Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאונד מקורי ב-MAZDA 3.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי מה שאני שמתי לב חורים במגש האחורי עושים רק טוב לסאב, מבחינת כמות הבאס שעובר לתא הנוסעים.

הבעיה אולי פה היא שהפורט הוא ארוך. אבל אם הוא מאוד קצר ורק תורם לאסטטיקה בשביל לסתום את החור בצורה יפה יותר לפי דעתי השינוי בבאס אם בכלל יהיה זניח מאוד. הוא פשוט יהיה עוצמתי יותר.

זה על סמך הניסיון שלי, אולי יש מישהו עם ניסיון אחר, פחות מוצלח.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
התיבה המומלצת ע"פ היצרן של הIDMAX 12:

ליטר1.3cubf*28.317=36.812

ספוג "מגדיל" את נפח התיבה. אם התיבה שלך היא 41 ליטר ועוד שמת ספוג שם אז "הגדלת" לעצמך את התיבה (אולי יותר מדי) נסה להוציא את הספוג ולראות איך זה ו/או לשים (אבל לעגן חזק) חתיכת עץ בנפח 4 ליטר בתוך התיבה ובכך בעצם להקטין את התיבה.

למה עם ספוג אני מגדיל את נפח של התאבה?

פורסם

יש כמה מאמרים ב FAQ + חיפוש ימצא לך את התשובה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
לאחר ספוג 39 ליטר?

איזה ספוג זה? כי הוא רק יגדיל את הנפח התיאורטי של התיבה.:(

גם לי היתה לי הרגשה שבאס הפך לייות אחר, פחות מדויק וחזק, אבל יבש יותר....

חשבתי שאני התרגלתי לבאס ישן, וצריך לתרגל לבאס חדש ????

טוב לדעת

ספוג הזה, הוא גם מגדיל?

18042008138.jpg

18042008139.jpg

18042008140.jpg

18042008141.jpg

פורסם

זה אקרילן.

כשאני ריפדתי ככה את התיבה שלי הסאב פשוט נשמע מגעיל.

המסקנה שלי מהניסוי הזה הייתה שכל תפקיד האקרילן הוא להפחית את הרזוננס הפנימי, אך מה שקורה בפועל הוא שהסאב נמרח וכל ה"הד" הטבעי של התיבה פשוט לא חדל מלהתקיים.

אני בטוח שאם תוציא את החומר או תדלל אותו תקבל באס טוב יותר, בטח עם תיבה שמתאימה בנפחה להגדרות של היצרן.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר

אם אני אפרק כבר את הסאב, כדי להוצאי את ספוג אקריל הזה, מה המלצות לדחוף פנימה.(לגבי נפח התאבה?)

אולי להדביק חומר איתום?

או לעבור עם לכה לעץ?

מה המלצות?

פורסם

מנסיון עם טויוטה קורולה הישנה.

וסאב מורל 15 אינטש (הנשרף). רק אחרי שעשינו 2 חורים במגש האחורי. והיו עליו 2 פורטים קצרים.

של 3 ס"מ על אחד. הסאב התחיל להיות מורגש מאוד בתוך הרכב. ולא רק בווליום גבוה.

אופציה נוספת.

להוציא את ה6/9. ואז יש לך פורטים מקורים. (לא חורים חדשים.) וגדולים יותר

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אז זה בטוח לעשות פורטים או שמספיק לעשות חורים ולכסות באיזה בד או שלפרק את ה6X9 ?

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
התיבה המומלצת ע"פ היצרן של הIDMAX 12:

ליטר1.3cubf*28.317=36.812

ספוג "מגדיל" את נפח התיבה. אם התיבה שלך היא 41 ליטר ועוד שמת ספוג שם אז "הגדלת" לעצמך את התיבה (אולי יותר מדי) נסה להוציא את הספוג ולראות איך זה ו/או לשים (אבל לעגן חזק) חתיכת עץ בנפח 4 ליטר בתוך התיבה ובכך בעצם להקטין את התיבה.

צביקה תגיד,

1.3 CUDF זה אחרי נפח של סאב (גוף הסאב)?

תודה

פורסם

מן הסתם, היצרן לוקח בחשבון שיש בתיבה את הסאב שלו, ו"מוסיף" לנפח התיבה, את הנפח העצמי של הדרייבר. נראה לי שכשזה לא כך, זה רשום במפורש.

• תוכן חדש...