Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר זמן רב מורגשות רעידות (אפשר גם מכות) מאיזור המנוע בדייהו רייסר 94. פניתי למוסך ואמרו לי שזה התושבות הגמורות. החלפתי 2 מהן אך הרעידות נותרו ואפילו התחזקו. בטיפול אחר שעשיתי החליפו לי את התושבת השלישית בתקווה שאוליי זה יעזור אבל לא, שוב זה רק התגבר. גם פלגים החלפתי ללא הועיל.

עושה רושם שיש חוסר תזמון בין הבוכנות.

פורסם

מצתרף לשאלה.

בסופר לנסר שלי גם יש רעידות לא חזקות לפעמים.

כל התושבות הוחלפו, אך עדיין מרגיש רעידות, ורוצה לציין שהרעידות בזמן עמידה

Hyundai IONIQ

פורסם
רעידה נעלמת עם לחצת גז קלילה?

נכון. תוכל להסביר לי בבקשה מה הפרוצדורה ועם אפשר לסדר לבד בלי לגשת למוסך?

Hyundai IONIQ

פורסם

רוב המוסכים שביקרתי בהם לא יודעים לאבחן תקלות מסוג סל"ד נמוך, בעיה כיוון בהצתה או חוטי הצתה. ובשביל בדיקת גזים או סקופ צריך לחפש בכל הארץ. בגלל זה בנדם שואל למי צריך לפנות.

פורסם

אני ופותח השירשור ביקרנו אצל טכנאי שמיתעסק עם הזרקת דלק, הוא סרק את המחשב באמצעות סורק תקלות ולא מצא שום דבר,

כמו כן הוא אמר שכבלי ההצתה תקינים. התופעה מיתרחשת בצורה עקראית, פיתאום מופיעה ופתאום נעלמת.

אני די חושד בכבלי ההצתה שהם כבר ישנים.

יש איזשהן המלצות לגבי מה אפשר לעשות?

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

אני חושב שיש לי את הפתרון.

גם אני בעלים (מאושר) של דייהו סופר רייסר 97 וגם לי הייתה התופעה הזאת.

בעת עצירה האוטו ממש רעד (תוך כדי נפילת סל"ד) עד כדי כך שהוא נכבה.

התופעה נעלמה לאחר ניקוי מצערת.

האוטו ממש הפך לחיה רעה (כמובן בהגזמה).

השינוי בתגובות פשוט ממש מורגש.

ד"א אני מטפל באוטו במוסך יגאל נתניה א"ת ישן. פשוט תותח מומלץ בחום!

• תוכן חדש...