרע ולכן אם אני יעקוב אחריו אני אמור להגיע לנקודה שממנה אני צריך לחבר את הצפצפה?

• תוכן חדש...