Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זקוק לעצות כיצד להתחיל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עובד[החברה לשעבר והחברה לשעבר לשעבר הוכרו ע"י בצורה הזו]

שמע, דברים כאלו עובדים פעם אחת בחיים

אני אני אנסה על כל אחת את מה שהקודמת זרמה איתו, אני יישב בקרוב ליד בני סלע

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בתחקיר אמנון לוי הראו את שיטות הלימוד של הקורסים.

בסיכום התחקיר אם אני לא טועה הוגש נגד הקורסים כתבי אישום על עידוד מעשה פשע.

אני ראיתי את התחקיר , והקורסים האלה מלמדים איך לאנוס לא יותר.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם
רק תדע שבחורות הם כמו כלבים. מריחות פחד.

לדעתי הפתרון הכי טוב הוא להיות בקשר זוגי. :) כבר קרה לי כמה פעמים שבחורות התחילו איתי כשהייתי תפוס. נראה לי שכשאתה תפוס אתה מקרין יותר רוגע וביטחון וזה מה שמושך אותן.

וברצינות - אתה פשוט צריך להיות עצמך וטבעי. אל תחשוש מדחיות.

קשה להאמין כמה שזה נכון! קרה לי המון..!

אם זה לא הוכח מדעית זה עוד יוכח... לדעתי בשלב הראשון, בחורה "מריחה" שהגבר נמצא בקשר רציני עם מישהי היא מרגישה יותר נינוחה ליד הבחור, במיוחד אם הוא לא מקרין אליה משיכה ולא "מתלהב" ממנה יותר מדיי. אם היא נמשכת אליו השלב השני הוא לנסות להשיג אותו. ולבנות כידוע, זה הרבה יותר קל.

בהצלחה,

יוסי

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
בתחקיר אמנון לוי הראו את שיטות הלימוד של הקורסים.

בסיכום התחקיר אם אני לא טועה הוגש נגד הקורסים כתבי אישום על עידוד מעשה פשע.

אני ראיתי את התחקיר , והקורסים האלה מלמדים איך לאנוס לא יותר.

לא ראיתי את התחקיר, ואני לא יודע על אילו קורסים ספציפיים אתה מדבר, אבל אם אמנון לוי הוא החלון שלך לעולם, אתה בבעיה.

אני מכיר לא מעט אנשים שמעורבים בתעשייה הזו, ועיקר העבודה הוא על הדימוי העצמי והגישה שלך. אין עבודה על איך לכפות את האישה כדי שלא תתנגד או להכניס לה משהו למשקה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אז רגע שגריר הפורום בהונגקונג מודה שהוא רוקד צמוד עם חברים (צחוקים) למשך 5 דקות ולא שם לב מי מסביבו "בלי להרגיש"?

מחדל!

אני זוכר שקראתי על הקורס הזה בתחקיר של מעריב ואומרים להם פשוט להיות אגרסיביים , להתעלם מ לא, לא זה כן, וכיוצא בזאת

שידול לפשע? מעניין מאיפה הבאת את זה

7 חברות? כנראה שאתה לא בגיל שקוראים לזה 7 ******, חברות ברבים יש עד סוף הצבא, אחרי זה יש "קטעים עם בחורות" והניסוח "היה לו קטע איתה" ולא "הוא היה חבר שלה"

תהיה אתה, ברגע שתתחיל עם מישהי לא בדרך האמיתית שלך או תתנהג שונה ממי שאתה, מתישהו האופי הרגיל שלך ישנה הכל , לטובה או לרעה ,בגלל שהיא כבר רוצה את מי שהצגת

פורסם

כמו שכבר אמרו לך לא מעט, חיוך ובטחון עצמי. באמת שלא צריך יותר מזה. אם תבוא כמו איזה סמרטוט, ולא תדע מה אתה הולך לאמר, עדיף שתוותר. אני לא אשכח אף פעם את חבר שלי, היינו יוצאים ביחד למסיבה, הוא היה רואה בחורה נאה, הם יצרו קשר עין, אבל עד שהוא היה צובר אומץ וניגש אליה, המבט שלה הפך מ"היי אתה נראה חמוד", ל"היי אתה נראה מטריד".

אם אתה רוצה ללמוד קצת על הדינמיקה של שפת הגוף וההתנהגות, תוריד את סרטי ההדרכה של David De'angelo.

ומנסיון אישי - ברגע שהפסקתי לשחק את כל המשחקים, והייתי עצמי - מצאתי את מה שחיפשתי.

נ.ב

לצערי, ואני בטוח שלצערם של רבים, אחת הדרכים המובטחות להשיג תשומת לב של אישה היא להתייחס אליה קצת פחות טוב (רק בהתחלה). אחד המשפטים האלמותיים היה "היי, את נראית מאוד מעניינת, רק רציתי לשאול אם את חושבת שאת שווה את הזמן שלי?"

לא תאמין למה המשפט הזה גורם (ולא, לא לכאפות :-D).

PUG-306 XSI MK2

פורסם

מי שהיה מעז לומר לי משפט כזה סביר להניח שהיה מקבל את התשובה הבאה: "אני שווה את הזמן שלך - אבל אתה לא שווה את שלי".

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אם אתה בחור מצחיק מטבעך,מנסיוני,אחד הדברים שהכי "הפילו" בנות היה שלפעמים חבר שלי ואני היינו מתחילים לרקוד צמוד (בקטע של צחוקים) במועדון ועושים שטויות,תוך 5 דקות,בלי להרגיש אפילו,פתאום כל מי שהיה סביבנו היו רק בחורות !!

זה קטע שעובד בצורה שלא תיאמן,היינו פשוט רוקדים וצוחקים וכל פעם היו בחורות שמצטרפות לשטויות שלנו וזורמות איתנו

אתה יודע מה יותר נראה לי?

שהבחורות שהציפו אתכם פשוט נמאס להן מכל הגברים שרוקדים לידן ומנסים להתחיל איתן, הן חשבו שאתם 'גאים' מה שנקרא, ואמרו לעצמן "הו, סופסוף נוכל לרקוד בסבבה, בלי שאיזה גבר יבוא ויתחיל לגעת לי פה ושם ולהצמד אליי בריקוד" (למרות שיש הרבה כאלה שמחפשות את זה...) .

אז צר לי, אבל נראה לי שהבנת לא נכון :-D

(הכל בהומור, אך יחד עם זאת נשמע הגיוני)

8)
פורסם
וכל פעם היו בחורות שמצטרפות לשטויות שלנו וזורמות איתנו (גם מחוץ למועדון....).

חבר'ה, אני חושב שטעיתם... עידן נתן בראש בישראל, עכשיו הוא נותן בראש בהונג קונג :twisted:

• תוכן חדש...