Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מראה נוחיות או ביצועים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...לאחרונה התנסיתי בגולף פלוס 1.6FSI האוטו מאובזר בצורה סבירה ואהבתי מאוד את התוספת בגובה לעומת גולף רגילה, מצד שני נהגתי ב 1.4TSI חווית הנהיגה מיוחדת ומלהיבה. השאלה למה אני צריך יותר משקל בהחלטה לנוחיות או לביצועים, או שיש אפשרות שלישית ?

פורסם

זה שיקול שלך בלבד למה לתת יותר משקל..

לא חסרות עוד אפשרויות: אמינות, חסכון בדלק, בטיחות, שמירה על איכות הסביבה וכו

זה אמור לעבוד הפוך. אתה נותן לנו את השיקולים שלך, וכל אחד בא ומהידע שלו מייעץ לך.

מה אתה מחפש?

לילה טוב :)

טל

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אני שואל מכיוון שהבנתי שבחודשים הקרובים הולכים להציע את הגולף פלוס עם מנוע TSI חדש 122 כ"ס אני מבין שיש פה חבר פורום שהוא גם איש מכירות בצ'מפיון והייתי רוצה שהוא יאמת את המידע לגבי זה, והאם כדאי לחכות למנוע זה (בכל זאת זה לא ה- TSI 140 כ"ס), או שעדיף לרכוש את האוטו עם המנוע הקיים היום 1.6FSI שאגב היתה לי נסיעת מבחן עליו ולא ממש התרגשתי ממנו.האם ה TSI 122 כ"ס ישפר את חווית הנהיגה, מה הם יתרונותיו ואם המידע נכון, כמה עוד אני אצטרך לחכות?

• תוכן חדש...