Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דעה על צמיגי fulda

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום רב לכם.

נ.ב הצמיג אכן מיוצר בפולין אבל כך גם GOOD YEAR ולא ניראה לי שהם יורדים מהם באיכות.

מקס.

כמו שנאמר באיזה שרשור שקראתי (ואני לא מוצא כרגע), כל עוד זה לא בסין ששם איכות הייצור הירודה זה עניין של מסורת, וכל עוד המפעל הוא של חברה טובה ומוכרת, לא משנה באיזו ארץ המפעל ממוקם. הרי פס-הייצור, המכונות, והטכנולוגיה הן אותו הדבר.

פורסם

אי אפשר לצפות כיום שצמיגים במידות כאלה (זולים) יוצרו בארצות נורמליות, רק צמיגים יותר יקרים "15-"18 בדרך כלל עוד מייצרים במרכז אירופה ויפן. כך שאין ממש ברירה אם זה פולין, צ'כיה וכד'.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
אם כבר KUMHO, אז ללכת על הסדרה SOLUS

אני צריך להרכיב לחבר סט של 175/75/13 לאקסנט, אני שוקל KUMHO SOLUS KR21 או MICHELIN HARMONY

KUMHO SOLUS KR21 זוכה לשבחים ומתיימר להשתוות לצמיגים מהשורה הראשונה כמו פירלי P4 (שלאחר בירור הבנתי שבכלל לא מיובא לארץ) או כמו מישלין הרמוני. וד"א רמת המחירים שלו נמוכה בהרבה מאלו.

רק שהצמיג הזה לא במלאי של היבואן - "נעמן" - כבר חודשים ארוכים והם לא מוכנים להתחייב למועד הגעתו לארץ - חבל :roll:

SKODA ROOMSTER 1.6L AUTOMATIC 2009 :evil:

CHEVROLET CAVALIER CS 2.2L AUTOMATIC 1998 - R.I.P :shock:

פורסם

עדכון:-)

לפני כשעה הרכיבו לי רביעייה של פולדה אקו-קונטרול במחיר 780 ש"ח כולל איזון .

בינתיים נסעתי 5 ק"מ (:-D) וההרגשה על הכביש מצויינת.

תודה לכל המגיבים, עידכונים נוספים בהמשך.

שבת שלום לכולם

• תוכן חדש...